HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Krkan on 28.09.2025, 21:57"Gospodo iz VAR sobe, sprdate li se vi s nama. Podcjenjujete li našu inteligenciju? Pokazati ovo, što nema veze s onim što je bilo, je apsolutno nedopustivo. Prošli tjedan stojim iza svih sudaca na travnjaku i vi napravite ovo. Znam da će sutra monsieur Bezgrešni opravdati svoje apostole u poslanici. Ovo ne možete raditi. Znam da se suci boje Marka Livaje jer je igračka klasa, ali nisam znao da ga se boje i VAR suci.

Mislim da to naša liga sebi ne smije dozvoliti. Očekivao sam od gospođe Vegete, koja se u sve miješa, jednu kompilaciju uz pjesmu od Raya Charlesa. možda bi on bolje odradio taj posao. Ako ćemo zagovarati transparentnost, onda moramo biti maksimalno transparentni.

Lokomotivini igrači i trener nisu ovo zaslužili. Postoji mogućnost da je to bilo zaleđe. Ulažemo u VAR, marketing i u prava, ali ove stvari se ne smiju događati", rekao je Jeličić.

Baš željno iščekujem njihov novi video uradak u kojem će pobrojati sve sudačke greške s utakmice.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: moreplovac on 29.09.2025, 01:40Strukan polako odlazi u kvasinu.
Taj je tamo odavno.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Gorica - Rijeka
Slaven - Rijeka
Rijeka - Osijek
Dinamo - Rijeka
Varaždin - Rijeka
Rijeka - Hajduk
Lokomotiva - Rijeka

mislite da ćemo se izvaditi iz govana uz gornji raspored?  :svakacast:

L
Raspored nije toliko bitan, treba igru napraviti pa će doći i pobjede

F
Quote from: Zelko Maler on 29.09.2025, 14:11Gorica - Rijeka
Slaven - Rijeka
Rijeka - Osijek
Dinamo - Rijeka
Varaždin - Rijeka
Rijeka - Hajduk
Lokomotiva - Rijeka

mislite da ćemo se izvaditi iz govana uz gornji raspored?  :svakacast:

+ tekme konferencijske.....skupi avioni, putovanja, umor......

M
Ako težimo da budemo najbolji trebamo svaku dobit. Zvuči Grunfovski.
Utakmica po utakmicu, sadašnja forma nam ne daje taj lukuz dugoročnog planiranja.
Svaka je najvažnija.

Quote from: robil on 29.09.2025, 17:32https://www.vecernji.hr/sport/nikica-jelavic-stariji-napravit-cu-sve-da-suci-budu-kaznjeni-ovo-sto-se-radi-je-uvreda-za-inteligenciju-1894490

Sad je to već mafijaški rat

I onda su se smijali Kekinu. Ovaj panj je isto krenuo nazvati Nikicu Jelavića trenera, a dobio Nikicu Jelavića poduzetnika.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

S
Quote from: moreplovac on 29.09.2025, 17:00Ako težimo da budemo najbolji trebamo svaku dobit. Zvuči Grunfovski.
Utakmica po utakmicu, sadašnja forma nam ne daje taj lukuz dugoročnog planiranja.
Svaka je najvažnija.

He he... krivo  :)  ne planira se dugoročno usred sezone.

M
Krivo sam se izrazio, sadašnja forma nam ne daje taj luksuz da gledamo tako daleko sa utakmicama. Slijedi borba za svaki pedalj.

Eto, možda je sad jasnije.

Još jedna uspješna domaća privatizacija.  :-X

Šupci I mutikaše.
#navodninavijač

K
Ima neko sa gorom igrom od nas... Hadjuk  :nisamja:

R
Al ih sere non stop. Ništa od igre pa crveni protivnika

K
Quote from: robil on 04.10.2025, 16:14Al ih sere non stop. Ništa od igre pa crveni protivnika

i onda protivnik fali zicer  :'(