Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

B
Ma naci ce mu ovi dole vec neki gen njihov, nekog pradjeda ovo ono koji je uteka sa stine u bolji život i morao se pravit da navija za Rijeku. Neki put mislim da imaju poseban ured za takva istraživanja

Opet su južnjaci dodali gas, pa nakon pola milijuna za Garciju i pola milijuna za Ivušića, i koliko 300-400 tisuća godišnje Pajazitiju, i neki sitniš Karačiću, sad se priča i o Rebiću.
#navodninavijač

R
Quote from: TIR on 09.07.2025, 10:40Opet su južnjaci dodali gas, pa nakon pola milijuna za Garciju i pola milijuna za Ivušića, i koliko 300-400 tisuća godišnje Pajazitiju, i neki sitniš Karačiću, sad se priča i o Rebiću.
Sve će to oni platit preko hitne obnove Poljuda.... Registrirat će si Rebić obrt za obnovu krova, Ivušić za pituranje konstrukcije i mogu igrat za 100.000 na papiru, arazliku će platit Grad/Država preko izdaqnih računa. Naravno radove će obaviti neki podizvođač i bit plaćen za to....

Z
Quote from: TIR on 09.07.2025, 10:40Opet su južnjaci dodali gas, pa nakon pola milijuna za Garciju i pola milijuna za Ivušića, i koliko 300-400 tisuća godišnje Pajazitiju, i neki sitniš Karačiću, sad se priča i o Rebiću.

moraju/morali su platiti i onu kaznu od UEFE 300k eura.

200k je Karačić odšteta.

Ja sam mislio da će oni morat prodat 2 igrača da bi uopće mogli funkcionirati. I onda još 2 ako žele dovest nekog.

Oni spičkaju skoro 2 mil eura na odštete i plaće i kaznu ,a danas 9.7.

Hajduk mora nekako 17 milijuna eura zaraditi odnosno smiju biti samo 5 milijuna eura u "minusu" sad su preko 22 milijuna da ih UEFA drastično ne kazni i ne izbaci iz Europe
Nisu nam konkurencija
Nisu bili ni lani
Točka
SPORTSKI ODLAZI!

Z
bilo bi prejako da Ivušić potpiše za ovde dole i onda se Zloma proda.

I
Netko nije prosao test inteligencije....a opravdanja ce se uvijek naci

Oni su jadni, bijedni , dužni i opet kupuju dobre igrače za svote i plaće kakve mi kao prvaci "ne možemo" priuštiti . I uz sve to dižu sumnjive kredite, vrše pritisak na gradu i državu da im izgradi kamp , ušminka Poljudu ili sredi novi stadion . Meni je to sve dvolično , gnjusno a i malo zabrinjavajuće jer znam da neće i ne smiju "propasti" jer će vlada ili grad opet intervenirati i spasiti ih jer su oni veliki "AjduK" .

Što bi tek bilo da imaju novaca i neki uspjeh ne želim ni pomišljati .  :(
alkoholom protiv droge

Z
Quote from: MaČaĆeToMane on 09.07.2025, 10:51Hajduk mora nekako 17 milijuna eura zaraditi odnosno smiju biti samo 5 milijuna eura u "minusu" sad su preko 22 milijuna da ih UEFA drastično ne kazni i ne izbaci iz Europe
Nisu nam konkurencija
Nisu bili ni lani
Točka

njima je falio golman i mobilnija veza. Dobili su Ivušića koji je 3 klase iznad Il kurčenza i vratio se Žaper + Pajaziti ( kojeg ne znam zašto ne mogu prežaliti). Također sad će ono drvo Diala na desnom boku zamijeniti Karačić, duplo bolji igrač. Sad im trenutno fali jako krilo, ako to dovedu to ja jaka ekipa. Ne kažem da če funcionirat, ali ako ništa kuže gdje se trebaju popuniti i to rade jako dobro.

V
Quote from: Zelko Maler on 09.07.2025, 10:55
Quote from: MaČaĆeToMane on 09.07.2025, 10:51Hajduk mora nekako 17 milijuna eura zaraditi odnosno smiju biti samo 5 milijuna eura u "minusu" sad su preko 22 milijuna da ih UEFA drastično ne kazni i ne izbaci iz Europe
Nisu nam konkurencija
Nisu bili ni lani
Točka

njima je falio golman i mobilnija veza. Dobili su Ivušića koji je 3 klase iznad Il kurčenza i vratio se Žaper + Pajaziti ( kojeg ne znam zašto ne mogu prežaliti). Također sad će ono drvo Diala na desnom boku zamijeniti Karačić, duplo bolji igrač. Sad im trenutno fali jako krilo, ako to dovedu to ja jaka ekipa. Ne kažem da če funcionirat, ali ako ništa kuže gdje se trebaju popuniti i to rade jako dobro.

Diallo je lijevi bek i nije nikakvo drvo. Sličnu ulogu ima kao Devetak i Smolčić kod nas.

Drvo je po tehnici, ali je jako koristan igrač za njih.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ajmo hladnokrvno, bez klubaštva:
  • Ivušić je upgrade. Pojačanje.
  • Pajaziti bi trebao biti upgrade na Rakitića koji je ionako igrao samo napad, a kako je često igrao uz Krovinovića onda su imali dva igrača sličnog profila koji slabo igraju obranu.
  • Karačić je provjereno HNL ime i trebao bi im biti prvi pick na desnom boku.
  • Od štopera im odlazi Prpić, a Elez je otišao. Ostaju na Uremoviću i Šarliji? Ili je i on otišao? Ako je onda im fale dva-tri štopera.
  • U sredini im se vraća Žaper koji je zbog ozlijede bio nedostupan prošle sezone, a ono što je najbitnije valjda će Garica koristiti i Sigura i Pukštasa koje je Gattuso uvelike zanemario.
  • Par mladića im je stasalo i postali su dobri igrači - pogotovo Durdov, a i donekle Brjaković.
  • I što je bitno dobili su trenera koji bi možda mogao kliknuti jer je južnjačka mona kao i oni.

Dakle, rekao bih da su bolji od prošle sezone, pogotovo ako Garcia uspije pokrenuti one koje je Gattuso zanemario. Klupa im je tanka i nemaju momčad koja igra na rezultat.
Da dovedu Rebića bili bi još moćniji protiv malih, ali imali bi još jednu bombu u svlačionici i igrača za kojeg nisam siguran da je voljan igrati obranu pa bi zato trebali imati problema s momčadima koje favoriziraju defanizni nogomet, brzu tranziciju i puno trke.
Vjerujem da neće ući u skupine KL, da će u HNL gaziti malene, ali da će osim s nama i s Dinamom imati problema i s Varaždinom koji se zna dobro braniti i ubosti. Uglavnom oni jesu materijal za prvaka, ali i dalje su tempirana bomba koja se može samouništiti. 

Z
U pravi si,Gatuso je stalno mijenjao njega i Hrgovica pa mi se pomijesalo. Nebitno, svejedno mislim da ce Garcia njega  sikanirati , kao i opcenito sve tehnicki slabije igrace.

I
Svake godine su oni po imenima prvaci, a ekipu im vec 3 sezone vuce iskljucivo Livaja.
Jedino ih jebe sta su sami sebi najveci neprojatelji.

https://www.index.hr/sport/clanak/boro-primorac-otisao-iz-hajduka/2688503.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0
Ode Boro Primorac iz Hajduka. Ima koju godinu, ali taj lik je prošao sve i bio u najvećim klubovima. Koliko je napravio za njihovu školu - zaista ne znam. Ali da odlazi kalibar - odlazi. Dosta velike rezove su napravili u Hajduku. Potjerali francuskog SDa, sada Primorca... boh.
Naravno, želim im brdo fritula.  :neretljak:

A
Quote from: Zelko Maler on 09.07.2025, 10:48

moraju/morali su platiti i onu kaznu od UEFE 300k eura.

Mislim da ne placaju UEFAi, nego nece dobiti od UEFAe novce za KL. U svakom slucaju ostaju bez 300k