HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

V
@vMario87  ok, razumen. A zač je forisral ti neki igrali kako govoriš? Ča ni on trener kemu je posal da Dela čin bolji rezultati?
I još meš, od tega od kad je Sanchez preuzeli je i Dinamo zaredal s lošin rezultatima.
I baš to ča govoriš, to eksperimentiranje s igračima s kemi se vidi da me moru, i grdi porazi od Osijeka i onaj cirkus vs Vukovaru, sigurno mu ne greju na ruku.
I nigde nisam ni spomenul Đalovića, ni on neki trener, ono ča se dogodilo se nikad više neće dogoditi da živimo 500 let. Mislin na rasplet. I mislim da je Sanchez bolji trener od njega, ali rezultati va prvenstvu su mu loši i niki mi ne more reć da ni tako.
@Fiumano  ako te bilo ča na forumu dekora,  najbole da sam sebe hitiš van s foruma. Mane baš niš ne dekora ča neki tu piše, a va čuda puti ne mislin tako kako neki drugi tu napiše.
To pozivanje da se drugoga člana makne je toliko djetinjasto, moj otrok nebi tako reagirali dok vrti onu Bizze škatulicu

I
21.02.2026, 21:25 #1516 Last Edit: 21.02.2026, 21:30 by Iqteam
Ajde da i ja rečen zač si za ignore @VIIRC.
I to samo za ovo zadnje ča si nadrobil.
Va postu rečeš da ni ti nisi za to da mu se da otkaz?!? Ti i ki? Niki nigdere ga ne tira ća.
Tiraš Miška vrit a zvicijal te tuliko da povedaš kako ne vaja trener ki je va tri i pol miseca zgubil jenu partidu. Jenu (1).
Da ne išćen ča si još pisal ali pamtin ono da će bit petsto ljudi na Varaždinu, da rabi mikrofon dat onomu na sjeveru pa da ga si sagdere čujemo i to ni se, bilo je tega još.
Molin te, nemoj se fermat, piši, ma daj samo prvo pročitaj, pa razmisli, pa onda stisni 'post'.

:) sorry @Silvio Dante

Quote from: Iqteam on 21.02.2026, 21:25:) sorry @Silvio Dante
A žao mi je malo, možda nisam trebao to napisati. Jebemu mater i jezik brži od mozga.
Pričaj kako pričaš, koga boli kurac. Ko da išta pametno i kažemo  :neretljak:

V
Quote from: Iqteam on 21.02.2026, 21:25Ajde da i ja rečen zač si za ignore @VIIRC.
I to samo za ovo zadnje ča si nadrobil.
Va postu rečeš da ni ti nisi za to da mu se da otkaz?!? Ti i ki? Niki nigdere ga ne tira ća.
Tiraš Miška vrit a zvicijal te tuliko da povedaš kako ne vaja trener ki je va tri i pol miseca zgubil jenu partidu. Jenu (1).
Da ne išćen ča si još pisal ali pamtin ono da će bit petsto ljudi na Varaždinu, da rabi mikrofon dat onomu na sjeveru pa da ga si sagdere čujemo i to ni se, bilo je tega još.
Molin te, nemoj se fermat, piši, ma daj samo prvo pročitaj, pa razmisli, pa onda stisni 'post'.

:) sorry @Silvio Dante
Pa čaj tu loše da san napisal da će bit 500 ljudi na Varaždine? Normalno da neće bit 500, aš je više od 500 bilo i va ona vremena kad se borili za ostanak kontra Zadru i Šibenika ili kad nismo Samobor i Tšk mogli mogli dobit, ne sada kada Mipško 500 karti podjeli samu partidu. . To 500 je trebalo značit da mislin da će bit malo ljudi.
Pa ne ovisi o tome ča ja na forumu napišem koliko će bit ljudi, ja bin otel da vavek bude krcato.

Pisalo se nakon 3 prva kola  proljetna o temu ako treba otkaz dobit, i to puno ljudi je pisalo, ako se ne slažemo ne moramo lagat. Zato pišem, da nisam za otkaz.
I čaj tu loše da bi tel da dečko ki vodi navijanje dobije mikrofon zbog boljega razglasa i atmosfere?  :bo:  Bog ti ga pitaj

I
Ma slažem se da je najbitnije da se razumijemo. Kod mene je refleks da ako neko priča domaći ja odgovaram domaći. Dvojezičnost  :bo:  :neretljak:
Meni je ovaj forum blagodat. Priča se o Rijeci i riječkim temama a stilova more.
Iskren sam kad kažem da obožavam postove od @oggy
Kakav Joyce, kakav Uliks.

Sanchezu treba dat svakako ljetne pripreme. Ja ocekujem da cemo mi drugu sezonu bit bas bas opasni i kvalitetno ekipirani

Quote from: VIIRC on 21.02.2026, 21:22@vMario87  ok, razumen. A zač je forisral ti neki igrali kako govoriš? Ča ni on trener kemu je posal da Dela čin bolji rezultati?
I još meš, od tega od kad je Sanchez preuzeli je i Dinamo zaredal s lošin rezultatima.
I baš to ča govoriš, to eksperimentiranje s igračima s kemi se vidi da me moru, i grdi porazi od Osijeka i onaj cirkus vs Vukovaru, sigurno mu ne greju na ruku.

Znaš i sam da u stvarnosti to nije tako..

I u najposloženijim klubovima svijeta postoje pritisci na trenera od strane uprave..

Nemoguće da takav trener misli da su mu Thaqi i Ndockyt bolji od Jankovića.. očigledno je da je Thaqi igrao kako bi mu se dizala cijena, a to ti još potvrđuje ona izmišljena ponuda Sparte Prag od 2 milijuna eura.

Ne možeš mu zamjerit kikseve na utakmicama na kojima su na desnoj strani igrali Lasickas i Butić, a na lijevoj Devetak i Menalo.. to nije kiks nego realnost tih igrača i znaš da bi bila druga priča s Djouahrom, Orečom i Pašalićem

Meni je jedino u njegovom mandatu nejasna ona utakmica u Varaždinu kad je izveo katastrofa postavu bez razloga.. iduća utakmica je bila 13 dana kasnije
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: VIIRC on 21.02.2026, 20:24Sad da se vrnen na kritike Sanchezu. Ni ja nisam za to da mu se da otkaz, ima još kup i Europu, ma va prvenstvu je on bil  jedan od naših najgorih treneri. Čovek je zgubil i od Vukovara i od Osijeka od kega nebi zgubile ni Mune. Sada se točno vidi kakova je taj Osijek ekipe, bas od kurca. Mi smo jedini ki njimi nismo dali gol, a treba reć i to da je jako eksperimentiral va toj utakmice. Sako malo stavi Thaqia, mesto da su malega dali va Opatiju leto-dve, ako ne more delat razliku tamo, onda ga nima smisla forisrat v Reki.
Da se ne vrnjamo više na ono ča je bilo, nego da se okrenemo onemu ča je pred nami, ja se nadam da više miksanja od strane Sancheza neće bit, pa dalje rezultati kakovi budu budu.  Ne mislim da vavek treba igrat istih 11, zna se na ča mislin. A Mišković neka si rine svoj projekt kluba va rit.
Da je tel storit omladinsku školu kako rabi, bi storil, pa ni bilo igrači i za seniorsku ekipu, a ne Butić i Thaqi.
Zbog tih pizdariji na kraju će fasovat najviše Sanchez.

Posljednji spomen riječi "Sanchez" je tri stranice ranije na ovoj temi, napisan pred četiri dana. Posljednju kritiku je dobio valjda protiv Dinama pred 2 tjedna. Tako da ne znam kako da pročitam ovaj tvoj post osim kao trolanje i spam, jer pišeš ovako nekoherentne upise gdje izmisliš temu i onda nadrobiš o svemu pomalo. Daj pokušaj barem pisat o aktualnom sadržaju...i u pravoj temi za to? :)
#navodninavijač

Quote from: VIIRC on 21.02.2026, 20:24Sad da se vrnen na kritike Sanchezu. Ni ja nisam za to da mu se da otkaz, ima još kup i Europu, ma va prvenstvu je on bil  jedan od naših najgorih treneri. Čovek je zgubil i od Vukovara i od Osijeka od kega nebi zgubile ni Mune. Sada se točno vidi kakova je taj Osijek ekipe, bas od kurca. Mi smo jedini ki njimi nismo dali gol, a treba reć i to da je jako eksperimentiral va toj utakmice. Sako malo stavi Thaqia, mesto da su malega dali va Opatiju leto-dve, ako ne more delat razliku tamo, onda ga nima smisla forisrat v Reki.
Da se ne vrnjamo više na ono ča je bilo, nego da se okrenemo onemu ča je pred nami, ja se nadam da više miksanja od strane Sancheza neće bit, pa dalje rezultati kakovi budu budu.  Ne mislim da vavek treba igrat istih 11, zna se na ča mislin. A Mišković neka si rine svoj projekt kluba va rit.
Da je tel storit omladinsku školu kako rabi, bi storil, pa ni bilo igrači i za seniorsku ekipu, a ne Butić i Thaqi.

You cray-cray fo real, my G.

Ili po naski - ponemel si ćo, kakove to imbrlane štorije divaniš? Bin ti to del po del rastavil, tr je preveć toga da sad tipkan. Saka rečenicaj za mićeri esej.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

A sad natrag na temu - slušam Sopu nakon utakmice i mislim si jbt kako mi je drago da taj lik više nema veze s nama.

Uvijek neka izvlačenja kroz kojekakve pošalice... Dobiju gol iz kontre nakon kornera pri vodstvu i slušam "stavit ću 10 igrača iza lopte bla bla", pa majstore tko definira kretnje i pozicije igrača kod prekida nego ti sam, i to protiv kontraške ekipe :nisamja: Znači sjebo si, nisi pazio na detalje. I nisi korigirao u hodu jer nisi primjetio ako su igrači napravili nešto pogrešno u pozicioniranju.

Naravno da Osijek ima puno dubljih problema i da Sopić nije glavni krivac (živi zid se razmakne za gol...). Ali s njim je uvijek nešto, je direktan je i bez dlake, ima svoj nekakav čudan šarm koji ima svoje limite, ali kad se prijeđu ti limiti, ostane samo glasna prevara od trenera.
#navodninavijač

K
Quote from: TIR on 21.02.2026, 23:06A sad natrag na temu - slušam Sopu nakon utakmice i mislim si jbt kako mi je drago da taj lik više nema veze s nama.

Uvijek neka izvlačenja kroz kojekakve pošalice... Dobiju gol iz kontre nakon kornera pri vodstvu i slušam "stavit ću 10 igrača iza lopte bla bla", pa majstore tko definira kretnje i pozicije igrača kod prekida nego ti sam, i to protiv kontraške ekipe :nisamja: Znači sjebo si, nisi pazio na detalje. I nisi korigirao u hodu jer nisi primjetio ako su igrači napravili nešto pogrešno u pozicioniranju.

Naravno da Osijek ima puno dubljih problema i da Sopić nije glavni krivac (živi zid se razmakne za gol...). Ali s njim je uvijek nešto, je direktan je i bez dlake, ima svoj nekakav čudan šarm koji ima svoje limite, ali kad se prijeđu ti limiti, ostane samo glasna prevara od trenera.

Zemlja zrak trener, mršava verzija cosmija.
Svaki gol su igraci "poklonili golove loksi", dakle uopce ne stavlja krivnju na sebe što svaku utakmicu tupi istih 4-4-2 i to očito ne ide.

Jako limitiran trener, koji je na karizmu i neki javni nastup postao "ugledan" hnl trener, a zapravo se vidi da je teska prevara sad kada nema u napadu Marica Pjacu Pasalica i Fruka...

V
Da je victor imao tu ekipu...

M
Quote from: VIIRC on 21.02.2026, 20:49
Quote from: Zelko Maler on 21.02.2026, 20:38

Ovo je trolanje.. Možemo raspravljati o svemu, ali ovo je ipak previše.
To ti tako misliš, a ja san napisal post, pa ja znan da ni trolanje. Pod kin smo to trenerun više zaostali za Dinamun nego sada?
Ja povedan o prvenstvu, kade nima dobri rezultati od kad je prišal do sada.  Va Europe ima, pogotovo ako pasa Omoniu.
Pa argumentiraj kad smo to više zaostali od sada pod Sanchezun? I amplitude su prevele. , 3 utakmice zaredun nanke šanse ne storimo, pa protiv Varaždina odigramo morda najbolju partidu odkad je on trener. 
Ali ča se na kraju gleda ako ne bodi? Daj neki argument, aš želja je semi ista.

Moram, jednostavno moram. Imas sezone prije Miska ,u kojima smo bili po duplo imali zaostatak, pa njih ni necu navodit ali od dolaska Miska recimo u sezoni 2014/2015 zavrsili smo sa 13 bodova zaostatka, trener Matjaz Kek, tijekom sezone je bio i veci ali je Dinamo stao na kocnicu, mozda smo trebali potjerat i njega.Imas sezonu 2018/2019 sezona zavrsila Dinamo 92, Rijeka 67, sezona kad je otisao Kek i preuzeo Biscan, 2019/2020 finila sezona sa Dinamo 80, Rijeka 64, ma da ne nabrajam vise, imas brdo sezona koje su finile sa ogromnim razlikama u korist Dinama, tako da ili trolas ili ne pratis Rijeku ili oboje, a cinjenice su ti tu. A mogao si i sam provjeriti prije nego si poceo sipati otrov ovuda na forumu.

D
Čovjek vrhunski ješka. Mislim nadam se da ješka jer puno ovih stvari koje piše su u sukobu sa zdravim razumom i realitetom  :bo:  ;D

https://youtu.be/mvYtjBD8lCI?si=vl81SGX8NLWeT9_b

Skini gaće tiiiiii

Varazdin-Dinamo, slikovito