Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
Iskustveno neće kamion na Korzo, dresove, članske i slično će rasprodati po Gorskom kotaru, a što se tiče Rijeke i užeg obruča, rekao bi sa možda jedino prođe po Rujevici, pokupit kojeg igrača kojem ističe ugovor....

Quote from: ričan on 07.04.2026, 14:13Iskustveno neće kamion na Korzo, ....
Baš šteta, ja se baš ponadao da bi mogao. Možda da im je pisat?  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Quote from: D2 on 07.04.2026, 14:54
Quote from: ričan on 07.04.2026, 14:13Iskustveno neće kamion na Korzo, ....
Baš šteta, ja se baš ponadao da bi mogao. Možda da im je pisat?  8)

rekao bi ti kolega LenRi, "kako znaš da nije probao"?  8)

B
Čekaj što nema Ajduh 100 iljada članova(u članku piše 93).

Quote from: kircipijanci on 07.04.2026, 11:57https://www.index.hr/sport/clanak/video-dinamo-predstavio-dtruck/2778804.aspx

sad će i kod nas, još malo... :neretljak:

oni imaju mobilnu radnju za učlanjivanje, u Rijeku se ne možeš učlaniti niti u jedinom fUn shopu u centru gradu
doduše kada sam čuo da one ženskice moraju pred svaku utakmicu vući dio asortimana iz grada na Rujevicu, učlanjivanje bi bilo SF
ja Miška obožavam i ono šta je on napravio s klubom je na granici mogućega, ali.....
klub navijački ne stagnira nego nazaduje, brojke članstva  i pretplata nisu istinite, tu su propagandno i to mi je teško gledati
strašan bum se dogodio 12-13 pa još veći 16-17 i ništa nije  iskorišteno
sjećam se koliko ideja je bilo na onom bivšem forumu a klub se nije pomaknuo od besplatnog učlanjenja pri posjeti školi i besplatnih ulaznici djeci i pratnji....
ništa od toga neće donjeti dugoročnu korist i umjesto da se krenulo u "osvajanje" regije mi sve stisnutiji u našem malom svemiru, sada su i Istrijani krenuli s nekom propagandom po Istri, šteta

Klubski kamion znaci jos minimalno 4 zimske i 4 ljetne gume.

8)

Možda se i probalo, pa se sudarilo s zidom već nakon par zavoja?  :bo:
Usporedbe s dinamom i hajdukom, i navođenje njih kao primjera kako se eto može a mi ne znamo, bih stavio kao prvi članak statuta. Nema, ne može. Odmah mjerama na svakog tko ide s tim analogijama. Nismo, nikad nećemo biti isti. Na sreću. Oni pleme, oni svjetina, mi družba, zadruga, pokret, lokalna priča. U najboljem slučaju.
Vodit se primjerima organskih, malih ali zdravih i lokalno bitnih klubova sa Zapada. Samosvjesnih ali opet pomirenih tko su i što su. Di su im limiti, ali opet i što im je činiti da na svome prostoru ostaneš prepoznatljiv i bitan. Samosvijest. Nemam boljeg termina. Ako si ti pomiren da je tebi dobro, da nigdje trava po inerciji već nije zelenija, ti si spašen. I ti si na dobrom putu. Ako se non stop okrećeš oko sebe, drhtiš u strahu kad i hoće li te klepiti po ušima, od tebe nema kruha. Promašenost si.

U tom pogledu treba percipirati stvarnost i poduzimati mjere. Jaka regionalna ideja, jaka lokalna svijest je putokaz u kojem smjeru treba ići. A hoćemo li, i želite li o njoj? Tko više spominje uopće pojam lokapatriotizam? Jer sve se protokom godina utopilo u ideju svenacionalnog i svehrvatskog. A mi u toj igri pušimo. I budemo pušili još više. Ali ne vide budale to. Vidit će za 30 godina. A tad mene neće bit da im se iskesim u facu i kažem a šta sam vam rek'o?

Zajebana tema. Malo prostora za napredak, skučenost, uskogrudnost, manjjak vizije i inicijative. Ja bih krenuo s dobrim primjerima sa Zapada. Nažalost i tamo to sve više kopni pod kopitama njegove svetosti kapitala, ali mislim da se i dalje mogu pronaći svijetli primjeri. Gdje lokalna zajednica ne okreće guzove jer im je šupak zinuo na pare, nego gleda kako u datim okolnostima izvući najviše. Sami, svojim sredstvima i pameću. Sa svojim ljudima. Naljutit i ljute se komšije na takve, u fazonu gle ovog, šta ovaj glumata, ali tko jebe komšiju. Digni zid i ogradi se od njega. Ili živicu barem. I kreni od toga. Karikiram, i ilustriram. Da me ne bi još i za seperatizam optužilo  :o

R
I naš je gibao na Kubu

Kad drmneš lovu kida se u Ercegovinu koliko ja znam.  :)
Volim grad koji teče

K
Quote from: Starless on 27.04.2026, 18:40Kad drmneš lovu kida se u Ercegovinu koliko ja znam.  :)

Po toj logici Mađar bi trebao šmugnut u Vojvodinu  ;D

Z
02.05.2026, 21:01 #1046 Last Edit: 02.05.2026, 21:01 by Zelko Maler
jebote doslovno je Rijeka ostavila Osijek u ligi.

L
Quote from: Zelko Maler on 02.05.2026, 21:01jebote doslovno je Rijeka ostavila Osijek u ligi.
Mi
Quote from: Zelko Maler on 02.05.2026, 21:01jebote doslovno je Rijeka ostavila Osijek u ligi.
Mi i hadjuk je isto malo pomogao

Z
veliki Šafarić jučer opet ništa. Imao je ultraofenzivni hajduk kojeg boli kurac za rezultat i čiji su igrači na odmoru, mogao je raditi što je htio, a on se usrao jer se očekivao pozitivan rezultat.
Varaždin nema loš roster koliko ima lošeg trenera.  Mamić, Latković, Tavares naoprijed mogu zabiti svima, Duvnjak u sredini, Puclin je pun iskustva, to nije loša ekipa.

Kao i Jelavić & Maleš duo.

Lokomotiva peta, na bod od direktnog konkurenta i u ne baš bajnoj formi, igraš doma. I izjava nakon utakmice "ideja utakmice je bila da budemo defenzivno orijentirani". To su treneri koji nemaju više ciljeve u karijeri, u najboljem slučaju se nadaju da će ih uzet Dinamo a la Kovačević pa da će tamo pokušat i napravit nešto više.

Nema ništa loše u tome, svi imamo limite i dobro je ako ih poznajemo. Ali i to nešto govori o težini napadanja u odnosu na čvrsto otraga pa kontre, kad se treneri ne libe to učiniti ni kada nemaju doslovno ništa za izgubiti.
#navodninavijač