HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: ričan on 06.05.2026, 20:27Ne da mi se citirat sve one koji misle da politika neće posušit dug.
Podsjetnik  na nevrijeme koje je oštetilo krov Poljuda. Država je odmah uskočila s 2M da se krov sanira. Ne bi rekao da su ploče na krovu zamijenjene. Par ploča su  makli, realno nek je i 50.000E otišlo na tih par dana rada alpinista. Ostalo je prikazano kao projekti procijene i sl.

Njima je stadion izlaz iz dugova. Svi će izvođači postat sponzori, cijene će se prenapuhati preusmjerit u razne rikverce...
I nebitno je tko će bit na vlasti. Svaki će političar pazit da se ne zamjeri većini, bilo da se radi o zaposlenicima u državnom aparatu, ili o klubovima koje prati cijela država.
Quote from: ričan on 06.05.2026, 20:27Ne da mi se citirat sve one koji misle da politika neće posušit dug.
Podsjetnik  na nevrijeme koje je oštetilo krov Poljuda. Država je odmah uskočila s 2M da se krov sanira. Ne bi rekao da su ploče na krovu zamijenjene. Par ploča su  makli, realno nek je i 50.000E otišlo na tih par dana rada alpinista. Ostalo je prikazano kao projekti procijene i sl.

Njima je stadion izlaz iz dugova. Svi će izvođači postat sponzori, cijene će se prenapuhati preusmjerit u razne rikverce...
I nebitno je tko će bit na vlasti. Svaki će političar pazit da se ne zamjeri većini, bilo da se radi o zaposlenicima u državnom aparatu, ili o klubovima koje prati cijela država.

hdz-ovac Šuta iliti građevinski otpad je gradonačelnik Splita. Pirić kao hdzovac se spominje da bi ušao u hajduk. Možda i kao predsjednik.
Torcida je dosta  pojačala desničarenje zadnjih godinu-dvije. udruga nh nije ni vidit ni čut, politika im preuzima klub objeručke, a oni su uvijek bili oštro protiv politike. Normalno je da Plenković u takvim uvjetima obećava sve i svašta.
Hajduk počinje biti ono što je dinamo bio kad je imao na dresu hdz u srcu.

Quote from: SandroB on 06.05.2026, 21:47
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 06.05.2026, 16:02
Quote from: Boy1da on 06.05.2026, 15:55To da nasa dva geopoliticka stupa u ikakvoj mjeri prdnu u rosu, u principu, no, kaj, ne bute gledali.

I najzatucanija ekipa koja navija za Hajduk je skužila realnost i da im klub propada.
Stadion im se raspada, uvjete za treniranje nemaju, klub je u debelom minusu.
Ljudi moji pa oni na prodaji dresova zarađuju ozbiljne ozbiljne pare a nemaju 700 000 eura za platiti dobavljačima u vremenu kad počinje turistička sezona i kad zarađuje od dresove najviše.
Koji je spas da ne prdnu u rosu?

Ajmo malo opreza u ovakvim najavama, jer smo u praskozorje ove sezone govorili kako Dinamovci paraju članske, kad su shvatili da su im pojačanja Lisica, Valinčić i Goda. Zaklinjali smo se u istinu trganja i vraćanja članskih, jer je svaki drugi ovdje imao dojavu iz prve ruke. Dinamo je u srpnju već bio gotov, mogao se pozdravit s ovom sezonom,
Dinamo je bio gotov i nebi osvojio naslov prvaka da nas nisu "dobili" na maksimiru u 11, mjesecu kad smo se desila jedna od većih krađa zbog kojih nitko nemože reć da su zasluženo osvojili naslov prvaka 25/26, doduše smatram da nijedan njihov naslov nije i nikad neće bit zaslužen ali to su neke druge priče u koje se netreba ulazit izgleda.

P.S. spojen Tommy-Hjaduk-Dinamo-Sirio-Croatia razgovor u ovu temu da ne spammamo "Rijeka u medijima" :)
#navodninavijač

I
Netko je gadno Stojkovića rebno za porez.

https://www.glas-slavonije.hr/sport/nk-osijek/2026/05/06/na-opusu-se-sprema-prodaja-kluba-761951/

Sad ja spammam jbg

Još jedna uspješna privatnička priča u HNL-u :nisamja:

P.S. ove plaće gore, porezi ovise o vrsti prihoda, bruto plaća/sponzori/bonusi nije ista kategorija.
#navodninavijač

Z
07.05.2026, 09:52 #1761 Last Edit: 07.05.2026, 09:55 by Zelko Maler
primjecujute li nesto na ovom popisu? Najveci floperi su najplaceniji. Iznimka su Misic i Zajc.
Dobro da nema igraca Rijeke na ovom popisu. Ovo je sramota. Da jedan Livaja ili Pjaca imaju cca 1.5m eura.
Ljudi moji granični prvotimac Liverpoola prošle sezone, Luis Diaz,  prvak Engleske 2025. godine, a danas igrač Bayerna, je imao u Liverpoolu koji je bio prvak 3m eura plaću. 3m eura.
Otišao je u Bayern na 7 ili 8. nebitno. Znači čovjek je bio prvak Engleske, bio je 12. ili 13. igrač, ili je igrao u prvoj ili je bio prva zamjena.

NItko ne vrijedi u ovoj poluamaterskoj ligi ove novce koji primaju.
Hnl je 20. liga Europe najplaćeniji igrači ne bi smjeli imati preko 400k , sve ostalo je sprdnja.
U ovom slučaju se slažem s Miškovićem 100%.
Prevše se preplaćuju igrači.

I
07.05.2026, 10:00 #1762 Last Edit: 07.05.2026, 10:07 by Iqteam
A šta ja znam? Tu ih je petnaestak s ekstra primanjima. Dva iz hajduka, ostali iz dinama.
Svi drugi zarađuju kao prosječni menadžerčići po Hrvatskoj.

Parafrazirao sam kolegu u nedavnom tekstu pa napisao "Dobro došli u HNL, najskuplji poluamaterski nogomet na planeti."

I to je jasno iz ove slike. Hrvatska ekonomija je takva kakva je, ako kava košta 2.5 eura, a stan 200-300 tisuća, i ako je službena prosječna plaća u Hrvatskoj cca 1500 eura neto (tj oko 20 tisuća eura godišnje), igrač koji ima 10 godina karijere mora ciljati na 100 tisuća godišnje ako je neka razumna kvaliteta.
Ali realnost je da i ti od 100 tisuća u europskim natjecanjima ispadaju smiješni već godinama, nadigraju ih oni koji su plaćeni još manje. Tu se gubi smisao.
#navodninavijač

K
Dobro je Pjaca naplatio isprike navijačima dinama

K
Quote from: TIR on 07.05.2026, 09:50https://www.glas-slavonije.hr/sport/nk-osijek/2026/05/06/na-opusu-se-sprema-prodaja-kluba-761951/

Sad ja spammam jbg

Još jedna uspješna privatnička priča u HNL-u :nisamja:

P.S. ove plaće gore, porezi ovise o vrsti prihoda, bruto plaća/sponzori/bonusi nije ista kategorija.

Kao što sam spomenuo na temi mercata, bježat će se iz Osijeka glavom bez obzira.

A i vidjet će se razlika između Miška koji ipak traži kupca koji će nastaviti priču u dobrom smjeru i ovih koji će se pošto-poto riješiti troška. Ne zaboravimo da je u Osijeku već bilo kašljucanja sa plaćama na zimu pa su ugasili vatru jednokratnom financijskom dotacijom ("sponzorstvom").

Imam samo jednu, ali gorucu zelju iz Osijeka.

Roko Jurisic, part deux.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

R
Spominjao je Paušić u podcastu da nije bilo šuške 3 mjeseca

Quote from: Boy1da on 07.05.2026, 11:35Imam samo jednu, ali gorucu zelju iz Osijeka.
Roko Jurisic, part deux.
Forum i tribine gore.  ;)  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo