Darko Raić-Sudar

Started by 🔵 D10S ⚪️, 04.04.2023, 19:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ajde nek Butorac više postane direktor pa da ga Perasica zove.
#degenerik

25.10.2023, 09:03 #16 Last Edit: 25.10.2023, 09:06 by D2
Prvo, svaka čast na nečemu što bi trebalo normalno, ali smo se uvjerili da je to danas ipak možda rijetka pozitivna ljudska osobina. Stisak ruke, dogovor i dana riječ, bez fige u džepu.

Hmmm, ne želim umanjivati ili uvećavati nečije zasluge, ali stavimo malo lika i DRS u vremenski slijed. DRS je došao kasnije i tada se provlačilo između ostalog da je došao i zbog lika jer su si dobri (kak bi purgeri rekli, ne).
Mislim da su njih dvojica odradili prijelazni rok u sinergiji uz amenovanje ostatka struke u klubu i Miška koji sudjeluje po defaultu u nekim jačim odlukama (tako je to i Miško prezentirao u onom A1 podcastu).
Zašto je Maksimir želio i/ili želi DRS? Jednostavno, zato jer im je ta pozicija prazna i lik želi to popuniti kako je popunio i ostale pozicije. Mislim da je to cijela priča, možda je nekome pre jednostavna u ovo vrijeme kad se od svega rade teorije urota, ali eto jedna i od Average Joea.
Nikakve super moći koje DRS posjeduje nisu tu u pitanju, a vrijeme će pokazati koliko je i njemu u zadnjem prijelaznom roku maksimirski lik bio od pomoći ili odmoći.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

25.10.2023, 10:10 #17 Last Edit: 25.10.2023, 10:11 by Vado Magnar
Quote from: ričan on 25.10.2023, 08:01Ja ne sumnjam da će krema sportskog novinarstva tu priču do recimo polovice studenog okrenuti za 360°. Očekujem članak u stilu, Miško je nazvan i nudio DRS-a, i ne samo njega nego i statike i mreže i kriokomore, čak i rekvizite za golmani trening da pomogne Mrčeli da podigne formu Nevistića.
Mala napomena. Ako okrenu priču z 360 - priča ostaje ista. 180 je brojka.
No, nebitno. Fine su kritike upućenbe Dinamu. Dosta je baciti oko na portale i forume da se vidi kako ih svi optužuju za inkompetentnost. K tome je Badbeat to iskoristio za par legendarnih uradaka. Zato bih rekao da mogu oni pisati što god hoće, demantije i ne znam što. Ali ovu rundu smo mi dobili - kolikogod oni nastojali izorkenuti istinu.

Quote from: Vado Magnar on 25.10.2023, 10:10
Quote from: ričan on 25.10.2023, 08:01Ja ne sumnjam da će krema sportskog novinarstva tu priču do recimo polovice studenog okrenuti za 360°. Očekujem članak u stilu, Miško je nazvan i nudio DRS-a, i ne samo njega nego i statike i mreže i kriokomore, čak i rekvizite za golmani trening da pomogne Mrčeli da podigne formu Nevistića.
Mala napomena. Ako okrenu priču z 360 - priča ostaje ista. 180 je brojka.
No, nebitno. Fine su kritike upućenbe Dinamu. Dosta je baciti oko na portale i forume da se vidi kako ih svi optužuju za inkompetentnost. K tome je Badbeat to iskoristio za par legendarnih uradaka. Zato bih rekao da mogu oni pisati što god hoće, demantije i ne znam što. Ali ovu rundu smo mi dobili - kolikogod oni nastojali izorkenuti istinu.
Poznavajući našu novinarsku scenu ja bi rekao da je @ričan ipak u pravu. Okrenuti će se oko sebe i nastaviti u istom smjeru. Dapače, ja očekujem 720 ili čak 1080 zaokret.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

A i to što kažeš. Kada naši novinari već idu 120% zašto ne bi radili i takve piruete? Milka Babović bi bila ponosna!

Quote from: Vado Magnar on 25.10.2023, 11:11A i to što kažeš. Kada naši novinari već idu 120% zašto ne bi radili i takve piruete? Milka Babović bi bila ponosna!
A kako su obučeni? Pitam za nas s crno bijelim televizorima.  8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0apDrwvvG8Kzgg4v4QqcoSdVe8HeffJVP4b4qQCVV4zENmDWwznt41WaKRVAx7NV8l&id=100064416083615

Dosta zanimljiv intervju dao je JL, spominje i Matanovića kojeg su neki ovdje zazivali.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

K
Jel traži Mrak ljude, zna li se šta

-
Zimske 205 / 55 /17 cijena s montažom?

K
Quote from: -RIJEKA- on 02.01.2025, 20:32Zimske 205 / 55 /17 cijena s montažom?
Još nije počeo prijelazni rok, ne možeš tražit prije 10.1. nešto što bi kupio 10.1.

B
Quote from: -RIJEKA- on 02.01.2025, 20:32Zimske 205 / 55 /17 cijena s montažom?
Gume su spremne na skladistu. Dogovorena je cijena koju smo rekli, mozes ih nakon vikenda preuzeti i montirati.
No sutra su gume jos uvijek kod mene u radioni, tako da jos se nista nezna.

Možda su DRS i Đale igrali kamenog lica, a mi ih tu napadamo
SPORTSKI ODLAZI!

03.01.2025, 08:09 #28 Last Edit: 03.01.2025, 10:07 by D2
Ja ne kužim što se toliko lupa po Darku? Ako sam dobro skužio, spočitava mu se to što svako malo osvane da je Miško kontaktirao ovog ili onog, dogovarao s ovim ili onim. Koliko se sjećam jednom je sam Miško rekao da oni imaju sastanke (još dok je bio Mance u klubu) na kojima se dogovaraju oko igrača i da tada padne dogovor i tko će prvi stupiti u kontakt, ovisno o tome tko s kim više komunicira i lakše mu je za dogovor.
S druge strane pa novine su pune tekstova u kojima za ove megasuperduper klubove pročitamo isto da je taj i taj predsjednik sve dogovorio s igračem.
Ne kužim, ali meni je skoro pa normalno da za neke veće i značajnije transfere i predsjednik bude u to uključen. Uostalom nismo jednom čuli kako igrači kažu da je po njih došla cijela svita iz nekog kluba, u tome su spoznali želju da ih klub dovede i to im je ponekad bilo presudno kod odluke.

Na forumu smo se počeli ponašati kao ženske u svađi (OK nije woke dozvoljeno, ali tko ga hebe) kad šta god da kažeš ili napraviš bude krivo.

Nešto u ovom stilu:
Kupila punica "omiljenom" zetu za Božić dvije košulje. I on, da je skine s vrata, za doček Nove kod nje obuče jednu. Kad su došli ova već s vrata zija: "Što je zete, ona druga ti se ne sviđa, a?!"
 8)

Quote from: D2 on 03.01.2025, 08:09Nešto u ovom stilu:
Kupila punica "omiljenom" zetu za Božić dvije košulje. I on, da je skine s vrata, za doček Nove kod nje obuče jednu. Kad su došli ova već s vrata zija: "Što je zete, ona druga ti se ne sviđa, a?!"
 8)

Dupli lajk zbog ove pošalice.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...