SHNL 33. kolo, Rijeka - Gorica, nedjelja 4.5., 18:15h

Started by m, 29.04.2025, 14:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z

K
Čop
Janković Djouahra Menalo

Ne mislim da je najbolje, ali valjda Đalović misli

Z
sutra svi ko jedan i na terenu i na tribinama.

Točno tako, ništa drugo ni ne dolazi u obzir... nadam se da se ekipa danas napunila pozitivnom energijom, koje na Korzu stvarno nije falilo, baš je bilo ugodno danas tamo...

Ne znam, ja tek sad nekako vjerujem da se stvarno možemo podignut i otić do kraja, bilo je svega ova 3 kola, ali sad je i više nego jasno - kalkulacija više nema...

Sutra (danas) samo jako i to ponovit još 3 puta, ništa više ne tražim... a kako god da završi, opet ćemo se vratit na tribine i nadati se
Dobro, dobrooo! Fuć!

Idemo do kraja, cijelu utakmicu bit podrška, dat svu pozitivnu energiju pa nam se možda vrati, svi kao jedan idemo se borit za tu titulu!

Ajmo danas jako(kako kaže trener) treba nam baš jedna uvjerljiva pobjeda da pokažemo da smo živi i da možemo.

Gledam ove snimke i slavlje bečkih konjušara koji već slave naslov I gade mi se više od tovara

L
Licemjerni su do boli, lani je došao Zajec, a sada Boban i ponašaju se kao da je sve regularno. Boban koristi klasične mamićeve metode, dogovara sa Slavenom prelazak trenera, a samim time vjerojatno i bodove.

R
Quote from: LenRi on 04.05.2025, 13:18Licemjerni su do boli, lani je došao Zajec, a sada Boban i ponašaju se kao da je sve regularno. Boban koristi klasične mamićeve metode, dogovara sa Slavenom prelazak trenera, a samim time vjerojatno i bodove.

Ili samo koriste provjerene hrvatske sportske novinare kao sto.su uvijek koristili...ja ne vidim nista drugaciji odnost prema ostatku lige, uvijek iste fore i uvijek prolaze

Ali mogu se jebati svi skupa
 Mi odlučujemo sami o sebi i to nas mora voditi

L
Zlomislić - Menalo, Majstorović, radeljić, devetak - selahi, Petrovič, Janković - Rukavina, nais, čop

Znači Ndockyt napada stranu na kojoj su Djouahra i Menalo.

Šta može poć po zlu..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Opet je debilcina ugurao i Petrovića i Selahija. Nadam se da će dobiti otkaz odmah nakon osvajanja duple krune jer je kretencina.

Rukavini isto zadnja prilika da pokaze da nije zalutao ovdje

Rukavina neka zablista kao i zadnji put doma protiv Gorice i isplatio nam se

Ne znam, ja imam dobar feeling za danas, nadam se da će biti opravdan
Dobro, dobrooo! Fuć!