Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
21.01.2026, 14:25 #885 Last Edit: 21.01.2026, 14:29 by moreplovac
Istra je nas pitala za Maresica veliki novac,doduse nije bio u zadnjih 6 mjeseci ugovora,ali mediji su pisali (ako im je za vjerovat) da je bio zagrijan za doci kod nas.

Ne brinem se za njihov medjusobni odnos,rostiljat ce sa demonima ispred poljuda kao sto su i ispred Drosine, sve dok Istra ne krene pobjedjivat u vise navrata e onda ce doci do revizije prijateljstva.

A to za juznu bracu da ce bankrotirat,ne bojim se ja za njih,prebit ce se dugovi nekako,vlada RH ce dat,, bit ce okupljanja na rivi, nekako ce se skupit, nikad nece propast dok je ovakve politicke atmosfere u hr.
Isto to mislim za dinamo.

G
A dal se moze to prijavit nekim Eu. institucijama ili Uefi??
Neku EPPO ili nesto slicno.

K
U cijeloj toj priči jedino mi je jasna pozicija Marešića; ovo mu je prilika da osigura dugoročni ugovor s visokim primanjima za HNL pojmove u 27. godini života

Ako ne ode sad, čista statistika govori da Garcia neće biti trener na ljeto a očito nema ponuda ni interesenata izvana

To što klub megalomanske financijske konstrukcije, na rubu održanja, nudi takav ugovor stoperu bez preprodajne vrijednosti govori u prilog prethodnog posta kolege moreplovca

Sportski direktor Istre: Hajduk trenutno nema novca za Marešića
SPORTSKI ODLAZI!

21.01.2026, 21:23 #890 Last Edit: 21.01.2026, 21:25 by D2
Hajdučija:
Ma što nemamo!? Uzimaju macu i lupaju kasicu prasicu. U krhotinama se zeleni samo jedna stara jugo para i jedan uznevjereni pauk. Maaammaaaa, taaattttaaaaaa 'oću pare, 'oću pare za novu igračkuuuuu, kmeeeee.

Kazalo:
Mama - grad
Tata - državni vrh
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Quote from: MaČaĆeToMane on 21.01.2026, 21:02Sportski direktor Istre: Hajduk trenutno nema novca za Marešića

Imaju porezni obveznici

22.01.2026, 22:45 #892 Last Edit: 22.01.2026, 22:46 by MaČaĆeToMane
Evo slinamo vodi 3:1
Iznenadila me Steaua, teške tarabe, svih 11 bi potjerao, izgledaju malo slabiji od Vukovara.
Više sam od Rumunja očekivao, ali ovi su prejadni.

Zavarat će ovo slinamovce, mislit će da su jaki
SPORTSKI ODLAZI!

Neka i njih šta duže u Europi, teže će pratit ritam u prvenstvu (mi smo se već dobro zagrijali tako da za nas nema brige  8) )
Dobro, dobrooo! Fuć!

koji je ovo antinogomet :svakacast:  :svakacast:

M
Sportski direktor Istre: Hajduk trenutno nema novca za Marešića
"Zna se da Hajduk želi Marešića, i zna se da on želi ići u Hajduk. Međutim, ovog trenutka Hajduk nema novaca da plati odštetu za njega, oni znaju koji je iznos. Ako uplate traženu odštetu, moći će angažirati Marešića. To sigurno neće biti prije našeg gostovanja na Poljudu. Zanimljiv je trenutak kada je iz splitskog kluba izašla u medije ova vijest, prije našeg gostovanja na Poljudu, očit znak da nas se želi poremetiti", rekao je za Glas Istre Saša Bjelanović, sportski direktor Istre

Interesantno

R
Počeli su gnk fore prije utakmice s nama. Jadno

K
23.01.2026, 15:56 #897 Last Edit: 23.01.2026, 16:04 by KadOkrenemSe
Navodno Fago Lawal za 3 miliona + 10% u Viktoriju Plzen... opet ceska

L
Quote from: KadOkrenemSe on 23.01.2026, 15:56Navodno Fago Lawal za 3 miliona + 10% u Viktoriju Plzen... opet poljska
Valjda Češka

K
Quote from: LenRi on 23.01.2026, 15:58
Quote from: KadOkrenemSe on 23.01.2026, 15:56Navodno Fago Lawal za 3 miliona + 10% u Viktoriju Plzen... opet poljska
Valjda Češka

Moja greska jedno mislim drugo pisem  :nisamja: