HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: AR 147 on 27.02.2026, 14:40A šta je sa papirima za Kantridu?

Tu je valjda više do lokalnih vlasti (Grad, Županija).
Volio bih da nam @Buranorth da nekakav update (ako smije), koliko daleko se doguralo od one najave i prezentacije Kantride?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Da, sta je s papirima za Kantridu? Gdje je zapelo i tko je kriv?
Ispada da su svi sve napravili i svi prebacuju krivnju na druge.
Izjasnite se gospodo - tko je taj kojeg se ceka i zasto???

Kantrida je utopija.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Pukstas je postao teška ljiga. Stalno pada i onda dizanje u sekundi kad skopča da nije svirano.

K

B
Dinamo vec rjesava prvenstvo...ne postoji klub kojeg mrzim vise od njih i kojem zelim veci neuspjeh, no nek rijese prvenstvo vec sad, nakon sto smo slusali tovarska orgijanja nakon sto su nas dobili na jedvite jade prosli vikend s igracem vise. To sto ce oni zavrsiti drugi a mi treci zadovoljava samo njih, oprasit ih po turu u kupu i nek placu dok nas gledaju jos poslije u KL.

Sto se tice dinama, njima je sezona ionako vec neuspjesna, osvojit ce titulu na koju su potrosili 5 puta vise od nas, dok su u Europi imali jedno poluvrijeme protiv iole ozbiljnih momcadi iz 10 utakmica.

K
Bogojevic posjeo valincica na guzicu  :nisamja:

Počnem  gledati stadion, spominju Europu i Dinamo i govore "naš prvak" pa onda kako rijeka nije imala sreće jer su izvukli Francuze koji su u grupaciji s Manchester Cityem 😡

A
Quote from: bob marley on 01.03.2026, 21:35Počnem  gledati stadion, spominju Europu i Dinamo i govore "naš prvak" pa onda kako rijeka nije imala sreće jer su izvukli Francuze koji su u grupaciji s Manchester Cityem 😡
Nažalos, to mi pretplatnici plaćamo... amateri

Quote from: Bobic on 01.03.2026, 17:42Sto se tice dinama, njima je sezona ionako vec neuspjesna, osvojit ce titulu na koju su potrosili 5 puta vise od nas, dok su u Europi imali jedno poluvrijeme protiv iole ozbiljnih momcadi iz 10 utakmica.

Njima je imperativ osvojiti prvenstvo i osigurati sudjelovanje u LP slijedeće sezone. Tako da im je sezona rezultatski dovoljno uspješna. EL im je bila manji cilj, jer im u globalu ne nosi novce nužne za popunjavanje budžeta. LP im treba da pokriju onih nebuloznih 70M eura budžeta. 2 sezone bez love od LP bi im drastično srezalo budžet, koji im akademija više ne može bezbolno pokriti. Oni u slijedeće 2-3 sezone sigurno nemaju transfer ranga Baturina, a kamoli neke veće.
S Lokomotivom nemaju više suradnju kao nekad...nemaju više ni sudačku/igračku dominaciju kao nekad da si mogu priuštiti igranje HNLa s 3-4 prodajna projekta u momčadi. Marketing i prihodi su tek u nekim povojima, dakle nemaju neki sigurniji izvor prihoda osim LP.

Z
02.03.2026, 10:17 #1571 Last Edit: 02.03.2026, 10:20 by Zelko Maler
mislim da i priču ko će osvojiti titulu polako privodimo kraju. dinamo će biti prvak. mene u tom kontekstu jeduno muči  ako osvoje i kup 2. ide u kvale za Europsku ligu, a hajduk takvu nagradu i padobran definitivno ne zaslužuje.
Jebiga.

Kup je jako jako jako važan.

Pozitivan rezultat, pa i demoliranje u srijedu, bi moglo adjučiju gurnuti u onaj njihov afekt. Spojilo bi se sa negativnim rezultatom u Vž i moglo bi trigerirati uobičajeno godišnje samouništenje. Tako da ne bi ja otpisao ni 2. mjesto kao nedohvatljivo do kraja sezone. Nastaviti sa serijom pozitivnih rezultata i ganjati ove iznad nas.

B
Njima je u srijedu najbitnija utakmica sezonej jer od prvenstva su polako udustali, a ako ne osvoje Kup ode im EL i opet su bez padobrana, a znamo kako prolaze u kvalifikacijama.

U vidu ovog našeg sadašnjeg koeficijenta neznam jel bi nam bilo bolje igrati EL.

U slučaju ispadanja vraćamo se u konferencijsku ligu,ali uzimamo koeficijent tog kluba kojeg smo izbacili koje će biti kvalitetan,a neće imati koeficijent te onda nismo nositelji u tom pretkolu konferencijske lige.

Ako prođemo,onda smo na konju. Dvosjekli mač,kažem ja.