Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Deba on 29.01.2026, 15:58
Quote from: D2 on 29.01.2026, 15:56
Quote from: KadOkrenemSe on 29.01.2026, 15:37Ne smije, ono je baš gips...
Čudno, sportašima stavljaju svakakve "oklope", gips je u njegovom slučaju baš zanimljivo rješenje.

mozda je mali prst samo prica za medije :bo:

Meni je od kad sam cuo za prst samo prica za javnost, a ubiti ga se drzi u celofanu zbog prodaje.

Mozda grijesim doduse. Ali nikad necu zaboravit Anasovu 'ozljedu trbusnog zida' i onda za tjedan dana transfer u hadjuk i vise nema ozljede.

Možda je čitav u gipsu i u nekom zidu jer je odbio transfer? Je li ga itko vidio u zadnje vrijeme?  :bo:  :neretljak:

Dobro je, isprobava Omodu i Jaecoo sa Zlomom  8)

Btw u žešćem smo off-topicu  :D
Dobro, dobrooo! Fuć!

K
Nije gips.
Stavljao je neki dan u Lovranu plastiku.

U prvih 11 je 99%

iiiiilllliii trolam pa se sad vi Coppači fakajte :D

M
Mozda  je oklop od vibraniuma, da se vidi da Rijeka stiti svoje investicije.

S
29.01.2026, 17:49 #950 Last Edit: 29.01.2026, 18:01 by Snowcrash
Iz priopčenja kluba, nije bio samo prst, nego su puknule i neke košćice u šaci.
Uglavnom, bila je potrebna operacija i šivanje. Miško je rekao da se vrača kad izvade šavove.
Na fotki koju je Fruk objavio prekjučer vidjet je cijela podlaktica u povezu, šaka potpuno imobilizirana. Rekao bi da nije više gips, jer bi bio deblji, a i elastična bandaža (coban traka) se obično ne stavlja preko gipsa.

Goričan i službeno u Istri.

jel kovacevic svoje najbolje igrace cuva za finale kupa ili :neretljak:

Quote from: Deba on 29.01.2026, 22:28jel kovacevic svoje najbolje igrace cuva za finale kupa ili :neretljak:
Lako bi mogli i ispasti...

A
29.01.2026, 23:08 #954 Last Edit: 29.01.2026, 23:10 by AR 147
Dinamo visio ko luster u jednom trenutku, falio je samo jedan gol na drugoj utakmici da ispadne...Nakraju ja sam zadovoljan, prošli su dalje, šta znači da se ne mogu i dalje posvetit samo HNL-u i bit će umorni, nešto se ušičarilo za nacionalni koeficijent, a izgubili su i opet je pljuvačina po treneru i negativna atmosfera...Mislim da sljedeću na Rujevici , ako budemo pravi , padaju sigurno, daleko je to od neke ekipe ozbiljne kao što su nekad bili...

P.S. I da naravno, ako suđenje bude pošteno...

Quote from: AR 147 on 29.01.2026, 23:08Dinamo visio ko luster u jednom trenutku, falio je samo jedan gol na drugoj utakmici da ispadne...Nakraju ja sam zadovoljan, prošli su dalje, šta znači da se ne mogu i dalje posvetit samo HNL-u i bit će umorni, nešto se ušičarilo za nacionalni koeficijent, a izgubili su i opet je pljuvačina po treneru i negativna atmosfera...Mislim da sljedeću na Rujevici , ako budemo pravi , padaju sigurno, daleko je to od neke ekipe ozbiljne kao što su nekad bili...

Ako mislimo ista uzeti protiv njih moramo biti pravi 90 minuta a ne samo 45 (zadnja tri poraza dozivljena od njih su osim sudackih pogrešaka protiv nas dosle i zbog jako loseg ulaska u utakmicu koju bi oni to potvrdili odmah svojim golom/ima te se na kraju nebi izvukli bez obzira na kasniju dominaciju protiv njih)  :vijesti:  :bo:

P.S. Svaku sansu koja Ce doći protiv njih moramo zabiti s obzirom da nam je golman takav kakav je (ne mozemo se pouzdati u njegovu utakmicu zivota nazalost) a najbolji primjeri su one utakmice u kojima smo Deklasirali Dinamo (5:2) iz rujna 2016. i 4:0 prosle sezone  :svakacast:
Forza Fiume ale!

I
Quote from: AR 147 on 29.01.2026, 23:08Dinamo visio ko luster u jednom trenutku, falio je samo jedan gol na drugoj utakmici da ispadne...Nakraju ja sam zadovoljan, prošli su dalje, šta znači da se ne mogu i dalje posvetit samo HNL-u i bit će umorni, nešto se ušičarilo za nacionalni koeficijent, a izgubili su i opet je pljuvačina po treneru i negativna atmosfera...Mislim da sljedeću na Rujevici , ako budemo pravi , padaju sigurno, daleko je to od neke ekipe ozbiljne kao što su nekad bili...

Bez brige, Kolarić je spreman.

D
Boysi podrzali Torcidu iza brave. Lijepo je vidjeti ovo bratstvo i jedinstvo BBB i Torcide, kao u neka dobra stara vremena..

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/dinamo-3-milijuna-i-30-posto-za-adriana-jagusica-15668391

Pišljivih 3M i to još na rate uz 30% budućeg transfera, vjerojatno sada ubacuju kakav poček na plaćanje. Ne bih se začudio kakvoj vratolomiji tipa Lokomotiva na pol godine za 100K kako bi preveslali Slaven za tih 30% transfera.
Nego, ne znam što se čeka, još nema vijesti kao se Hajduk uključio u borbu za kikića. Sad su puni ko brod pa da odmah to potroše.

Rijeko, čitaš li ti ovo, ajmo kontra ponuda kao u onim skladišnim ratovima samo da mu se malo digne cijena. Šteta da ode samo za 3M u Dinamo.  8)  :neretljak:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Istra interesantno posluje
Istra dovela veznjaka
Gustavo Albarracín (19) novi je igrač Istre. Mladi Argentinac došao je na posudbu iz Deportivo Alavesa do ljeta 2027. godine. Saša Bjelanović, sportski direktor Istre, izjavio je:

"Gustavo je vezni igrač koji dolazi na posudbu iz Deportivo Alavésa. Pridružio se Alavesu prošlo ljeto iz argentinskog prvoligaša CA Talleres, gdje je mlad debitirao za seniore, a zadnjih pola godine je proveo na posudbi u španjolskom SD Huesca."

Dok dinamo pokusava dovesti nase bivse igrace, kao i obicno, zasto Antolic ne stavi to u clanke u kojim kvaliteta ide prema dinamu a u suprotnom otpadci (referiram se na clanak o Pavicu)

"Dostupne informacije kažu da su i u Maksimiru impresionirani onim što Pozo pruža ove sezone, koliko ozbiljan nogomet igra u oba smjera, a uz to je i riječ o igraču koji bi se brzo uklopio, koji poznaje i ligu i okruženje... Uloga 'back up' opcije za Mišića za prvu ruku ne djeluje nimalo loše iz perspektive igrača, ali i iz perspektive Dinama, kojem takav tip igrača nedostaje.

Ovako nisu pisali kad je dolazio u Rijeku:

Pozo je prve nogometne korake napravio u Realovoj Akademiji, a s 12 godina je kao veliki talent otišao u Manchester City. Za mladu momčad Građana odigrao je 43 utakmice. Sezonu 2020./21. proveo je na posudbi u Eindhovenu, za koji je postigao tri gola u 28 ligaških utakmica, a onda se vratio u Englesku.

Prvi put je u Hrvatsku došao 2022. godine, kada je potpisao za Rijeku. Međutim, ubrzo se teško ozlijedio pa se vratio u Manchester. Od 2023. do 2025. odigrao je 61 utakmicu s tri gola i četiri asistencije za Šibenik, koji je ispao iz SHNL-a. Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 750 tisuća eura.

Varazdin
22-godišnji desni bek Luka Posinković novo je ime u redovima Varaždina. Nogometni put započeo je u omladinskom pogonu HNK Hajduka, nakon čega je juniorski staž odradio u HNK Rijeci. U seniorskoj karijeri nastupao je i za NK Fužinar, NK Zrinski Osječko, NK Dubrava Tim Kabel te FK Igman Konjic, a u Varaždin stiže iz bosanskohercegovačkog prvoligaša HŠK Posušja.
Dali se ovo moze okarakterizirati da smo hajduku oteli mladog talenta,ali nigdje to nije pisalo, samo kad idu u suprotnom smjeru.