SHNL 32. kolo, dinamo - Rijeka, nedjelja 27.4., 18:45

Started by vMario87, 24.04.2025, 10:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Zelko Maler on 29.04.2025, 09:50itekako je mogao, iz tog kuta samo budala puca, što ni ne čudi jer ovaj puca s 35 metara. Lopta je trebala završiti na drugoj stativi. Pogledaj kakvo savršeno utrčavanje ima naš igrač na drugoj stativi.

Da i nema nikog na drugoj stativi ti iz te situacije opet daješ loptu na drugu stativu jer je to nogometno pravilo koje se uči u najmalđim kategorijama.

iz iste situacije s desne strane je i Čop u 2. halfu raspalio i isto je otišla preko noge
pa PROBAŠ vratit u sredinu je... m........
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: Bobic on 29.04.2025, 10:37https://www.novilist.hr/sport/nema-vise-alibija-i-opravdanja-pobjede-su-sada-imperativ/

Nije bitan cijeli tekst, no posto sam pokrenuo bio duzi post o izvodenju kornera jucer il prekjucer, eto sad ispada da je Djuro imao samo jedan trening prije dinama i problem s trbusnim zidom pa se prepustilo zbog toga Jankovicu. Oke razumijem da mozda Djuro stisnuo zube i igrao 90 min i svaka cast na tome, iako nemogu bas razumjeti da mozes trcat, igrat i pucat iz igre al nemozes izvest korner.

Ali i to je manje bitno, jer ne radi se samo o utakmici s dinamom gdje je Djuro bio ozlijeden, necu opet kopat prosle sazetke ali siguran sam da vec nekoliko kola prekide izvodi Jankovic, jer vec bar 2 domace utakmice komentiramo kao zasto Djuro ne izvodi kornere jer smo time puno izgubili...

Opet nas se pravi ludacima.

jesi kad probao izvesti korner? ja recimo ne mogu dobaciti više do peterca tako da itekako, ako si ozljeđen, bolje snagu ne gubit na kornerima
Europa je jedino mjerilo!

Z
ja sam izvađao kornere na amaterskoj razini, ali tu stvarno ne bi trebalo biti razlike u naporu u odnosu na profi level. Teže je nego što se čini na TV. Trebaš ti loptu dobaciti da padne u prostor oko penala, pogotovo ove Naisove  idealne lopte s oštrim padom između penala i peterca.  Napor je to itekakav. Ako imaš bilokakav problem s ozljedom, pogtovo trbušni zid ili tako nešto, nemoguća misija.

B
Quote from: MaČaĆeToMane on 29.04.2025, 12:13
Quote from: Bobic on 29.04.2025, 10:37https://www.novilist.hr/sport/nema-vise-alibija-i-opravdanja-pobjede-su-sada-imperativ/

Nije bitan cijeli tekst, no posto sam pokrenuo bio duzi post o izvodenju kornera jucer il prekjucer, eto sad ispada da je Djuro imao samo jedan trening prije dinama i problem s trbusnim zidom pa se prepustilo zbog toga Jankovicu. Oke razumijem da mozda Djuro stisnuo zube i igrao 90 min i svaka cast na tome, iako nemogu bas razumjeti da mozes trcat, igrat i pucat iz igre al nemozes izvest korner.

Ali i to je manje bitno, jer ne radi se samo o utakmici s dinamom gdje je Djuro bio ozlijeden, necu opet kopat prosle sazetke ali siguran sam da vec nekoliko kola prekide izvodi Jankovic, jer vec bar 2 domace utakmice komentiramo kao zasto Djuro ne izvodi kornere jer smo time puno izgubili...

jesi kad probao izvesti korner? ja recimo ne mogu dobaciti više do peterca tako da itekako, ako si ozljeđen, bolje snagu ne gubit na kornerima
Jesam dok sam bio mlad na amaterskoj razini. Tesko je naravno bilo kome od nas. No tesko je bilo sta nama izvest ako nas zelis usporedivat sa nekim u hnlu- tesko je dodat loptu po podu igracu na 5m od sebe ako si pod pritiskom, tesko je uopce pogodit okvir gola sa 10 m. To ja il ti to nemozemo, a opet komentiramo "gle kako je falio gol sa 10 m" il "kako fula dodavanje na 5m".
 Naravno ne mislim da ima slicnosti na profi razini, niti sam kompetentan reci dal i koliko neka ozljeda utjece na nastup na tom levelu.

No izvodenje kornera, bez pritiska igraca na sebi nije teze(bar moj dojam) od milijon drugih radnji ako si pod ozljedom- ulazak u duel, duga lopta za vrijeme igre iz trka(koju Nais i dalje koristi bez poteskoca), ili pak udarac prema golu koji cini se i dalje ne utjece na njega, ili dribling, finta tijelom ili sprint.

Naravno, neznam, nisam igrao dobar nogomet nikad i postoji mogucnost da grijesim- da Nais moze izvesti sve navedene radnje ali ima poteskoca sa izvodenjem kornera vec 5 kola.
Ali da djeluje nategnuto i cudno-meni da.

I tako smo u jednom tjednu dosli od tekstova gdje ne moramo nista do uvjeravanja kako moramo pobjedit Goricu i Sibenik i kako je pobjeda imperativ?!?
Ja ne znam sta oni puse, ali roknulo ih je gadno, pa sta je tako tesko normalno komunicirat?

Quote from: Bobic on 29.04.2025, 12:48Naravno, neznam, nisam igrao dobar nogomet nikad i postoji mogucnost da grijesim- da Nais moze izvesti sve navedene radnje ali ima poteskoca sa izvodenjem kornera vec 5 kola.
Ali da djeluje nategnuto i cudno-meni da.
Kojih 5 kola? Evo protiv Lokomotive pred točno 5 kola je izvodio. Varaždin nešto je izvodio nešto nije. Istra kemijali smo s kratkim dodavanjem na njega pa on ubačaj. Znači Osijek i sada dva kola.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

29.04.2025, 14:41 #351 Last Edit: 29.04.2025, 14:43 by iSpOd StIjEnA 2

Ovo kao da je netko prepisao sve naše rasprave i kritike sa foruma. Ali doslovno sve do jedne kritike je tu napisano.  Još samo fali da se malo Miška očešao

Edit: u nastavku čitanja foruma vidim da vam je ipak upalo u oči

K
Kako Miško stvari zaboravi napisat, prepisat

E
Quote from: LenRi on 29.04.2025, 09:58
Quote from: Zelko Maler on 29.04.2025, 09:53Janković je glup i pokvaren,a  to je najgora kombinacija. I najgore je što dečko zna da ga Ilinković, makar da zabije 5 golova, ne može  istisnuti iz prvih 11
Poznaješ ga osobno? Meni on uopće ne djeluje glup, čak štoviše po izjavama na presicama djeluje mi jedan od pametnijih u ekipi, koliko već može biti pametan za nogometaša
Jedan od pametnijih za kocku i kladaru

Da su Bosanci gledali Jankovića protiv Dinama i da ga vrbuju za njihovu repku  :sta:  :bo:  :svakacast:

Quote from: Monarh on 29.04.2025, 17:06Da su Bosanci gledali Jankovića protiv Dinama i da ga vrbuju za njihovu repku  :sta:  :bo:  :svakacast:

Super, neka mu to digne cijenu jos malo jer igrama ju moze samo spustit.

Ako se nadje netko tko bi ga uzeo ja ga vozim free

B
Quote from: Monarh on 29.04.2025, 17:06Da su Bosanci gledali Jankovića protiv Dinama i da ga vrbuju za njihovu repku  :sta:  :bo:  :svakacast:

Pa vide i oni da si za nasu jos malo nece  ni ulaznice moc rijesit  :P

Quote from: Deni323 on 29.04.2025, 17:25

Super, neka mu to digne cijenu jos malo jer igrama ju moze samo spustit.

Ako se nadje netko tko bi ga uzeo ja ga vozim free
Lik ima 100 nastupa, prica se samo o transferu a kvalitete nema nikakve, isto kao i ivan lepinjica u svoje vrijeme, 3-4 dobre tekme u 3 sezone
dao bog da ga netko odvede makar za milijun eura

L
Jankovića je uništio Đalović konstantno mu mijenjajući pozicije na terenu, prvi dio sezone je bio jedan od naših najbitnijih grača, čak je i Đalović jučer u PSK priznao da je on kriv za lošije igre Jankovića

H
popevke sem slagal i titule kral, i opet bum ukral i nebu me sram