SHNL 32. kolo, dinamo - Rijeka, nedjelja 27.4., 18:45

Started by vMario87, 24.04.2025, 10:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

J
Imamo 3 utakmice koje na papiru bi trebali dobit, gorica i slaven doma i šibenik u gostima, da nam je to netko ponudio za raspored prihvatili bi... i jos gostovanje u splitu gdje dobro prolazimo zadnjih godina, znaci imamo se čemu nadat, problem je kad se pogleda igra... onda se odavno nemamo čemu nadat vise... zacarani krug

B
Da ne ulazim previse u analizu o padu nase igre, jedna stvar me posebno bode, malo sam pretrazio koliki broj golova je pao nakon ubacaja Djure:
Osijek Rijeka 0:2 (Gol Janka nakon prenosene, korner Djuro)
Rijeka Dinamo 4:0 ( 2 gola nakon kornera, Djuro izvodi)
Gorica Rijeka 0:0
Rijeka Sibenik 1:1 (gol Fruka nakon kornera Djure)
Rijeka Hajduk 3:0 ( 2 gola Fruka nakon kornera Djure)
Slaven Rijeka 2:1
Lokomotiva Rijeka 0:1
Rijeka Varazdin 1:0
Zadnje 3 ligaske 0 golova

Od 12 nasih golova od kad smo smo poceli onu seriju derbija i nakratko zaigrali dobro pa do sad, 6 golova je doslo nakon kornera Djure( dal direkt gol nakon ubacaja il prenesena lopta pa gol na drugu)...pola golova!
Svi smo opazali da ima jeben centarsut djuro, ostra lopta koja pada di treba.
Zasto, zbog cega i tko je odlucio da jedna od rijetkih stvari koja je funkcionirala se ide promijeniti. Sada Janko izvodi prekide sa 0 posto uspjesnoti, Djuro od 170 ide na skok..koja autodestrukcija

Quote from: Zelko Maler on 28.04.2025, 07:58
Quote from: D2 on 28.04.2025, 07:55Obranu ne igra samo zadnja linija kao što ni napad nije samo jedan napadač.
ideš u ekstreme. Po tome ne bi imalo veze da smo ti i ja stoperi, ako su ispred nas Casemiro i Kante.
Kvaliteta zadnje linije itekako određuje.
Ne znam za tebe, ali ja bi to odradio bez pol muke.  8)  ;D  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

L
Quote from: jopa on 28.04.2025, 08:04Imamo 3 utakmice koje na papiru bi trebali dobit, gorica i slaven doma i šibenik u gostima, da nam je to netko ponudio za raspored prihvatili bi... i jos gostovanje u splitu gdje dobro prolazimo zadnjih godina, znaci imamo se čemu nadat, problem je kad se pogleda igra... onda se odavno nemamo čemu nadat vise... zacarani krug
Da, na papiru raspored izgleda vrlo dobar, međutim mislim da Đalović više nema nekih rješenja za pokrenuti ekipu. Mislim da smo i mi i hadjuk izgubili titulu zato što nismo promijenili trenere na vrijeme

S
Đalović i nakon ove utakmice, kao i nakon svakog poraza kaže "mislim da ga nismo zaslužili". Pa ovo je već tragikomično, ali...

Moramo se pomiriti da taj tip više ne može ništa pokrenuti u dobrom smjeru, gotovo je. Pogledajte mu facu, usran je i nemoćan. Tako je izgledao i na pressici prije Maksimira. Nakon Osijeka sam tvrdio da je trebalo do duboko u noć, odmah nakon utakmice održati krizni sastanak i pokušati riješiti problem. Neće ni danas klub nikako reagirati, ne zanosim se. Ali to su signali s brda na kojima piše sve, samo ne "Ajmo Rijeka". Jedna bijela zastava bi se lijepo uklopila u ambijent.

Nabijem ih.

-
Sve vam je jasno iz članka koji je izašao. Dida vam je sve rekao, a vi bi neke promjene radili.

- Patrik "produžit ću protiv Rijeke na Poljudu 15 min ako treba" Kolarić
- Patrik "svirat ću Rijeci 12 faula a Lokomotivi 1 u kupu" Kolarić
- Patrik "nemam muda Teophileu pokazati drugi žuti" Kolarić

Toliko o "najtalentiranijem" našem sucu, obična papčina.

A mi da smo igrali cijelu utakmicu kao zadnjih pola sata sigurno ne bismo izgubili. Zašto ova Rijeka nije sposobna u zadnje vrijeme odigrati više od 30 kvalitetnih minuta po utakmici, to je dobro pitanje.

Još nije sve izgubljeno, ali ono što je pod mus:
  • Djouahra mora izvoditi prekide
  • Janković i Petrovič bi morali odmoriti
  • Gojak i Ilinković bi trebali dobiti više prilike, kreativnost nam ozbiljno pati, a Selahi ionako sam može držati defanzivu

Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: Zelko Maler on 28.04.2025, 08:02
Quote from: D2 on 28.04.2025, 07:55Obranu ne igra samo zadnja linija kao što ni napad nije samo jedan napadač. Naravno pojedinci koji čine linije su bitni, ali njihove mane ili vrline naglašava i ostatak ekipe.
Ovaj naš "raspad" je započeo u trenutku kad je ekipa izgubila tu povezanost koja ju je krasila i kad su komentatori sipali komplimente koje sada dobiva igra Istre.
Možemo li mi vratiti barem zajedničku agresiju kojom smo stvorili ovu bodovnu zalihu pitanje je, ali ni tada nismo nizali same pobjede, neriješenih je i tada bilo puno i previše.
kako bi rekao jedan moj prijatelj iz SPlita. Taj voz je proša.

O vlaku koji je otišao sa stanice se samo tu piše već jedno najmanje 5-6 kola unazad, ako ne i više, a vidimo što se dešava. Nije do nas, ali ni krivi ni dužni još smo matematički u igri. Zato sam "pizdio" više po jezičnom izražaju o ključnoj utakmici s Istrom. Pokazalo se da ni ta Istra ni ta utakmica nije bila po ničemu ključna, ali je možda unijela neki nemir takvom klasifikacijom. Onda je došao Osijek, opet ključna i opet kikić pa sad ova s Dinamom i tako iz utakmice u utakmicu. Ključne, prijelomne, bitne ... a kad se do sada gleda ....

Nitko od nas tu nije blesav, ali ne moramo svi pisati kako smo jadni, bezvrijedni luzeri, kako ništa od nas,..... Ima u svemu istine kao što ima istine i u tome da je Rijeka u jednom trenutku bila hit što se igre tiče u ovoj sezoni.
Da imali smo tada Smolčića i Pašalića. I sigurno stoji da bi oni bili prevaga barem jednom, u ove uzmimo samo zadnje tri utakmice. No ne može me nitko uvjeriti u to da igrači preko noći zaboravljaju igrati kao ni treneri trenirati. Hoće li se naši "vratiti" je prema sada prikazanom teško za povjerovati, ali nije nemoguće... sve dok ima matematičke šanse koja ovisi samo i jedino o nama.
Primjer nam mora biti Dinamo taj klub u HNLu grize od zadnje sekunde (namjerno sam napisao klub). Odbijam vjerovati u mišljenje kako mi kao klub namjerno ne želimo osvojiti prvenstvo, ako bih u to vjerovao onda bih prekinuo navijati za klub i pronašao bih neku drugu zanimaciju ili interes. Vjerujem kako Mišković misli da može imati i ovce i novce (pa nam se "dešava" ovo što se sada dešava), ali da namjerno tankiraju....

PS @Zelko Maler post je samo u prvoj rečenici odgovor na vozove. Ostalo nema veze s tobom, jednostavno mi se nije dalo odvajati postove kad sam već toliko nadrobio.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Prekasno smo se ohrabrili i počeli igrat, šteta jer se vidjelo da možemo i da je to isti onaj dinamo kojeg si razbio 4 razlike.

Ali dokle više onakvo perfidno suđenje? ubijanje kriterijem malo po malo, pun kurac mi je više toga i gazde koji to sve gleda i smješka se. GGNK, Boban gospodin, balkanski Real - ustvari Plava Zvezda.

Sanjam za pola sata pitanje u PSK da se objasni zašto Zlomislić nije smio na skok? vjv bi rekao pa vidjeli ste, išao bi Sučić na prazan gol...

Kako god, i dalje pobjedom ostajemo prvi, ne želim čut kako je Gorica super ekipa, ne dobije li se to ne zaslužuju 1 čovjeka na tribinama više!
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Quote from: MaČaĆeToMane on 27.04.2025, 20:51Teofil - faul na Fruku koji ide 1 na 1 umjesto crvenog kartona niti faul - VAR ništa
Teofil - faul na Rukavini lakat na vratu koji ide u 16 ali nije u čistoj šansi, čisti žuti, drugi žuti

Kulenović je 4 faula simulirao, sve mu sudio

Hvala, laku noć

Ovu drugu situaciju koju sam primijetio nitko nije ni spomenuo. Gamad.

Nažalost stativa nam je opet otkinula bodove, ovaj put bi i 1 bio dosta, moramo bit bolji.

Je li ovaj klub u stanju pobijediti Goricu i Šibenik? Trenutno mislim da nije, Ðale ne zna di je, igrači imaju psihološku blokadu i fali više mudonja i pobjednika u ovoj ekipi. U principu, mislim da pobjedu može donjeti micanje Nike Jankovića kako bi smanjili trošenje lopti i sebičnost i jednog iz tandema Petrovič-Selahi kako bi dobili na kreaciji igre. Još imam vjere, ali sam ljut ko pas radi nekih stvari, a sad je pitanje ima li u toj ekipi netko tko će dati sve od sebe do zadnjeg kola

#plavazvezda
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: specter on 28.04.2025, 08:53..
Sanjam za pola sata pitanje u PSK da se objasni zašto Zlomislić nije smio na skok? vjv bi rekao pa vidjeli ste, išao bi Sučić na prazan gol...
Kako god, i dalje pobjedom ostajemo prvi, ne želim čut kako je Gorica super ekipa, ne dobije li se to ne zaslužuju 1 čovjeka na tribinama više!
Nažalost, mislim da nam to pitanje neće doći u san. Tlak mi je digao samo tako. Što je njemu u glavi bilo u tom trenutku?! Kakve veze bi nam 2:0 imalo u odnosu na 1:0? Gol razlika se ne gleda, gledaju se međusobni susreti, ne razumijem.

K
Da Kolarić je smeće, ali klub neće ništa napraviti po tom pitanju jer su pizde, bitno da Istru tužakaju zbog slike na semaforu, kreteni.
Mi smo stavili prvi pečat o divnom i krasnom suđenju, tako nam i treba.

Ali mi da smo imali 2 igrača više nebi dali gol još 3 utakmice
Mi smo u 3 utakmice puknuli 5 puta u okvir protivnika, i u 3 utakmice odigrali 1 smislenu akciju
Ja garantiram da mi stavimo novog trenera do kraja sezone pa makar se zvao Tomo Ivković da bi bili prvaci i osvojili kup.

A koliko Đalović voli Rijeku vidi se po izjavama, koje su nešto najdebilnije koje sam ikad čuo, nimalo kritike ni samo kritike.
Da voli Rijeku rekao bi dajem ostavku treba nam pozitivan šok, ali voli više sebe.

Petrović mi nebi igrao za ulicu , a Janković za zgradu

Quote from: istria bianco / blu on 27.04.2025, 23:58...kao sto je netko negdje primjetio, dodju pred Armadu koja im skandira umjesto da ih vrijedja i opet svi glava u pod, nitko da iskoci, da digne ruke, pokaze malo karaktera, zelje, nista...

Koja je sansa da je stvarno namjesteno? Da je predsjednik s povratkom iz inozemstva nalozio da se mora pustit poslovnom partneru za koji milijun vise za transfere kod iduceg prijelaznog? Rezultat 0:1 to ne demantira, i minimalna pobjeda moze bit nastimana. Ako vec postoji sansa da ne zavrsi tako, lako sudac popravi stvar.

Inace, djalovicevo ponasanje pomalo ide u domenu bezobraznog. Taj da stvarno voli klub i da mu je u interesu uspjeh kluba, dao bi otkaz. Igraci se kao muce, ti kao tu ne mozes nista, i time sto ostajes ti je dobro kluba na prvom mjestu?
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Quote from: MaČaĆeToMane on 28.04.2025, 08:57...
Je li ovaj klub u stanju pobijediti Goricu i Šibenik? Trenutno mislim da nije, Ðale ne zna di je, igrači imaju psihološku blokadu i fali više mudonja i pobjednika u ovoj ekipi. U principu, mislim da pobjedu može donjeti micanje Nike Jankovića kako bi smanjili trošenje lopti i sebičnost i jednog iz tandema Petrovič-Selahi kako bi dobili na kreaciji igre. Još imam vjere, ali sam ljut ko pas radi nekih stvari, a sad je pitanje ima li u toj ekipi netko tko će dati sve od sebe do zadnjeg kola
...
Blokadu bi mogli skinuti jednim dobrim treningom ili tzv. "skupljanjem glava". No zna li to Đale napraviti i je li i on sam u takvoj psihološkoj blokadi?
Nažalost mislim da je. I njemu bi  dobro došao jedan prijateljski razgovor/savjet od nekog starijeg, iskusnijeg kolege, ali da ne osjeti time strah za svoju poziciju. Je li kasno, tko zna, kakvi su rezultati utakmica ovo bi moglo potrajati do samog kraja.
Za Niku se ne bih složio u potpunosti, smanjio je on potrošnju lopti jako, problem je što mi više ne stvaramo dovoljan broj situacija pa da ih ima tko trošiti. Prvo poluvrijeme je bio rastrčan i jedini je koji je nešto uspio vezati između obrane i napada. To nisu bili ni Selahi ni Petrović. Drugo ga nisam toliko zapazio.

Što se Petrovič-Selahi para tiče, slažem se u potpunosti jer smo to mnogi već pisali da bi Đale morao u nekim utakmicama (pogotovo "manjim") trebao razbiti taj dvojac.

ima li GIF kad je Stojkovića pogodio snajper ?
Europa je jedino mjerilo!