SHNL 36. kolo, Rijeka - Slaven Belupo, nedjelja 25.5., 17h

Started by tomyrijeka, 19.05.2025, 14:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Riječi su sve suvišne...

Video prilog kojim srce još više kuca ..

Hvala Đale..

Hvala Miško .

Hvala igračima..

Hvala predivnim navijačima...

Hvala ti Rijeko ....

R
Ja sam mozda pre kritičan ali tesko mi je ne primjetili Kustocev ozbiljan izraz lica, kao da je dosao na sprovod,  nisam vidio niti jednu secundu njegovu facu sa osmjehom na licu

Quote from: Ro-Ro on 26.05.2025, 21:43Ja sam mozda pre kritičan ali tesko mi je ne primjetili Kustocev ozbiljan izraz lica, kao da je dosao na sprovod,  nisam vidio niti jednu secundu njegovu facu sa osmjehom na licu

To sam ja bas danas razmisljao, ono koi k kao da je po kazni... A mozda je samo bio u soku od letenja :bo:

B
Ne znam koliko se vas sjeća one moje anegdote od sada skoro dvije godine protiv Rudeša kada sam srao po Jankoviću pa upoznao roditelje koji su bili red ispod.

Jučer kada sam spustio na teren naletim na njih priđem ispričam se izgrlili smo  se i  kaže mama Janković ma pusti to bitno da smo mi prvaci

Izvanredni ljudi  :svakacast:  :svakacast:
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Quote from: Basso on 26.05.2025, 22:46Ne znam koliko se vas sjeća one moje anegdote od sada skoro dvije godine protiv Rudeša kada sam srao po Jankoviću pa upoznao roditelje koji su bili red ispod.

Jučer kada sam spustio na teren naletim na njih priđem ispričam se izgrlili smo  se i  kaže mama Janković ma pusti to bitno da smo mi prvaci

Izvanredni ljudi  :svakacast:  :svakacast:

Neki dan prepričavam ljudima tu scenu..

Da mi je to bilo vidit  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍