HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
Sektor A, C, D

Redovna cijena: 15,00 €

Na dan utakmice: 20,00 €

Derbi utakmice: 30,00 €

Godišnja ulaznica (promo cijena): 205,00 €

Sektor B

Redovna cijena: 20,00 €

Na dan utakmice: 25,00 €

Derbi utakmice: 40,00 €

Godišnja ulaznica (promo cijena): 270,00 €      puno mi se čini ovo za novog prvoligaša

K
Vukovar u 71.napravio prvi faul na utakmici, uzeo i prvi bod

I
Quote from: bob marley on 15.08.2025, 19:37Kako je meni žao što nismo vratili Lončara ako je istina da se sam nudio. Bilo bi za njega mjesta u prvih 11, ili bar za rotaciju, a da ne padne kvaliteta igre

Na ovoj razini da.
A jbg, kada je dolazio nije igrao jedno razdoblje u Poljskoj . A kao imali smo rotacijski Amera.
Vjerovatno nije htio imati rezervnu ulogu, a mi platiti koliko je tražio.

Izgledalo mi je kao da ono igra na svježinu, a bome je i pripreme i ovaj početak na pravoj razini

https://www.index.hr/sport/clanak/napustio-shnl-postao-hit-i-navijaci-mu-posvetili-pjesmu-grad-me-podsjeca-na-split/2699835.aspx

Kako Vam se čini SHNL u ovom trenutku? Tko je favorit za naslov?

- Po meni je Dinamo favorit, ima ogromnu širinu, puno novih, motiviranih i dosta kvalitetnih igrača. Mislim da su oni prvi favorit za naslov, ali nikad se ne zna. Tu je i Hajduk, bit će zanimljiva liga ove sezone.

Ivan Dolček
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M
16.08.2025, 14:34 #334 Last Edit: 16.08.2025, 14:46 by moreplovac
Bili ste dio momčadi koja je šokantno ispadala od Gzire i Tobola. S izvjesnim vremenskim odmakom, možete li nam reći, po Vama, gdje je pošlo po zlu?

Rekao bih da ni sad nije bilo daleko od toga. Kao da neko prokletstvo goni Hajduk u tim europskim utakmicama, uvijek se nešto dogodi, neki euro-gol. Kao što smo vidjeli protiv Zire, gol iz mrtvog kuta. Uvijek se nešto čudno dogodi.

Hajduku je uvijek liga prioritet, pa nisu možda toliko bili ambiciozni u europskim utakmicama u kojima su drugi bili motiviraniji. Europske utakmice su puno teže za igrati jer svi idu na 200 posto. Zato su, možda, rezultati bili slabiji. Ali, istina, bilo je kaotično u Hajduku što se tiče toga.

Nikakvo cudo se ne desi,igraju losije i izgube. I onda "kings of excuses" ....Hajduku je uvijek liga prioritet, pa nisu možda toliko bili ambiciozni u europskim utakmicama......ili ....Europske utakmice su puno teže za igrati jer svi idu na 200 posto...  Znaci protiv njih bi se trebalo igrat sa smanjenim intenzitetom, ko da su sa posebnim potrebama.

Ni Kup im nije prioritet ali kad su ga osvojili ko da su digli Ligu Prvaka. Vidim decko je uzeo samo kremu juznjackog mentaliteta.

Najveći luzeri na planeti. Za sve imaju izliku. Tovarski klubić.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

16.08.2025, 15:27 #336 Last Edit: 16.08.2025, 15:29 by Fornax
Quote from: robil on 15.08.2025, 20:08Sektor A, C, D

Redovna cijena: 15,00 €

Na dan utakmice: 20,00 €

Derbi utakmice: 30,00 €

Godišnja ulaznica (promo cijena): 205,00 €

Sektor B

Redovna cijena: 20,00 €

Na dan utakmice: 25,00 €

Derbi utakmice: 40,00 €

Godišnja ulaznica (promo cijena): 270,00 €      puno mi se čini ovo za novog prvoligaša
Pogotovo jer igraju na tuđem stadionu koji se raspada.

https://www.index.hr/sport/clanak/utakmica-vukovar-istra-se-u-vinkovcima-igrala-u-uvjetima-koji-nisu-dostojni-shnla/2700353.aspx

Znači ono ušminkavanje za finale kupa 2018. je bilo samo za kamere.

P.S. Broj gledatelja jučer: 1235

U "domaćoj" prvoligaškoj premijeri. Ako ne budu nekakav "hit jeseni", za očekivat je da im prosjek bude ispod 1000.

Vukovarsko-srijemska je druga najsiromašnija županija u RH.

#degenerik

Zanimljiv istup predsjednika Cibalije, formalnog vlasnika stadiona. Šta su sjedalice pune ptičjih govana ok za 1. NL koju igrate 24.8., vama neće pranje sjedalica miniwashem poplaviti svlačionice? :svakacast: Klaun kao i svi klubovi u ligi/državi kojima je prioritet platit trenera i igrače dok nemaju ni osnovne uvjete infrastrukture.
#navodninavijač

Kakve ovo dresove ima Osijek   !?  Neke zeleno narančaste,  prvo sam mislio da su od Varazdina jer su se oni furali na narancastu.
alkoholom protiv droge

17.08.2025, 20:39 #339 Last Edit: 17.08.2025, 20:39 by Fornax
Rožica dva boda iz tri utakmice. Trenutni PPM u Osijeku mu je 0.93.  :svakacast:

#degenerik

K
Quote from: Fornax on 17.08.2025, 20:39Rožica dva boda iz tri utakmice. Trenutni PPM u Osijeku mu je 0.93.  :svakacast:

Nakon danasnjeg osijeka razmisljam da je onaj x zapravo teski poraz jer su ocajni

Start Durdova na Jakiru nije ni žuti!   :sta:

Ima li uopće smisla pratit HNL ove sezone?
#degenerik

Četvrti penal u tri kola.

Kroničari, jel ovo rekord?
#degenerik

K
Quote from: Fornax on 17.08.2025, 22:09Četvrti penal u tri kola.

Kroničari, jel ovo rekord?

Bravo Erceg

Neće Garcia dugo
Hajduk nije konkurent ni za 2.mjesto
Europa je jedino mjerilo!