Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
24.09.2025, 21:46 #690 Last Edit: 24.09.2025, 21:47 by deo123
Valjda tu mozemo komentirati "prijatelje" evropejce.. Dinamo odlican, Kovacevic igra otvoreno hrabro i bome se vidi njegov potpis u igri..trkacki se vidi koliko znaci dobar kondicioni..svaka cast

I
Meni ce goda i to zasto smo mi takvog igraca skartali ostat misterij. Odlican pretprosle sezone kod nas, prosle sezone, kada bi igrao (a to je iz nekog razloga bilo ekstremno rijetko) pokazivao je da je kvalitetniji od devetka, onda ga se struka jedva docekala rijesit i sada pokazuje da je kvaliteta za dinamo.

Ne pokazuje. Naprotiv. Pokazuje da je debelo najtanji igrač i ove momčadi Dinama.
Na stranu to. Bio, prošao. Fantastično dobar dinamo. Koja brzina, poteza, tranzicije, kako ta lopta brzo ide, jedan, dva dodira, brza otvaranja, baš dominantno protiv vrlo ozbiljnog protivnika.
Hoće to kad se radi smisleno, kad se posao radi od početka, s glavom i repom. I kad se ima ideja što želiš i gdje hoćeš.

D
Ma kakav Goda
Prosjecan HNL igrac

Daleko od npr Leovca u Rijeka primeu

Quote from: Silvio Dante on 24.09.2025, 22:33Ne pokazuje. Naprotiv. Pokazuje da je debelo najtanji igrač i ove momčadi Dinama.
Na stranu to. Bio, prošao. Fantastično dobar dinamo. Koja brzina, poteza, tranzicije, kako ta lopta brzo ide, jedan, dva dodira, brza otvaranja, baš dominantno protiv vrlo ozbiljnog protivnika.
Hoće to kad se radi smisleno, kad se posao radi od početka, s glavom i repom. I kad se ima ideja što želiš i gdje hoćeš.

I kad imaš 15-20 mil. eura za se igrat u prijelaznom  roku.

K
Nismo htjeli dati koliko ono 300k za Bakrara i onda damo za mrtvog Čopa  :svakacast:

L
Šta je bakrar ikada bio u điru?

S
Goda ovakav, Goda onakav... U Dinamu koji je razbio Fenerbahcea sasvim dobro funkcionira. Vi koji ga vidite kao "daleko najslabiju kariku" to pišete s predumišljajem.

Meni također ide na kurac ona (namjerna?) ruka s kojom je skrivio penal na Maksimiru i pomogao klubu "u kojem mu je oduvijek bio san igrati", ali... ne znam koji mi je k.rac večeras bio... nikad ih ne gledam, danas sam odgledao. Razbili su Turčine tempom, agresijom, brzinom, a najveći posao kojeg su obavili - učinili ih nervoznim. I to od rane faze utakmice. Da se vratim na Godu... sasvim solidno se uklopio.

Ono što me dodatno iritira (jer ne slavim ovu pobjedu hrvatskog nogometa) što cijeli prijenos slušam "Lisica... Valinčić... Lisica... Valinčić". OK... to je moj problem. Maštam o tome da takve igrače Rijeka mora na vrijeme uočiti i osigurati.

S
Quote from: LenRi on 24.09.2025, 23:00Šta je bakrar ikada bio u điru?

Je. O tako nečemu pišem post iznad, ali su mi u điru bili Lisica i Valinčić.

K

Je ali mi ne plaćamo odštete, osim za Čopa, Husića, Yankova i takve

Quote from: Istegnuće kralježnice on 24.09.2025, 22:26Meni ce goda i to zasto smo mi takvog igraca skartali ostat misterij. Odlican pretprosle sezone kod nas, prosle sezone, kada bi igrao (a to je iz nekog razloga bilo ekstremno rijetko) pokazivao je da je kvalitetniji od devetka, onda ga se struka jedva docekala rijesit i sada pokazuje da je kvaliteta za dinamo.

Apsolutno. I to jedan od boljih danas u Dinamu. Tocno odradjuje sve sto se trazi od njega. Ali boli nas briga, mi imamo Devetaka.

D
Quote from: Kostrena on 24.09.2025, 23:03

Kakvi smo mi nestrucni jadnici
Najbolje potencijela nam doveo govno
Tuga

Bakrar da je došao za 300 000 kod nas , vjerojatno više ne bi bio tu. Dinamo ga je sad platio puno više. A već je jednom i ranije skoro završio u dinamu ( bio na liječničkom )

S
Quote from: Kostrena on 24.09.2025, 23:03

Gazda je trebao sazvati krizni sastanak zbog ovog prelaznog roka, a ne zbog poraza od Vukovara. Jebat ga... dogodi se i da Levante pobijedi Real Madrida  :)

S
Quote from: Krkan on 24.09.2025, 23:10Bakrar da je došao za 300 000 kod nas , vjerojatno više ne bi bio tu. Dinamo ga je sad platio puno više. A već je jednom i ranije skoro završio u dinamu ( bio na liječničkom )

Neka ne bi. Al' bi Rijeka imala dvije titule u zadnje dvije godine...