HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

U posljednje tri kalendarske godine ima 4 nastupa na Rujevici, uz učinak jednog žutog kartona, 5 pretrpljenih i 9 napravljenih prekršaja.

Ali nećemo o dnovinarstvu, zašto napisati nešto pametno kad možeš trkeljat da je Jadranski derbi popularan jer igra Livaja, pa se degeni pale na to. :neretljak:
#navodninavijač

Z
kakva glupost, ne znam za vas, ali meni je Livaja nebitan lik, čak mi je bio nebitan u onom svom najjačem hypeu prije 2-3 god.
Navijači Rijeke dolaze gledat Rijeku na Rujevicu, tek onda Fruka, a ne Livaju.
Najvijači Hajduka dolaze gledat Hajduk pa tek onda Livaju.
Klub>igrač.
Livaja je apsolutno nebitan lik, donio je lude brojke tovarima,po pitanju golova, prodanih dresova, ali šta ti to znači kad je donio samo 2 kupa, ništa od europe i titule u ovih 4 i pol godine koliko je u HNL-u..Fruk je puno kraće tu pa je donio puno više.

Ne znam za vas, ali meni je primarni motiv dolaska na utakmice HNL-a mržnja. Mržnja prema samom sebi.

Quote from: beetlebum on 19.11.2025, 13:54Ne znam za vas, ali meni je primarni motiv dolaska na utakmice HNL-a mržnja. Mržnja prema samom sebi.

Skoro pa bi objavio sutra takav naslov i članak, kad smo već tako senzacionalistički nastrojeno društvo 8)
#navodninavijač

Quote from: vMario87 on 19.11.2025, 13:35https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/livaja-na-rujevici-prica-koja-pruza-zacin-hnlu-i-traje-vec-cetiri-i-pol-godine/153608

"Štampaju li se opet naljepnice, je li mobilizacija navijača u tijeku? Kako god, tribine Rujevice sigurno će biti ispunjene, jer Livaja je već godinama najveći magnet za posjetu u riječkom Jadranskom derbiju."

"Jer što je riječki derbi bez Livaje, ko' muškarac bez brkova."

:sta:  :sta:  :sta:

Tovarska mitomanija at its finest :svakacast:  :svakacast:

V
Boli me ona stvar sta njih dole lozi zasto idu na stadion, ali u rijeci se barem nikad ne dolazi na stadion radi nikog nego zbog rijeke

Mrzim ga,mrzim ga...... ma ne mrzim ga meni se on gadi.
Volim grad koji teče

J
Riječani ne dolaze na Ruju zbog Livaje nego unatoč Livaji.

Reprezentativna stanka mi je 🤮 jer ne pratim repku vec nekoliko godina a kad pauza zavrsi treba mi nekoliko dana da se opet ufuram u Hnl 😃.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: vMario87 on 19.11.2025, 13:35https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/livaja-na-rujevici-prica-koja-pruza-zacin-hnlu-i-traje-vec-cetiri-i-pol-godine/153608

"Štampaju li se opet naljepnice, je li mobilizacija navijača u tijeku? Kako god, tribine Rujevice sigurno će biti ispunjene, jer Livaja je već godinama najveći magnet za posjetu u riječkom Jadranskom derbiju."

"Jer što je riječki derbi bez Livaje, ko' muškarac bez brkova."

:sta:  :sta:  :sta:

Kolika količina sranja. Livaja kao on osobno me zanima kao i trenutna vremenska prognoza u Japanu. Bitno mi je nabiti Hajduk, a taj tip mi je nebitan i ne "pali" me ni malo njegova pojava

R
Kad njihov šupak piše članak što očekujete?
Tako su cmoljili prije 2 godine o neviđenoj mržnji pa kad ga Armada nije spomenula nije bilo pamfleta poslije.

Interesantno da ni riječ o utakmici EL protiv AEKa 2017. gdje smo zaista prvi put upoznali Livaju. Tako što je pokazivao "bosanski grb" publici, baš smo komentirali međusobno tko je ovaj moron na terenu.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

A
Quote from: m on 19.11.2025, 21:23Interesantno da ni riječ o utakmici EL protiv AEKa 2017. gdje smo zaista prvi put upoznali Livaju. Tako što je pokazivao "bosanski grb" publici, baš smo komentirali međusobno tko je ovaj moron na terenu.
Točno! Bili smo u kavezu zbog kazne i vrijeđali smo onog četnika Vranješa a Livaja ničim izazvan ga išao branit. Dobro nije baš ničim, smeta ga da se vrijeđa njegove😂

S
Dobar mali Jagusic, nema sta. Samo mi ovo oko odlaska u Dinamo nista nije jasno, odbio ih je prije par mjeseci, a sada navodno inzistira na odlasku tamo i ne zeli vani.

Znaci dobar ali glup