Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cinjenica je da smo proljece nakon prvih Sopicevih priprema krenuli sa 14 pobjeda u 15 utakmica ili tako nesto i samo onaj poraz sa penalom u 94 minuti Maksimira. To je bilo prilicno impresivno. Plus, unatoc posustajanju zadnja 5 kola, mi smo te sezone osvojili skoro 15 bodova vise nego u sampionskoj sezoni.

Je, galama i energija i motivacija, ali realno to je bilo slicno kao sa Đalovicem. Meni su oboje ostali kao pozitivci.

E sad, druga je stvar kad pogledam i uspoređujem njih sa nekim strucnjakom tipa Sanchez.
Nikakav Tomic, Jakirovic, Sopic ili Đalovic po strucnosti i znanju ne mogu u istu recenicu sa Sanchezom.
Ali Sanchez je u Rijeci iznimka i rekao bih prilicno sretna okolnost, kao sto je iznimka bio onaj roster od prije 2 godine.
Nama ostaje samo razmisljanje sto bi Sanchez napravio s onim rosterom? Ja vjerujem da ni polufinale konferencijske lige ne bi bilo nedohvatljivo. Ali ŠBBKBB

A
Da je Sopic imao neznam koliko pobjeda u nizu sve je prosuo porazima na kraju( oni su bili zbog njegove tvrdoglavosti) tako da što dalje od našeg kluba i on i svi poput njega

Ne umanjuje se ničiji rad. Ja sam se osvrnuo na Sopićeve poteze s Djouahrom i Veigom, kojih smo se u tim trenucima relativno olako riješili, to je činjenica. Da, dobio si Smolčića i Janko-Fruk-Pašalić trozubac naprijed (plus Pjaca), ali si isto tako kad bi zagustilo gurao Grgića i Bogojevića s klupe umjesto da ti je uskočio recimo Djouahra.

Njegov magnum opus je bio Lille kojeg smo nesretno ispustili, nakon toga Sopa ostaje upisan ipak kao luzer zbog završetka sezone gdje smo na kraju ostali praznih ruku. Iako tu treba biti pošten, Dinamo je nenormalno potegao, a mi smo morali preživljavati krvničke startove, snijeg i bljuzgu u Gorici, Bela u Maksimiru i svašta još. I opet smo proljeće imali 12 od 13 pobjeda do 32. kola. Ali kao što vrijeme pokazuje, kasnije se gleda samo rezultat, a to mu je izostalo.

To ne znači da je loš trener, niti vidim da ga se takvog tu prikazuje. Samo jedan u nizu koji nisu bili dovoljno dobri za naše zahtjeve.
#navodninavijač

D
Pljuvanje po Sopenheimeru mi je u rangu pljuvanja po bivšoj. Čovjek je dao sve što je imao i ostao - kratak.
Jedino što mu zamjeram je što je javno izašao sa nekim prljavim rubljem iz veze sa našom upravom.
Za ostalo palac gore. Uspoređivati današnjeg Ivanovica sa onim je čisto jednosmjerno pokušavanje diskreditiranja koje jednostavno me drži vodu. Ispod stijena sve lijepo napisao

K
Quote from: david_ri on 06.01.2026, 20:18Pljuvanje po Sopenheimeru mi je u rangu pljuvanja po bivšoj. Čovjek je dao sve što je imao i ostao - kratak.
Jedino što mu zamjeram je što je javno izašao sa nekim prljavim rubljem iz veze sa našom upravom.
Za ostalo palac gore. Uspoređivati današnjeg Ivanovica sa onim je čisto jednosmjerno pokušavanje diskreditiranja koje jednostavno me drži vodu. Ispod stijena sve lijepo napisao

Ivanovic je sam rekao da je on u Unionu Sg i u Rijeci bio isti igrac, samo sta je u Unionu igrao totalnu drukciju ulogu nego onu kod sopica.

D
Ivanovic se nije uklapao u onu ekipu, to je bio jedini problem. Ekipa sa 3 šutera koji su bili baš u formi i niti jedan nije baš imao potrebu gurati loptu u prostor. Mislim da bi on puno bolje kod Sanča živio jer bi on napravio igru kroz sredinu (kao što Celje igra povremeno) gdje Franka izbacuju u mrtvace. Mislim da ćemo mi sve više u tom smjeru i ići, pogotovo sa ova tri niska igrača, da će se na brza dodavanja i prodore otvarati prostor kroz sredinu..

Quote from: kirac_87 on 06.01.2026, 20:27
Quote from: david_ri on 06.01.2026, 20:18Pljuvanje po Sopenheimeru mi je u rangu pljuvanja po bivšoj. Čovjek je dao sve što je imao i ostao - kratak.

Ivanovic je sam rekao da je on u Unionu Sg i u Rijeci bio isti igrac, samo sta je u Unionu igrao totalnu drukciju ulogu nego onu kod sopica.

Tako je. A to je tako zato i uskljucivo zato jer Rijeka nema privilegij kao USG da slazu ekipu po igracima koji im pasu za sustav, nego uzima ono sto moze. I onda slozis ekipu koja ima Pjacu i Pasalica na krilima, Fruka, Jankovica i Hodzu u vezi, a od napadaca imas Obregona i Ivanovica. I onda slozis sta mozes i kako mozes. I jasno je bilo i tada da je Ivanovic dobrim dijelom zrtva ekipe koju ima iza sebe, jasno smo to pisali i po forumu tada. Druga stvar je i da mu je sama efikasnost bila prilicno niska, pa su mnogi u kombinaciji ta dva faktora zazivali da ga se stavi na klupu, ali je isto jasno bilo da ga se mora forsirat jer je pokazivao da ima ogromnu kvalitetu velik dio koje nije mogao u potpusnosti pokazat.

Z
Čabraja ako hoce ostat bi trebao nekako Dabru dopeljati i ako još može potegnuti kakvu vezu u Loksi da bi Loksa možda nekako pustila Goričana (sumnjam).
Dolazi ima Moreno Živković iz dinama, on je u Loksi na posudbi dobro igrao.
To je minimum rang igrača kakve trebaš.
s igračima tipa Butić i Rukavina neće ostati sigurno.

D
Ivanovića pamtim po jako lošoj efikasnosti i čestoj prenaglašenoj sebičnosti. Sezona kod nas za njega je bila godina sazrijevanja kroz koju je morao proći da bi danas bio to što je.
Njegova izjava da je isti igrač danas kakav je bio u Rijeci se isto može pripisati njegovim godinama. Valjda i sam ne kuži da bi to značilo da nije ništa napredovao između dolaska u Ri i odlaska iz USG što je daleko od istine.

J
Vukovar ispada, to je jedino sigurno u ovoj ligi.

Quote from: Johnson on 07.01.2026, 09:51Vukovar ispada, to je jedino sigurno u ovoj ligi.

Ja navijam da ispadne Loksa, a Vukovaru svu sreću da ostane.

A nije ni Gorica predaleko od Lokomotive... bit će interesantno za ispadanje
Dobro, dobrooo! Fuć!

Z
Careviću dajem puno veću prednost u odnosu na Jelavića.
Iskusniji je trener i može po potrebi zatvoriti i izdržati, kao što je npr otišao u Osijek po bod i uspio (0:0).
Treba imati na umu da je Gorica privatizirana u 10. mj i da će možda uložiti nešto ovaj prijelazni rok.
Loksa je s druge strane baš u banani.

J
Quote from: Fiumano on 07.01.2026, 10:46
Quote from: Johnson on 07.01.2026, 09:51Vukovar ispada, to je jedino sigurno u ovoj ligi.

Ja navijam da ispadne Loksa, a Vukovaru svu sreću da ostane.

Ja navijam da ispadne hadjuk, ali jbg...