SHNL 35. kolo, hajduk - Rijeka, nedjelja 18.5., 18:45h

Started by vMario87, 12.05.2025, 12:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Uzaludni on 18.05.2025, 21:33Losi mi, los hajduk. Razlika je bila u nepostojecem penalu koji je el pajaco sudio za njih u 10oj minuti. X bi po svemu bio realan.
Mi imamo sve u svojim rukama i dalje. Ako zelis bit prvak onda moras nekako, bilokako, pobijediti peti tim lige kod kuce u zadnjem kolu.
Nadam se da je to i misku jasno, jer bi ja na njegovom mjestu sutra ili preksutra odveo upravu slavena na rucak i ispred njih stavio ceduljicu na kojoj pise - nama prvenstvo vama kup. I nebi ih pustio da odu dok se ne sloze.
Jebalo ih svih postenje, nemozes dve godine za redom zasrat sansu za bit prvak, onda slobodno mozes i izac iz ovog sporta.
Uglavnom, vidimo se u nedelju na Rujevici i ne prihvacam nista osim naslova, ma kako god to ostvarili, nije me briga.

Gazda inače preferira vrapca u ruci od goluba na grani a u ovom slučaju naslov je vrabac a dupla kruna je golub  ;).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.05.2025, 21:40
Quote from: Uzaludni on 18.05.2025, 21:33Losi mi, los hajduk. Razlika je bila u nepostojecem penalu koji je el pajaco sudio za njih u 10oj minuti. X bi po svemu bio realan.
Mi imamo sve u svojim rukama i dalje. Ako zelis bit prvak onda moras nekako, bilokako, pobijediti peti tim lige kod kuce u zadnjem kolu.
Nadam se da je to i misku jasno, jer bi ja na njegovom mjestu sutra ili preksutra odveo upravu slavena na rucak i ispred njih stavio ceduljicu na kojoj pise - nama prvenstvo vama kup. I nebi ih pustio da odu dok se ne sloze.
Jebalo ih svih postenje, nemozes dve godine za redom zasrat sansu za bit prvak, onda slobodno mozes i izac iz ovog sporta.
Uglavnom, vidimo se u nedelju na Rujevici i ne prihvacam nista osim naslova, ma kako god to ostvarili, nije me briga.

Gazda inače preferira vrapca u ruci od goluba na grani a u ovom slučaju naslov je vrabac a dupla kruna je golub  ;).

hahaha, ako dogovori s njima da nam puste zadnju, tolerirat cu mu da preferira i puno gadnije stvari 🤣
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

K
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.05.2025, 21:29
Quote from: Krkan on 18.05.2025, 21:22
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.05.2025, 21:14
Quote from: Krkan on 18.05.2025, 21:00
Quote from: Ro-Ro on 18.05.2025, 20:57Vec je Kovacevic  izjavio da odlaze na Rujevicu dobiti oba dvije utakmice  :bo:

Takvi smo kakvi smo, tu smo gdje jesmo na temelju i radi necega , radi nas mozda 40% ostatak ide na losije izdanje konkurencije

Danas je Hadjuk bio bolji ,a taj jedan gol .
Da li cemo uzeti kantu ovisi o nama ..toga me strah , imali smo bezbroj sansi kao I danas i nismo bili sposobni, bjti ce jebemi tesko u nedjelju uzeti kantu...pritisak, olovne noge itd

Subota
Za sada je subota ali se ne bih čudio da HNS prebaci sve tekme u nedjelju. Čak je i sada Valentina rekla da će se službeni raspored utakmica saznati sutra.

4 utakmice se moraju igrati istovremeno. bit če subota u 19:00
Pa mogu se igrati istovremeno i u nedjelju... vidjet ćemo sutra hoće li ostati subota ili će ipak bit nedjelja.

Ma subota. Loče se. Nedjelja neradni dan, oporavak.

Quote from: Krkan on 18.05.2025, 21:52Ma subota. Loče se. Nedjelja neradni dan, oporavak.
Meni više paše subota da ne moram uzimati slobodan ponedjeljak  :).

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.05.2025, 21:59
Quote from: Krkan on 18.05.2025, 21:52Ma subota. Loče se. Nedjelja neradni dan, oporavak.

Kad dodjemo svi doma u nedjelju oko 16-17 trebat ce i ponedjeljak i utorak slobodno 🤣

Quote from: Uzaludni on 18.05.2025, 22:03

Kad dodjemo svi doma u nedjelju oko 16-17 trebat ce i ponedjeljak i utorak slobodno 🤣
Vjeruj mi da sam o tome razmišljao prije par minuta  :D.

K

eto, brzo smo se dogovorili.

Ja sam malo u žurbi u subotu pa bih apelirao da se utakmica premjesti na nedjelju. Hvala odgovornima

I ako može pobjeda i tako
#navodninavijač

-
Utakmica u nedjelju najvjerojatnije 19h.
Ponedjeljak neradni dan

Ja i dalje ne kuzim zasto je vecina ocekivala da dobijemo u Splitu protiv ekipe koja je realno po kvaliteti tu negdje, koja ima niz od 6 utakmica bez pobjede od toga 3 sa crvenim kartonima, protiv Dinama gdje su bili barem ravnopravni. Oni nisu kanta od ekipe kako se stvorio dojam, dapace.
I to na trecem gostovanju u 8 dana.

Zapravo nismo ni bili losi danas, realno, ja nisam nezadovoljan ni angazmanom ni nicime, Hajduk je od 3 udarca zabio 2 gola, mi nismo i to je to.

Ja bi odmah potpisao da igramo zadnje kolo sa Belupom za prvenstvo.
I to dobivamo 100%, ne vidim nacina da ne dobijemo. Napunit stadion 3 sata prije utakmice i nema straha, letit ce ekipa na terenu, a nase je samo da 90 i vise minuta napravimo pakao na tribinam i nakon toga dobro proslavimo!

D
Quote from: -RIJEKA- on 18.05.2025, 22:21Utakmica u nedjelju najvjerojatnije 19h.
Ponedjeljak neradni dan

Samo moroni mogu tako raspored staviti...ah da HNS

Bravo na optimizmu za ne znam sta ali ok (ako će govor tijela biti na onoj razini iz pol. poluvremena protiv Gorice dobijamo ako ne ponovno kuka i motika po svemu)  :bo:
Forza Fiume ale!

Jadno je sto bi ljudi ovdje koristili dinamove metode da dođu do titule. Fuj.

Idemo dobit slaven u obje tekme, uzet oba trofeja i popisat se svima u usta

D
Quote from: Snjesko on 18.05.2025, 09:45Gattuso sprema 3-5-2 jer nije glup i vidio je kako smo prosli protiv Gorice drugo poluvrijeme. Kljucno je pitanje sta je Đalovic naucio iz tog poluvremena i kako ce izac na Poljud. Ako budemo igrali kao protiv Gorice drugo poluvrijeme, znaci cisti plan A, nemamo nikakve sanse.
Kljucno je da Đalovic napravi neke prilagodbe. Sa 3 igraca iza i 5 u sredini, oni imaju prednost u obje linije. Prva opcija je da donekle zrcali Hajdukovu taktiku i digne jednog beka (logicno Oreca), a Devetaka spusti. Time Orec napada njihovog wing beka, a drugog stopera sa krilom. Fruk i Jankovic idu na njihova 3 stopera, a jedno krilo zatvara vezu. Mislim da je to losija opcija. Druga, i po meni puno bolja opcija je da oba beka idu na njihove bekove. Tu ostajemo 2 na 2 sa njihova 2 napadaca i tu Selahi mora bit blizu i kupit sve lopte. Ako Fruk ide na njihove napadace, i krila na njihove stopere onda smo u vezi opet tanki.
Ja bi dignuo visoko oba krila Naisa i Rukavinu na njihove stopere (pustio bi ovog malog Skelina da vodi igru), a Fruka povukao na Rakitica. Jankovic na Pukstasa i ostaje Petrovic sa Kalikom/Krovinovicem. Selahi je ta slobodna 6-ica koja zatvara iza veznjaka i ispred stopera sto je i njegov forte. Time dobijemo da po osvojenoj lopti imamo 2 brza igraca napred i jednim dodavanjem Fruka im radimo probleme.

Kad se već sam nećeš citirati, ja ću. Dobro sam se sjetio ovog posta kad sam vidio njihove početne postavke, ali i stanje na terenu prvo poluvrijeme. Nažalost, stožer očito ne čita forum, ili neće čuti za ništa drugo osim tog našeg plana "A". Šteta.

Treba reći da je prvo poluvrijeme sudac definitivno bio "na razini" zadatka.

Sljedeću utakmicu možemo očekivati samo gore. Ipak, ne smijemo se ponašati kao da se nas tu ništa ili malo pita. Pita nas se baš sve

Za utakmicu koju doma igraš i pobjedom osvajaš naslov prvaka ne znam što racionalno napisati. Sve da je sa druge strane i Real Madrid, bio bih pozitivan. Nemojmo se zavaravati, dobiti Slaven Belupo, momentalno 5 ekipu lige na Rujevici, i dobiti Slaven Belupo momentalno 5 ekipu na Rujevici u utakmici koja tebi nosi naslov prvaka su dvije potpuno različite situacije i ovo drugo bit će puno puno teže. Sretno svima

Quote from: Deba on 18.05.2025, 22:45Jadno je sto bi ljudi ovdje koristili dinamove metode da dođu do titule. Fuj.

Idemo dobit slaven u obje tekme, uzet oba trofeja i popisat se svima u usta

Nije problem kad se dinamove metode koriste da bi mi izgubili, ali bi bilo problem da se koriste za nasu pobjedu 😁
Ajoj, pa nista od ovog ti nije stvarno, mi svi ustvari, da tako kazem, igramo "dinamovu ligu" na razini hnl-a, a na vecoj razini se igra Realova, Cityeva, Uefina, Fifina itd liga.
Samim time sto igras njihovu ligu, prihvacas njihova pravila i metode. Nema tu postenja, postenje je samo objasnjenje za one sto gube 😁
Veliki jedu male, bogati siromasne, jaki slabe.
I sta sad, takav je svijet. Ali pusti nas koji bi, ako vec moramo birati ponekad izabrali da budemo medju pobjednicima, na miru.