HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

oggy, Brzina92 and 4 Guests are viewing this topic.

Quote from: Zelko Maler on 17.05.2026, 11:03Kaze Sanchez da danas nece igrati igraci koji idu na prvenstvo.

Bogu Hvala
SPORTSKI ODLAZI!

D
Fruka ako zove sad nakon ovakvog proljeća zove ga na staru slavu i radi usluge Miskovicu. Fruk je od zime u dosta lošem stanju, malo igrao zbog ozlijede, sad kad je krenuo dosta je van forme što je i ocekivano.
Sreca je što je Dalic jako blizak upravi našoj inace bi tu bilo kurtčina

Quote from: MaČaĆeToMane on 17.05.2026, 12:24
Quote from: Zelko Maler on 17.05.2026, 11:03Kaze Sanchez da danas nece igrati igraci koji idu na prvenstvo.

Bogu Hvala
Znači bezlični Rukavina, dobro da je Gruzijac ozlijeđen...
Volim grad koji teče

Quote from: Hasancic on 17.05.2026, 12:21Cek ako dalic zove stojkovica znali li to da fruk otpada ?

Mislim da u ovom slučaju otpada Majer prije Fruka.

Daj nemojte zajebavat.. Fruk je za Stojkovića trenutno Bruno Fernandes

Ovaj je mlađi i možda i ima veći plafon, ali se ne još uvijek mogu uspoređivat
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M
Quote from: deo123 on 17.05.2026, 12:44Fruka ako zove sad nakon ovakvog proljeća zove ga na staru slavu i radi usluge Miskovicu. Fruk je od zime u dosta lošem stanju, malo igrao zbog ozlijede, sad kad je krenuo dosta je van forme što je i ocekivano.
Sreca je što je Dalic jako blizak upravi našoj inace bi tu bilo kurtčina

Ali to je Dalićev MO. Ako si nekako upao u repku teško ispadas. A Fruk nije zaboravio igrat.

D
Ma ne kazem ja da Fruk ne valja, nego ides na prvenstvo gdje ti igrac treba sad i odmah. Ne znam može li Fruk biti sad i odmah koristan. Ionako po njegovom sustavu sansa da odigra nesto je ako vodimo 3 razlike pa zadnjih 5 minuta.

Glavno je da ode tamo da se cijena održi i da klub ima stabilnost od toga

I opet gluposti. Fruk je odigrao 2 odlicne utakmice protiv Strasbourga i to je relevantnije od HNLa, tu se 100% slazem s Dalicem.
Uostalom, govorimo o igracu koji je prvo bio najbolji asistent lige, pa onda odveo ekipu do dvostruke krune, ove godine do 1/8 konferencijske, i u svemu tome opet je cetvrti strijelac u HNLu kao ipak vezni igrac. Ne postoji niti jedna brojka koja bi opravdala njegovo izostavljanje s popisa za SP.

Btw, sad sam otvorio Slaven-Dinamo. Na stranu sto je Hadzikic jos nemjerljivo gori golman od Zlomislica -  ali zanimljivo je to sto su Cordoba-Varela treci par krila kod Dinama, a Cordobi su ovo mislim prve minute ove sezone. Nama bi oboje vjerojatno bili prva opcija  :bo:

K
Quote from: Snjesko on 17.05.2026, 17:47Btw, sad sam otvorio Slaven-Dinamo. Na stranu sto je Hadzikic jos nemjerljivo gori golman od Zlomislica -  ali zanimljivo je to sto su Cordoba-Varela treci par krila kod Dinama, a Cordobi su ovo mislim prve minute ove sezone. Nama bi oboje vjerojatno bili prva opcija  :bo:

Njihov roster je ove sezone jednostavno bio prejak za HNL, ali isto tako je i financijski neodrživ na duge staze bez igranja LP

U 2026 HNL statistika 15-2-0, jedino smo im mi parirali sa dva remija zbog čega me osobno još više boli onakav naš beskrvni nastup u finalu

Btw Galešić nagrađen za pokazivanje silne dinamovštine (seljaštva i nezahvalnosti) kapetanskom trakom danas (:onaj što povraća:)

S
18.05.2026, 14:11 #1825 Last Edit: 18.05.2026, 14:13 by Spencer
Dinamovci se zale zbog poziva Fruku na svjetsko ispred Stojkovica.
Tog istog Stojkovica su na zimu tjerali, ostao je samo zato sto on nije zelio ici. Fruk par godina najdominantniji igrac i lige i sve to treba izbrisati jer je ovaj njihov proigrao zadnja dva mjeseca.

Najjace mi je kad napisu sta je fruk napravio van hnl i ignoriraju utakmice u europi.

Z
18.05.2026, 14:24 #1827 Last Edit: 18.05.2026, 14:26 by Zelko Maler
Quote from: Hasancic on 18.05.2026, 14:19Najjace mi je kad napisu sta je fruk napravio van hnl i ignoriraju utakmice u europi.

upravo suprotno. Ako to pišu onda su glupi. Fruk je riješio Omoniju. Fruk je igrao masu dobrih utakmica u europi. Fruk je još uvijek (još para dana) aktualni prvak.
dinamovci su malicozni pa ne žele vidjeti da je ozljeda prsta sjebala Fruku doslovno cijelo proljeće. Nije ni debil Mersinaj pomogao kasnije. Fruku je propalo cijelo proljeće zbog toga.

Pogledajte utakmice Belje i Stojkovića u europi.
Zadnja utakmica dinama u eiuropi Stojkovi dobija crveni karton zbog kojeg da zabiješ 300 golova po meni ne možeš u reprezentaciju. Takve knockout utakmice su pokazatelj kko je kakav.

Fruk je zrel igrač u glavi, i fizički i psihički izgleda kao da bi otac mogao biti malom Stojkoviću ( ne pljujem Stojkovića, dapače dobar je igrač i vjerojatno će biti pozvan za iduća natjecanja, tada s pravom). Kažem kakvo je stanje danas.

Gledam jučer penal za Hajduk protiv Vukovara, jebote led jel ovo moguće da VAR radi?
Pokazuju Kolariću snimku a nigdje onaj alley oop  Pukštaša par sekundi prije.