Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Zelko Maler on 22.06.2025, 00:07https://i.ibb.co/GvrNjjy0/Screenshot-20250620-223525-Instagram.jpg

Upravo to velicanje dinama od takvih slicnih je nas kostalo prvenstva i kupa lani.
Sindrom vece vrijednosti i sta sad mi Riječani zelimo pored atomskog dinama.

Mrš
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Baš su iritantni ovi hvalospjevi Ademiju. Hvale ga što nije kao drugi, što nije odlazio, a zaboravlja se njegova doping afera i zabrana igranja koja ga je i zadržala u Zagrebu.  :bo:

"Naravno da ćete se svi sada sigurno zapitati pa što je s Nikom Galešićem, kojeg je Dinamo skupo platio, govori se o 3,5 milijuna eura plus Niko Janković. Onako skroz iskreno, bez uljepšavanja, od njega se u Dinamu mnogo više očekivalo. Možda se nije uspio prilagoditi na Dinamo nakon Rijeke. Dinamo je preozbiljan klub da ga se čeka na prilagodbu."

Olivari plače ...

Hahahahahaha.. preozbiljan klub..

Svršavao je na njega na zimu... A sada nema bombonćiča za njega..

Gnjusni zagrebački novinari i taj klub...

Ako Niko Janković bude prodan za 3 milijuna i 1 cent, Niko Galešić postat će najplaćeniji transfer u povijesti HNL-a.
#navodninavijač

M
Quote from: TIR on 22.06.2025, 18:10Ako Niko Janković bude prodan za 3 milijuna i 1 cent, Niko Galešić postat će najplaćeniji transfer u povijesti HNL-a.

Niko ne ide ispod 10.

Z
Niko mora ići ovo ljeto ako Misko hoce lovu.

Z
Quote from: moreplovac on 22.06.2025, 18:18
Quote from: TIR on 22.06.2025, 18:10Ako Niko Janković bude prodan za 3 milijuna i 1 cent, Niko Galešić postat će najplaćeniji transfer u povijesti HNL-a.

Niko ne ide ispod 10.
Ja imam na Niku opkladu da ide za vise od 4.5 miliona

M
Quote from: Hololulu on 22.06.2025, 17:56"Naravno da ćete se svi sada sigurno zapitati pa što je s Nikom Galešićem, kojeg je Dinamo skupo platio, govori se o 3,5 milijuna eura plus Niko Janković. Onako skroz iskreno, bez uljepšavanja, od njega se u Dinamu mnogo više očekivalo. Možda se nije uspio prilagoditi na Dinamo nakon Rijeke. Dinamo je preozbiljan klub da ga se čeka na prilagodbu."

Olivari plače ...

Hahahahahaha.. preozbiljan klub..

Svršavao je na njega na zimu... A sada nema bombonćiča za njega..

Gnjusni zagrebački novinari i taj klub...

A kad se sjetimo obrane one šanse hajduka..tad je bio sve! Nema tko ga nije hvalio..kako režimlije nisu prve sad jedu govna.

Quote from: Krkan on 22.06.2025, 17:52https://www.index.hr/sport/clanak/novi-igrac-dinama-stigao-u-zagreb/2683144.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d
Ovako na prvu Dinamo radi super posao. Svi novi, mladi, "gladni", ostao par starijih "vojnika" (Mršić i KTC), ali ....... Mislim da oni opet rade greške, koje rade i tovari. Svlačionica im je puna različitih nacionalnosti. Nisu naši klubovi na razini euro "veikana" pa da to mogu izhendlati svaki put. Mi tu radimo ipak malo pametnije. Dovodi se možda jedan, dva baš stranca ostali su ili "naši" ili balkanerosi. Kad ti u svlačionici moraš prevoditi govore kao što je Zlomin ili Đaletov .... Nema šanse da ćeš u prvoj sezoni ili kolodvorski uklopiti potpunog stranca. To mora biti neka teška iskusnjara ili baš ubosti mulca (a ovaj je mulac) koji je socijalno ekstra sposoban.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 23.06.2025, 08:52
Quote from: Krkan on 22.06.2025, 17:52https://www.index.hr/sport/clanak/novi-igrac-dinama-stigao-u-zagreb/2683144.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d
Ovako na prvu Dinamo radi super posao. Svi novi, mladi, "gladni", ostao par starijih "vojnika" (Mršić i KTC), ali ....... Mislim da oni opet rade greške, koje rade i tovari. Svlačionica im je puna različitih nacionalnosti. Nisu naši klubovi na razini euro "veikana" pa da to mogu izhendlati svaki put. Mi tu radimo ipak malo pametnije. Dovodi se možda jedan, dva baš stranca ostali su ili "naši" ili balkanerosi. Kad ti u svlačionici moraš prevoditi govore kao što je Zlomin ili Đaletov .... Nema šanse da ćeš u prvoj sezoni ili kolodvorski uklopiti potpunog stranca. To mora biti neka teška iskusnjara ili baš ubosti mulca (a ovaj je mulac) koji je socijalno ekstra sposoban.

Jel ti pratis malo transfere? Jer je upravo suprotno. Dinamo se rjesava vecine stranaca, a dovodi ili je doveo Vidovica, Lisicu, Valincica, Belju...

A igraci koje mi dovodimo su redom sljedece nacionalnosti:
Crna Gora, Bugarska/Kanada, Kongo, Ukrajina, Litva...

Z
Dinamo radi nikad bolje.
Da Rijeka dovede Valincica i Vidovica ja bi izdrkao u wcu na poslu.

Z
Je li istina da su tovari probali ukrasti Yankova ili su to medijske ješke?

23.06.2025, 11:09 #148 Last Edit: 23.06.2025, 11:13 by D2
Quote from: Snjesko on 23.06.2025, 10:05Jel ti pratis malo transfere? Jer je upravo suprotno. Dinamo se rjesava vecine stranaca, a dovodi ili je doveo Vidovica, Lisicu, Valincica, Belju...

A igraci koje mi dovodimo su redom sljedece nacionalnosti:
Crna Gora, Bugarska/Kanada, Kongo, Ukrajina, Litva...
Vidjet ćemo na kraju koliko će biti tih "naših".
Za ove što si kod nas naveo napisao sam da sve biše republike i balkanerosi su skoro pod naši. Ostalo još nismo doveli, a ako smo i doveli onda ti dođu iz naših klubova i tu je već mala razlika od ovih što dođu direktno izvana. Gledaj, ti već nekoliko dana rigaš vatru. Ne tvrdim da možda nisi u pravu, ali ja volim vidjeti kako će stvarno biti, a ne što je u nekim oblacima. Zato vrijeme će pokazati što su oni napravili. Možda pojedu SHNL i Europu, a možda dožive ligu za bedaka kao one godine kad su imenima pol mlade repkice unaprijed najavljivali šetnju ligom. Strpljen spašen.
PS OK, priznajem malo sam nategnuo njihov broj stranaca, ali znamo kako stavri u Dinamo i HAjduku funkcioniraju, oni si zbog navijača ne smiju dozvoliti imena kakva mi smijemo.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

B
Koliko čujemo, nije Pajaziti jedini koji je nosio dres Gorice prošle sezone, a da bi mogao doći u Hajduk. Od izvora bliskih Gorici čujemo da je Hajduk, odnosno trener Garcia, zagrizao za Krešimira Krizmanića  24sata

:neretljak:  :neretljak:  :neretljak: