HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

Infopoint, wildwest, Castua, at72 and 5 Guests are viewing this topic.

I
Hm...reći ću samo da je sigurnije imati "prijatelja" dalmatinca nego istrijana.

A sad natrag na temu :)

Moram priznati da mi je neizmjerno drago da ove sezone Istra 1961 ne iskače iz paštete kao primjer svega naj naj...

I da čekam dan kad će ispast iz lige :)

Quote from: Zelko Maler on 08.04.2026, 12:13Istrijani su odlični ljudi. Uz primorce jedini dio ove vukojebine od države da valja.
Jebeš nogomet i sport općenito. Sve je to sekundarno.
Možda oprečno mišljenje, ali...
Svugdje ima dobrih i loših po cijeloj našoj državi, a i drugdje. Kad se malo makneš iz svoje 4 ulice koje te okružuju, prođeš i vidiš svijeta, upoznaš ljude,... svugdje ćeš naći one koji su ti bliski i one druge. Ja volim reći kako svaka država na svijetu ima zatvore.
Osobno me moja zanimacija odvela po cijeloj Hrvatskoj, nešto malo van granica države pa i kontinenta i ono što sam naučio je da te više povezuju neki zajednički interesi, koji ti oblikuju svjetonazor nego što su to razne bliže ili dalje granice.
Naravno da smo ponešto definirani i lokalnim društvom pa da nam je možda ugodnije u nekim sredinama i lakše za pronaći "srodnu dušu" ali nisam siguran da bi se i ovdje svi baš "ljubili i grlili" bez obzira što nam svima srce tuče za ovaj klub.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Istrijane, vere, u principu sport uopće ne zanima, većinu, ne sve naravno, doseljenike da ali oni su donjeli "svoj" klub sa sobom
Istrijani gledaju svoje posla, biznis, zeru su kao i boduli, škrbni, zbog povjesnih razloga, neimaštine, škrte zemlje
nekada masline, trsi, sunce i apartmani nisu bili na "cijeni" kao danas
@odrone, vidio sam prvu rečenicu, pratim te  8)

I
Quote from: ri5gile on 08.04.2026, 14:17@odrone, vidio sam prvu rečenicu, pratim te  8)

krv nije voda  :P

Z
Quote from: D2 on 08.04.2026, 12:37
Quote from: Zelko Maler on 08.04.2026, 12:13Istrijani su odlični ljudi. Uz primorce jedini dio ove vukojebine od države da valja.
Jebeš nogomet i sport općenito. Sve je to sekundarno.
Možda oprečno mišljenje, ali...
Svugdje ima dobrih i loših po cijeloj našoj državi, a i drugdje. Kad se malo makneš iz svoje 4 ulice koje te okružuju, prođeš i vidiš svijeta, upoznaš ljude,... svugdje ćeš naći one koji su ti bliski i one druge. Ja volim reći kako svaka država na svijetu ima zatvore.
Osobno me moja zanimacija odvela po cijeloj Hrvatskoj, nešto malo van granica države pa i kontinenta i ono što sam naučio je da te više povezuju neki zajednički interesi, koji ti oblikuju svjetonazor nego što su to razne bliže ili dalje granice.
Naravno da smo ponešto definirani i lokalnim društvom pa da nam je možda ugodnije u nekim sredinama i lakše za pronaći "srodnu dušu" ali nisam siguran da bi se i ovdje svi baš "ljubili i grlili" bez obzira što nam svima srce tuče za ovaj klub.

da, ovo šti ti pišeš nam je govorila učiteljica u osnovnoj školi. Kad sam završio školu, počeo raditi, brzo te život demantira.

B
Mislio sam da ce malo zahladiti odnose kad su im oteli Garciu i Marešića ali ništa...
Nije to ništa neobično u njihovom odnosu prema nama..
Rimljani ne mogu biti sličniji mentalitetom pa Roma - Lazio gori.. ima brdo sličnih primjera

Quote from: Zelko Maler on 08.04.2026, 14:33
Quote from: D2 on 08.04.2026, 12:37Možda oprečno mišljenje, ali...
Svugdje ima dobrih i loših ....
da, ovo šti ti pišeš nam je govorila učiteljica u osnovnoj školi. Kad sam završio školu, počeo raditi, brzo te život demantira.
Ja sam ovo i napisao iz svog životnog iskustva, tako da ovo tvoje ne stoji, bar ne za mene.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

G
A pogledajte ovu pizdu od covjeka manji od makovog zrna je bio dok mu je ekipa igrala lose i dok su njegovi imali dozvolu za ubijanje od Misica do neodgojene konjine Stojkovica do skolovanja u europi od drugog esalona klubova bila je poniznost "dobrog" covjeka kove mrzin tovare ali bas se govance probahatilo po meni jedan od gadljivijih trenera u Hnl-u l.

https://youtube.com/shorts/NwmyWkhyALE?si=-B1xJdgFerrbyLH1

13.04.2026, 19:07 #1659 Last Edit: 13.04.2026, 19:08 by Silvio Dante
Inače, Butić startao za Vukovar. Imao jednu dobru priliku, tj. dobar šut s lijeva jednom kad su im uspjeli povuć u kontru.
Nakon toga brzo popili i gol, koji je inicirao onaj patuljak Gonzales amaterskim gubtkom lopte u opasnoj zoni. Nakon čega je promptno usljedila kazna. Jasno, opet Beljo nakon ubačaja Zajca.
Dinamo se danas čak i ne čini toliko uvjerljivim. Ali džaba kad su ovi Bogu plakat

A
Evo ih opet...Ako se opet sližu, neće više bit gubljenja bodova od Lokomotive, radi Boban na terenu i izvan njega...

" Zvonimir Boban i Božidar Šikić konačno su sjeli za stol, odradili jedan sastanak na kojem su si pružili ruke, otvoreno razgovarali bez ikakvih "figa u džepu". Čelni ljudi Dinama i Lokomotive tako opet žele približiti dva zagrebačka kluba jedan drugome, napraviti određenu suradnju između dva najjača gradska kluba. "

Ćubelića dovest.
Već jučer!!

Quote from: Silvio Dante on 17.04.2026, 18:57Ćubelića dovest.
Već jučer!!
65 utakmica 2 gola i 1 asist?

Quote from: kircipijanci on 17.04.2026, 18:59
Quote from: Silvio Dante on 17.04.2026, 18:57Ćubelića dovest.
Već jučer!!
65 utakmica 2 gola i 1 asist?
nije dinamovac, meni dosta

Ne, samo je zakleti tovar. Puno bolje.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è