SHNL 35. kolo, hajduk - Rijeka, nedjelja 18.5., 18:45h

Started by vMario87, 12.05.2025, 12:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Moja amaterska opaska -

Kad golman nabija naprijed, naši ne dobivaju zračne duele. Kada Fruk dobije ok loptu i može se okrenut, kod protivnika je uvijek kaos. Idu na njega i po trojica, ostave rupe.

Zaključak? Spusti Fruka, gradi igru tako da mu se donese lopta u noge oko centra. Otvori mu krila i špicu da ima gdje poslati, on će naći koridor.

Ja bi stvarno volio objašnjenje kome je i zašto palo na pamet stavit Jankovića na desnog wing-backa tamo negdje oko 62. minute pa do 70. ako se ne varam.

To je možda i najlošije mijenjanje pozicije nekom igraču ikad.

Šta se utakmice tiče, bio sam uvjeren u poraz od kad je izašla informacija da će ovi igrat 352.. Đalović se ne zna prilagođavat protivniku a još manje njihovim promjenama tijekom utakmice
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

OK su napucavanja jer često osvajamo drugu loptu u sredini zbog agilnosti i čitanja Selahija, pozicioniranja Petroviča, a tu je i Janković.
#navodninavijač

Onaj "faul" na livaji na 21:50 je bolji primjer navlačenja čak i od onog poništenog penala.. mi smo s 80m udaljenosti vidili da je smeće palo samo od sebe
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Igor smeće Pajač poslan je da pomogne - plavoj zvezdi.
U 20 minuta ubio nas je, kad bi znao i krenuo rezat situacije, bilo ih je 10 krivo dosuđenih, propustio je 2 ili 3 čista žuta kartona zbog krampona i gaženja, Sigali je dan prije imao start isti samo jbg Kanga je bio okrenut leđima, Pajač nije dao ni žuti - zaboravio sam kome točno. Fruk je tu kompletno pukao i srećom nije dobio nikakav karton. Penal? Dakle, kako igrači grade sebe kod izvođenja slobodnih udaraca? Na isti način kao što je Radeljić gradio sebe - glavu kod tog udarca. Lopta ga je pogodila u ruku uz tijelo, da nije bilo ruke nebi prošla, pogodila bi ga u rebra. Fruk je izgorio, Janković je mala pičkica i nije se pojavio. Uglavnom, vidjelo se da ih je Pajač psihički devastirao u tih 20 minuta, vratili smo se u utakmicu tek ulaskom Gojaka koji ima muda i može povuć loptu, izjednačili, a onda zbog trenera - samoubojstvo.

Ako Janković, pa i Menalo budu starteri na Ruji, mi titule vidit nećemo.
Europa je jedino mjerilo!

Jos kad bi ovi vasi komentari iznad nekako dosli do klupe...

Quote from: m on 19.05.2025, 10:22Da je branio Lučić mi bi jučer dobili :)

Uzeo mi rijec iz usta. Ni mi ni tovari nismo bili dobri, al bi drukcije zavrsilo da nisu mijenjali vratara. Glavu gore.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

S
Mene još jedna stvar jebe, a ona je iz sfere globalnog.

Komentirali smo u autu na povratku kućama da smo mi jučer igrali kao da je drugo kolo prvenstva, a ne predzadnje u kojem možeš matematički postati prvak. Taktičko znanje i kapacitet trenera na stranu, ali... onako se ponašati u utamici koja ti doslovno život i besmrtnost znači... volio bih da netko nekad postavi to pitanje nekome od aktera, pa i samom treneru.

Ne prihvaćam "nismo bili pravi", ili "Hajduk je bio odmorniji". To mi baš ide na kurac, opasno.

Quote from: SandroB on 19.05.2025, 13:36Mene još jedna stvar jebe, a ona je iz sfere globalnog.

Komentirali smo u autu na povratku kućama da smo mi jučer igrali kao da je drugo kolo prvenstva, a ne predzadnje u kojem možeš matematički postati prvak. Taktičko znanje i kapacitet trenera na stranu, ali... onako se ponašati u utamici koja ti doslovno život i besmrtnost znači... volio bih da netko nekad postavi to pitanje nekome od aktera, pa i samom treneru.

Ne prihvaćam "nismo bili pravi", ili "Hajduk je bio odmorniji". To mi baš ide na kurac, opasno.

Podcrtano - apsolutno točno. A i zadnji naš poraz dole je bio u 2. kolu prošlog prvenstva kad smo izgledali jednako kao i jučer, ispuhano i bezvoljno
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

B
Neka netko rođen pod sretnom zvijezdom otvori temu za belupo jer smo vec polako poceli skicirat postavu i taktiku za tu utakmicu

To mora biti netko tko nije bio na onoj tekmi 99. 🙂
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

S
Quote from: Zelko Maler on 19.05.2025, 14:07@SandroB  to moraš biti ti.

Preveliku odgovornost mi utrpavaš. Slažem se 100% s kolegom gore, ja sam okaljan '99-om.

Isprika na širenju negative, ali ovako sjebano se zbog ishoda neke nogometne utakmice nisam osjećao ne znam otkada.

Prevelika euforija me oprala kad smo zabili.
#degenerik

S
Pretpostavljam da se svi osjećamo isto, ali neki šalju na silu dobre vibracije jer je to u ovom trenutku potrebno. Svakako su dobrodošle, ali nakon ovoliko sjebanih predstava, ne znam koliko je opravdano očekivati našu pobjedu. OK... jedan od tri znaka, po nekoj logici realan, ali naša izdanja su sve, samo ne najava za miran i sretan kraj sezone.

Z
igrači moraju znati da ako nikako onda  netko mora u zubima loptu odnijeti u gol dok ga igrači Slavena cipelare, a suci ne reagiraju. Ako treba tako onda i to trebaju napraviti.