SHNL 35. kolo, hajduk - Rijeka, nedjelja 18.5., 18:45h

Started by vMario87, 12.05.2025, 12:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: TIR on 18.05.2025, 20:56U subotu će bit definicija ovog

Idem s nula očekivanja, odnosno svjestan da imamo realne, ma čak velike šanse nekako ujebat i ovo.

Bez očekivanja bio, bez očekivanja sam i dalje. Teže će bit protiv Belupa nego na Poljudu.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Sretno nam, totalni logout do početka utakmice. Jebem li vam sve Rijeka šampion!!!

M
Butić je ono što je ušao bio ok. Očekivao sam da će se smrznut a dečko sudjelovao kod gola, našao se u šansi, po  strani probio.

Neću se skroz hvatat na sudiju međutim u situacijama kod našeg posjeda lopte je pustio da tuku naše igrače gdje bi gubili lopte i hajduk bi pokušavao tranziciju. Pri tome nije pomogla niti naša neodlucna igra.
Meni su nejasni potezi redom, vađenje Rukavine, na otvorenom prostoru je ostavljao iza sebe i Uremovica i Eleza, korigiraj i napravi akcije za njega, ostavljanje u igri Menala, velika nesigurnost iza, Đuro je čovjek s idejom,zašto ga vadiš ( jedino ako ga je htio sačuvati za Ruju), zašto Janka ostavljas u igru a prebacio si ga na krilo, ostala ti trka ali si izgubio probitacnost.

Drugi gol ne zamjeram jer su naši krenuli napred i izgubio se raspored, u takvim situacijama se uzdas u golmana i sreću. Čak bih rekao da je kod začetka  te akcije hajdukov igrač otišao u korner, ali prošla baba s kolačima.

Ostaje Rujevica, i meč protiv Slavena. Ja bi iskreno kontrolirano krenuo, ne kao inače, važnost je velika i ne treba stihija.

Nakon svega što sam napisao za Đaleta, od početka mandata do ovog zadnjeg, kakav god bio doveo nas je do ovuda, i zato drži se,upregni sve svoje sposobnosti da uspijemo svi  zajedno. Nisi savršen ali nisi ni karambol.
Ima još jedna utakmica, još jedna šansa, sad rigat vatru, treba sve snage usmjerit u zajedničko dobro.

Quote from: KadOkrenemSe on 18.05.2025, 20:40Velika razlika izmedu ove ekipe i one iz 2017 je ta da je ona imala muda od celika... a ovi...

Imaju ovi muda al nemaju kvalitetu.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

I
Kako prezivjeti 90' slavena? Diazepam terapija? Po dupli konjcic i tabletica na svakih pola sata.
Poslje ili se ubijes ili ti bude bolje....

K
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.05.2025, 21:14
Quote from: Krkan on 18.05.2025, 21:00
Quote from: Ro-Ro on 18.05.2025, 20:57Vec je Kovacevic  izjavio da odlaze na Rujevicu dobiti oba dvije utakmice  :bo:

Takvi smo kakvi smo, tu smo gdje jesmo na temelju i radi necega , radi nas mozda 40% ostatak ide na losije izdanje konkurencije

Danas je Hadjuk bio bolji ,a taj jedan gol .
Da li cemo uzeti kantu ovisi o nama ..toga me strah , imali smo bezbroj sansi kao I danas i nismo bili sposobni, bjti ce jebemi tesko u nedjelju uzeti kantu...pritisak, olovne noge itd

Subota
Za sada je subota ali se ne bih čudio da HNS prebaci sve tekme u nedjelju. Čak je i sada Valentina rekla da će se službeni raspored utakmica saznati sutra.

4 utakmice se moraju igrati istovremeno. bit če subota u 19:00

F
Mene samo brine ako ta tekma krene krivo, to je takav pritisak , a mislim da se oni ne mogu nosit s time...no nećemo crno :nisamja:

A
Isti k***c kad se igra. Rijeka Slavena pobijediti neće...mark my words...hebena 99 se ponavlja i "najkatoličkiji" klub u hrvata jednostavno MORA biti prvak...hebem ti nesreću što se rodih ovdje :(

Quote from: Krkan on 18.05.2025, 21:22
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.05.2025, 21:14
Quote from: Krkan on 18.05.2025, 21:00
Quote from: Ro-Ro on 18.05.2025, 20:57Vec je Kovacevic  izjavio da odlaze na Rujevicu dobiti oba dvije utakmice  :bo:

Takvi smo kakvi smo, tu smo gdje jesmo na temelju i radi necega , radi nas mozda 40% ostatak ide na losije izdanje konkurencije

Danas je Hadjuk bio bolji ,a taj jedan gol .
Da li cemo uzeti kantu ovisi o nama ..toga me strah , imali smo bezbroj sansi kao I danas i nismo bili sposobni, bjti ce jebemi tesko u nedjelju uzeti kantu...pritisak, olovne noge itd

Subota
Za sada je subota ali se ne bih čudio da HNS prebaci sve tekme u nedjelju. Čak je i sada Valentina rekla da će se službeni raspored utakmica saznati sutra.

4 utakmice se moraju igrati istovremeno. bit če subota u 19:00
Pa mogu se igrati istovremeno i u nedjelju... vidjet ćemo sutra hoće li ostati subota ili će ipak bit nedjelja.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: armada on 18.05.2025, 21:28Isti k***c kad se igra. Rijeka Slavena pobijediti neće...mark my words...hebena 99 se ponavlja i "najkatolačkiji" klub u hrvata jednostavno MORA biti prvak...hebem ti nesreću što se rodih ovdje :(

Upravo radi ovoga će nam biti bas tako bokte mazo
Forza Fiume ale!

Ja se najviše bojim da će nastat letargija na tribinama ako stvari krenu loše. To smo već vidjeli nekoliko puta ove sezona.
#degenerik

M
I da, ne očekujući pomoć od nikoga ipak ću reći da ako Slaven istrči sa najjačom postavom da su  supci ( iako je to  njihovo legitimno pravo) imajući na umu utakmicu sa dinamom. Koliko god igrali lijep nogomet volio bi da ništa ne osvoje.

I da zaboravio gore napisat, neznam dali je Oreč  ozlijeđen ali neznam zašto on nije igrao.

Quote from: moreplovac on 18.05.2025, 21:30I da, ne očekujući pomoć od nikoga ipak ću reći da ako Slaven istrči sa najjačom postavom da su  supci ( iako je to  njihovo legitimno pravo) imajući na umu utakmicu sa dinamom. Koliko god igrali lijep nogomet volio bi da ništa ne osvoje.

I da zaboravio gore napisat, neznam dali je Oreč  ozlijeđen ali neznam zašto on nije igrao.
Rekao je Đale malo prije da je bolestan i da je povraćao.

Losi mi, los hajduk. Razlika je bila u nepostojecem penalu koji je el pajaco sudio za njih u 10oj minuti. X bi po svemu bio realan.
Mi imamo sve u svojim rukama i dalje. Ako zelis bit prvak onda moras nekako, bilokako, pobijediti peti tim lige kod kuce u zadnjem kolu.
Nadam se da je to i misku jasno, jer bi ja na njegovom mjestu sutra ili preksutra odveo upravu slavena na rucak i ispred njih stavio ceduljicu na kojoj pise - nama prvenstvo vama kup. I nebi ih pustio da odu dok se ne sloze.
Jebalo ih svih postenje, nemozes dve godine za redom zasrat sansu za bit prvak, onda slobodno mozes i izac iz ovog sporta.
Uglavnom, vidimo se u nedelju na Rujevici i ne prihvacam nista osim naslova, ma kako god to ostvarili, nije me briga.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Kaže Joško da ne bi bilo zasluženo da je dinamo dobio Loksu i bila bi epska pravda da Rijeka uzme prvenstvo.