Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

A gusta gledat kako Celta trpa.

A jos veci gust slusat prasicka kako skvice

Teško im je bez ključnih igrača, sudac, VAR ekipa, etc

S
Srećom, mi smo sačuvali obraz HR nogometa.

Quote from: SandroB on 06.11.2025, 23:25Srećom, mi smo sačuvali obraz HR nogometa.
🤬🤬

Quote from: Deni323 on 06.11.2025, 19:16A gusta gledat kako Celta trpa.

A jos veci gust slusat prasicka kako skvice

Valjda Brkić  :bo:
Forza Fiume ale!

I
A ništa... Zvone će gledati igrače Rijeke isključivo kao komentator SKYa.
Nije to lose

V
Šta je radio? Šutio?
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

V
Govno.
Osim sta ce usrat dinamo posrat ce se i na svoju sliku u javnosti.

13.11.2025, 21:08 #745 Last Edit: 14.11.2025, 00:08 by Pesimista
Quote from: kircipijanci on 13.11.2025, 20:15https://www.24sata.hr/sport/boban-ostro-miskovic-bi-zadnji-trebao-lajati-zbog-sudenja-svi-znamo-sto-je-godinama-radio-1087906

Odlicno , bas mi se svida ovo i nadam se da ce se naš klub malo odmaknuti od "purgeske gospode".

Ali stvarno na šta je ciljao da je Misko godinama radio ?!  :bo:
alkoholom protiv droge

E
13.11.2025, 21:11 #746 Last Edit: 13.11.2025, 21:12 by encosell99
Quote from: Pesimista on 13.11.2025, 21:08
Quote from: kircipijanci on 13.11.2025, 20:15https://www.24sata.hr/sport/boban-ostro-miskovic-bi-zadnji-trebao-lajati-zbog-sudenja-svi-znamo-sto-je-godinama-radio-1087906

Odlicno , bas mi se svida ovo i nadam se da ce se naš klub malo odmaknuti od "purgeske gospode".

Ali stvarno na šta je clijao da je Misko godinama radio ?!  :bo:

Vjerojatno je mislio  na pomoć pri oblačenju kaputa

D
Kako je on danas zaplivao..spustio se u mamicevsko ulicarenje, napao svih i sve..strasno..Hajduk će zaista biti prvak ove godine..

13.11.2025, 21:18 #748 Last Edit: 13.11.2025, 21:19 by Silvio Dante
Mi ovdje cinični kakvi jesmo sada živimo u iščekivanju hoće li stići i odgovor na ovo najmanje je reći prozivanje....
Mislim. Ovo nama samo u prilog može ići. Da konačno padnu sve maske, da ta falša priča od starta ode u sto pizdi materina. Di joj je i mjesto. Proklet bio svaki onaj koji je tamo na počecima izrekao a čujte drugačije se ne može, moramo u kolo s njima. Postoje živi svjedoci mojih riječi da to neće i ne može dovijeka, da će kazna karme biti tako jaka, da taj protuprirodni blud di Rijeka liježe sa svojim zlostavljačem neće od Boga proći nekažnjeno.

I zato kažem, mi ovdje ovakvi uživamo u ovakvim diskursima. I siti smo šupljih i pr priča di su svi oni jedna velika familija. Familija moj kurac rekli bi drevni Bosanci.

Miškoviću, a što si to radio? Dužan si sada javnosti dati odgovor, ili poklopiti ovog. Usudi se odšutiti...

B
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/boban-izvrijedjao-novinare-na-clanskom-danu-sugavci-jedni-suge-ste-pedri/2730434.aspx?index_ref=rubrika_sport_prva_m

Svih se dotaknuo. I to u Mamicevom stilu. To je taj novi gospodski demokratski dinamo. Mamic iz najgorih dana.

Uhh bas bi volio da im hajduk uzme titulu, uz sve zelucane tegobe koje bi mi to donijelo.