SHNL 35. kolo, hajduk - Rijeka, nedjelja 18.5., 18:45h

Started by vMario87, 12.05.2025, 12:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Ajmo Rijeka! Prijelazni rok me do kraja ubio i odustao sam od odlaska na Rujevicu za ovu sezonu( iako sam rekao dok je Miskovica ali sam onda kasnije prijateljima ipak govorio kako na zadnje kolo ići ako bude riješeno a sljedeću sezonu ću kupit ponovno pretplatu jer nemogu bez). Nisam vjerovao da mozemo(želimo) osvojit naslov. Jučer kao šta su mnogi pisali ni ja nisam mogao zaspat. Ovako nešto nesmijemo propustit. Ajmo danas dat sve na terenu i usred Splita osigurat naslov.

Gattuso sprema 3-5-2 jer nije glup i vidio je kako smo prosli protiv Gorice drugo poluvrijeme. Kljucno je pitanje sta je Đalovic naucio iz tog poluvremena i kako ce izac na Poljud. Ako budemo igrali kao protiv Gorice drugo poluvrijeme, znaci cisti plan A, nemamo nikakve sanse.
Kljucno je da Đalovic napravi neke prilagodbe. Sa 3 igraca iza i 5 u sredini, oni imaju prednost u obje linije. Prva opcija je da donekle zrcali Hajdukovu taktiku i digne jednog beka (logicno Oreca), a Devetaka spusti. Time Orec napada njihovog wing beka, a drugog stopera sa krilom. Fruk i Jankovic idu na njihova 3 stopera, a jedno krilo zatvara vezu. Mislim da je to losija opcija. Druga, i po meni puno bolja opcija je da oba beka idu na njihove bekove. Tu ostajemo 2 na 2 sa njihova 2 napadaca i tu Selahi mora bit blizu i kupit sve lopte. Ako Fruk ide na njihove napadace, i krila na njihove stopere onda smo u vezi opet tanki.
Ja bi dignuo visoko oba krila Naisa i Rukavinu na njihove stopere (pustio bi ovog malog Skelina da vodi igru), a Fruka povukao na Rakitica. Jankovic na Pukstasa i ostaje Petrovic sa Kalikom/Krovinovicem. Selahi je ta slobodna 6-ica koja zatvara iza veznjaka i ispred stopera sto je i njegov forte. Time dobijemo da po osvojenoj lopti imamo 2 brza igraca napred i jednim dodavanjem Fruka im radimo probleme.

Ono sto je kljucno je ici na pobjedu. Ako u 60 minuti nemamo retultat, ubacuj Copa i mijenjaj nesto jer nam remi ne igra nikakvu ulogu. Znaci u pripremi mora bit jasno da se maksimalno riskira u slucaju da ne vodimo.

I ono sto je najbitnije Selahi, Petrovic i Rukavina, se moraju cuvat 3 zutog. Zapravo svi se moraju cuvat, jer imamo utakmicu doma protiv Slavena za prvenstvo, tako da imaju to u glavi, a ne da izgore dole, ne pobjede i onda da nemamo optimalan kadar za Belupo. Imperativ je da svi budu spremni za Belupo, danas je samo bonus kojeg mozemo i ne moramo iskoristit.

R

Quote from: Snjesko on 18.05.2025, 09:45Kljucno je da Đalovic napravi neke prilagodbe.
Mislim da su za to jako male šanse.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

J
Bilo bi lijepo da i Slaven danas ne pobijedi, u slučaju da mi ne odradimo svoje večeras onda njima zadnja tekma ne znači nista jer 4. ne mogu biti  :)

K
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.05.2025, 09:52
Quote from: Snjesko on 18.05.2025, 09:45Kljucno je da Đalovic napravi neke prilagodbe.
imamo priliku dignut naslov usred splita a vi i dalje serete po đaletu

da vas sram bude

nadam se da će đale danas bit hladan ko Kek, dignut kantu i reć mamu vam jebem jebete me od 1. dana. idem ća i ne vracam se vise nikad

Dao bog da digne kantu i ode kao najveći, to je Kek propustio napravit
Europa je jedino mjerilo!

K
Quote from: korner on 18.05.2025, 10:01
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.05.2025, 09:52
imamo priliku dignut naslov usred splita a vi i dalje serete po đaletu

da vas sram bude

nadam se da će đale danas bit hladan ko Kek, dignut kantu i reć mamu vam jebem jebete me od 1. dana. idem ća i ne vracam se vise nikad

I shvati da je nas je prerasao i da mu je vrijeme za iskorak u karijeri.
Bolje je to nego da ga moramo tjerat nakon duple krune.

Quote from: korner on 18.05.2025, 10:01nadam se da će đale danas bit hladan ko Kek, dignut kantu i reć mamu vam jebem jebete me od 1. dana. idem ća i ne vracam se vise nikad
Šanse za to su manje nego šanse da Hajduk osvoji prvenstvo.
Ja očekujem od njega bar 1km euforičnog trčanja po Poljudu.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: jopa on 18.05.2025, 09:54Bilo bi lijepo da i Slaven danas ne pobijedi, u slučaju da mi ne odradimo svoje večeras onda njima zadnja tekma ne znači nista jer 4. ne mogu biti  :)

Dinamo i Hadjuk pošalju "crne kese" pa slaven grize na max.
Inače, čitajući forume doli nas čeka teška psihodelija. Pola stadiona još nosi tovarska euforija a pola navija za Rijeku svjesni da ne mogu do titule.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Hoće li biti u gradu organizirano išta danas ? Gledanje, doček ???
Trebalo bi goriti sve a ništa se ne događa .. :bo:

Ništa. Niti u medijima. Kao da smo Cibalija
Europa je jedino mjerilo!

Lokalni su izbori, svi su organizacijski u tome...