RIJEKA VESELJA 2.0 (šampionske ćakule 2025. edition)

Started by Fornax, 25.05.2025, 22:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sve nešto čekam Projektovo vaskrsnuće... Prvaci smo već... *gleda na sat*... Pun kurac...

Di si?
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

Još uvik broji zarađeno.. Miško se isprsio
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Meanwhile, Miško & Dadićevci:

Mi ostali se moramo zadovoljit mrvicama... Titulom i eventualno dvostrukom krunom... Pfff.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

https://youtu.be/Pz0Z9VGd9Dc?si=6QTuGaByucvVkc62

Ne mogu nać nigdje snimku cijele tekme. Jedan YouTube kanal je sve to stavljao nekad. Nisu ga valjda skinuli?
💙🤍

-- DM, 10.08.2022.

Quote from: Fornax on 26.05.2025, 23:18https://youtu.be/Pz0Z9VGd9Dc?si=6QTuGaByucvVkc62

Ne mogu nać nigdje snimku cijele tekme. Jedan YouTube kanal je sve to stavljao nekad. Nisu ga valjda skinuli?

Mislis na Stadion Zapad nisu ne brini nije nista stavljao dva tjedna na svom kanalu.
Forza Fiume ale!

I
Ajmo ili tu ili slozit novu temu kronologiju osvajanja prvenstva. Znaci od prelaznog roka, tko je kad dolazio/odlazio, pa onda kroz znacajnije tkeme (olimpija, kup, varteks 1:0 u 93'...), ubaciti kakava clanak (tipa onaj sa indexa nakon zimskog roka "Rijeka se predala"....), koju sliku sa gostovanja i imat cemo prakticki materijala za izdati knjigu SAMPIONSKA 2025.

Z
da bi Rijeka osvojila titulu Crnogorac mora igrati važnu ulogu u tome. 2017. kao jedan od, ako ne i najvažnij iigrač na terenu. i sad 2025. kao trener.

Jednom krocis u Ri, zauvijek ostajes u Ri

Ugo

R
2025. će ostati zauvijek zabilježena kao godina u kojoj su Mile Škorić i Harry Kane osvojili prve trofeje u karijeri...
Čestitke obojici.

Quote from: ričan on 27.05.2025, 17:462025. će ostati zauvijek zabilježena kao godina u kojoj su Mile Škorić i Harry Kane osvojili prve trofeje u karijeri...
Čestitke obojici.

Mile je jedan od onih koji su se na proslavi i najviše istakli, stvarno je bio razdragan :)

Ja negdje od srijede nisam otvarao ni forum ni portale, nisam mogao. Prevelika nervoza. Nije mi uopće bio nezamisliv scenarij u kojem ćemo dobiti neki glupi gol, crveni karton ili ćemo ući s 0-0 u zadnjih 15 minuta. Ipak, potajno sam se nadao ranom golu koji bi skinuo teret s leđa i to se i dogodilo, makar gol nisam ni vidio jer smo bili ispod koreografije.

Lijep osjećaj, kao teški autsajder smo osvojili prvenstvo s trenerom kojem je ovo prvi posao. Ponovo smo prekinuli dominaciju Dinama. Prvi put je bilo teško jer je Mamić još žario i palio i Lokomotiva je bila filijala, ali tad je naša ekipa bila puno jača i slagana da osvoji naslov. Ovaj put je bilo teško jer smo mi bili slabiji, ali zato ima posebnu draž.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Pa dobro jbte, gdje su dron fotke od nedjelje? Hoću sliku koreografije iz 10. minute iz zraka, za wallpaper.
💙🤍

-- DM, 10.08.2022.

💙🤍

-- DM, 10.08.2022.

2017. golman kapetan. Andrej Prskalo. 2024. golman kapetan. Martin Zlomislić.
2017. trener stranac. Matjaž Kek. 2024. trener stranac. Kakav takav, može i u navodnike, ali stranac. Crnogorac. Radomir Đalović.
2017. Cibaliju prvi ranjava, otvara bujicu koja će usljediti Mario Gavranović golom u 11. minuti. Neki dan Belupo otvara i utakmicu usmjerava u željenom toku Niko Janković pogotkom u 12. minuti.

Puno sličnosti, ali kao da je bilo prije stotinu godina. Sad sam išao gledati i taj izvještaj, iz 2017., kao da je prije stotinu godina bilo. Toliko se toga i negativnog u međuvremenu izdešavalo.

Quote from: Silvio Dante on 28.05.2025, 18:442017. golman kapetan. Andrej Prskalo.
Mate Maleš je bio kapetan.
💙🤍

-- DM, 10.08.2022.

Quote from: Fornax on 28.05.2025, 18:52Mate Maleš je bio kapetan.
Koliko utakmica te sezone je startao kao kapetan?