HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Mene VAR u Hrvata vise ne iznenadjuje nicim. To je ekipa sa dna kace koja je skupljena  po poznatom kriteriju koji nije sposobnost i znanje. Ekipa koja bi varala u svemu od "Covjece ne ljuti se" do porezne prijave.
Dalo im se u ruke oruzje kojim mogu varati kako god pozele. Pa culi smo njihove snimke (ne montirane i montirane), nema tu javljanja VAR-a. Oni su manje vise stalno na vezi i doslovno sufliraju glavnom sucu. Naj jace mi je kod krivo dosudjenih kornera, manje vise uvijek je sudjen faul u napadu nakon izvodjena takvog kornera.

S
Nije još otvorena tema Istra-Rijeka, pa ću ovdje napisati:

Ima li netko problema s kupovinom ulaznice? Ja platio, ulaznica ne stiže. Ni mailom, ni kočijom. Prije negoli se pomirim da sam izlevatan, pišem mailove na sve strane.

Quote from: SandroB on 10.12.2025, 20:44Nije još otvorena tema Istra-Rijeka, pa ću ovdje napisati:

Ima li netko problema s kupovinom ulaznice? Ja platio, ulaznica ne stiže. Ni mailom, ni kočijom. Prije negoli se pomirim da sam izlevatan, pišem mailove na sve strane.
si pogledao u SPAM-u?

K
Quote from: SandroB on 10.12.2025, 20:44Nije još otvorena tema Istra-Rijeka, pa ću ovdje napisati:

Zar nije da na sajtu mozes skinut kartu?

S
Bilo bi logično, ali nisam vidio tu opciju.

R
Nema za kupit preko "ulaznica.hr"
Možda se još ne može?

S
Quote from: robil on 11.12.2025, 12:56Nema za kupit preko "ulaznica.hr"
Možda se još ne može?

Preko ulaznice.hr sam i kupovao, jer je klub, kao i svaki put, dao link na njihovu stranicu. Jučer je bilo problema koje su priznali, javili mi da su inicirali povrat novca, zamolili da pokušam danas; sad sam riješio za deset sekundi. Ulaznice preuzete kao i svaki put do sad.

Moram pohvaliti sve tri adrese kojima sam se sinoć požalio. I naša (NK Rijeka) služba ulaznica, i od NK Istre, kao i podrska@ulaznice.hr .
Svi su u jako kratkom roku odgovorili, nakon nekog vremena pitali jesam li riješio problem.

Eto... nisam navikao na poslovnost i ljubaznost, pa se čudim.

M
I respect za lijepu rijec, jer kod nas odzvanja samo kad se kudi i kipa po nekom.
I to su ljudi od krvi i mesa koji grijese. ;)
Ja,kadgod sam imao neki problem koji su oni mogli rijesiti,ili pomoci, su bili usluzni i pomagali su.

J
Kad riješimo tovare u kupu imat ćemo situaciju da se borimo na tri fronta, a oni samo hnl, a vjerojatno ćemo i na tablici bit ispred njih u trećem mjesecu. Ne-pro-cjenjivo!

Z
kako je Puljke dobar napadač. Nije neka ekstra kvaliteta, ali  ima možda najbolji "nos" za gol u HNL-u. Točno zna gdje treba biti u određenom trenutku.

Z
Sve se glasnije suska da ce tovari na zimu probati dovesti Luku Sucica na posudbu iz Sociedada.
Ne igra tamo nista, a malom bi kao bio cilj se nametnuti za SP.  :neretljak:

Brekalo vol.2

I karijera im ide sličnim putanjama. Skok, vrh, velika nadanja i prognoze a onda epizoda po epizoda kašljucanja i strmoglav pad na kraju u prosjek. Di vjerojatno na kraju krajeva i pripadaju. Po onoj jel, da nogomet ne laže.

Samo ne znam jel mi luđe da ovi uopće bacaju oko na takve profile, koji su realno opet par razina iznad njih, ili da ovi morončići zaista misle da je Split idealna pozornica za novi uzlet.

Z
Quote from: Silvio Dante on 13.12.2025, 11:25Brekalo vol.2

I karijera im ide sličnim putanjama. Skok, vrh, velika nadanja i prognoze a onda epizoda po epizoda kašljucanja i strmoglav pad na kraju u prosjek. Di vjerojatno na kraju krajeva i pripadaju. Po onoj jel, da nogomet ne laže.

Samo ne znam jel mi luđe da ovi uopće bacaju oko na takve profile, koji su realno opet par razina iznad njih, ili da ovi morončići zaista misle da je Split idealna pozornica za novi uzlet.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/luka-sucic-za-germanijak-dat-cu-sve-da-me-dalic-vodi-na-sp-a-san-mi-je-istrcati-na-poljudu-dresu-hajduka/94844

https://sportklub.n1info.hr/nogomet/sucic-navijam-za-hajduk-a-navijaci-mi-pisu-da-je-vrime/

https://www.index.hr/sport/clanak/sociedad-objavio-sucicevu-fotku-u-dresu-hajduka-sretan-rodjendan-luka/2707695.aspx