HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
28.10.2025, 14:01 #810 Last Edit: 28.10.2025, 14:14 by Zelko Maler
Quote from: Boy1da on 28.10.2025, 13:32Groundhog day u HNL.

Sad ce to lijepo malo poslagat, prec ce s Rozmanove taktike i progresije na najosnovniju varijantu 4231 da dibidusi ne moraju puno mislit i da iskoristi sva krila, pa ce to bit na energiji super do zime, pa onda malo sarenije na proljece, a tamo oko repre-pauze u 10/2026 nakon 5 poraza, 2 remija i pobjede ide pedala i tour de podcast.

Full HNL experience. Osim sto ce mozda imat dulju lajnu u Os jer se ne ocekuje toliko jak rezultat, niti gazdu zivo briga sta ce on lajat i kome. Nece ni moc doc do gazde, samo do Cohija.

Vjerojatno onih 4141, ali upravo to.

Bravo za komentar.  :svakacast:

Što misliš ko će prije najebat u Osijeku i biti zamijenjen u 25. minuti ili biti na "godišnjem do daljnjega" Yannick Toure ili Renan Guedes?  :neretljak:  8)  ;D  Tipujem na Guedesa, zna se da Sopa voli desne bekove Brazilce

J
Vratit će bočkaja pa se zaletit do pumpe :neretljak:

B
Dinamo ostao bez Valinčića i Stojkovića za subotu

opaaa

"Kako doznaje Jutarnji list, Valinčić je slomio metatarzalnu kost desnog stopala. Pred njim je najmanje šest tjedana u zaštitnoj "čizmi", potom rehabilitacija i postupni povratak u trening, što znači da ga neće biti na terenu do kraja godine."

Brijem da je ovo nešto najgore što ih je u ovom trenutku moglo zadesiti. Doslovno jedina pozicija u rosteru koja nije duplirana. I gdje je sve nakon Valinčića par razina ispod.

P
Odavno sam rekao da ce sopicu rijeka biti krunu karijere a da sam toga njje ni svjestan

Dobro je da nema Valincica. Igrat ce im KTC, sto znaci da nemas puno brige oko bekova napadacki (KTC i Goda), mozes se skupit i zatvorit im sredinu (Misic, Benacer, Zajc). Iako, i dalje je Dinamo prilican favorit.

Ako mi izađemo opet bez krila onda oni mogu stavit Lisicu na beka i Bakrara na krilo jer im ne prijeti opasnost po stranama..

Po meni je ovo najjača moguća postava trenutno, ali sumnjam da će Sanchez izvest nešto takvo:

Još mi je jedina dvojba Lasickas ili Bogojević jer mi Lasickas ne ulijeva povjerenje obrambeno
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

T
Quote from: vMario87 on 28.10.2025, 19:03Ako mi izađemo opet bez krila onda oni mogu stavit Lisicu na beka i Bakrara na krilo jer im ne prijeti opasnost po stranama..

Po meni je ovo najjača moguća postava trenutno, ali sumnjam da će Sanchez izvest nešto takvo:

Još mi je jedina dvojba Lasickas ili Bogojević jer mi Lasickas ne ulijeva povjerenje obrambeno

Bez razmišljanja Bogojević. Njegova brzina se da iskoristiti, posebno ako budu kemijali na bekovima

B
Quote from: Snjesko on 28.10.2025, 18:52Dobro je da nema Valincica. Igrat ce im KTC, sto znaci da nemas puno brige oko bekova napadacki (KTC i Goda), mozes se skupit i zatvorit im sredinu (Misic, Benacer, Zajc). Iako, i dalje je Dinamo prilican favorit.

I Bennacer upitan iako može biti pila naopako

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamo-ozljede-stojkovic-bennacer-rijeka-derbi-15637121

B
Sinoć sam poslje poraza dinama išao malo bacit oko kako dišu njihovi navijači i više njih je reklo kako imaju info da igrači ismijavaju Kovačevića i da ima velikih problema nametnuti autoritet što mi je nekako i lako za povjerovati..
Ajde bar naš trener uvijek može reći igrača "..ja sam igrao za Real Madrid, a ti..?"

Quote from: Snjesko on 28.10.2025, 18:52Dobro je da nema Valincica. Igrat ce im KTC, sto znaci da nemas puno brige oko bekova napadacki (KTC i Goda), mozes se skupit i zatvorit im sredinu (Misic, Benacer, Zajc). Iako, i dalje je Dinamo prilican favorit.

Vjerojatno ce pomilovat RPGa za desnog beka.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

K
Quote from: Boy1da on 28.10.2025, 20:05

Vjerojatno ce pomilovat RPGa za desnog beka.

Ozljeden i on

A žaj mi je ka pasu...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

D
Dinamo igra lose protiv nisko postavljenih ekipa. Mislim da nam je pametnije stati u blok i onda u 3-4 dodavanja izaci u kontru i rijesiti to