HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Fiumano on 19.04.2026, 07:464. mjesto vodi u Europu ako izgubimo u finalu jel?

Da, ali u kvalifikacije za konferencijsku ligu. Osvojeni kup nas vodi u kvalifikacije za europsku ligu gdje onda imaš 'padobran' za ući u konferencijsku ligu ako ispadnes.

Bolje bit 7. i osvojit kup nego bit 3. i ne osvojit kup. A i neovisno o europi trofej je trofej

K
Quote from: kirac_87 on 18.04.2026, 22:16Osijek ce ostat u ligi na racun nasih poklonjenih bodova njima i to drugu sezonu zaredom.

Ocekujem na ljeto free agente Malenicu i dolazak Jakupovica

Još bi uz te bodove na kontu mogli odmarati igrače protiv Vukovara prije finala kupa, dati malo priliku juniorima da osjete intenzitet prve lige

Mislim da bi HNL svemir eksplodirao  ;D Naravno, zezam se, imaju još 6 kola i međusobnu utakmicu, neka očajniji ispadne

21.04.2026, 11:39 #1699 Last Edit: 21.04.2026, 11:46 by TIR
Fascinira me šta su ljudi u bunilu jer se napokon našao sin gasterbajtera kojem srce ne kuca za rvacku samo zato što su njegovi pradjedi čuvali ovce pred 200 let.

EDIT: inače priča se da su Lončar i Radošević odstranjeni iz ekipe Istre jer se nisu slagali sa Rierom, uz kombinaciju zimske rasprodaje kad su izgubili ikakvu kompetitivnost u ligi. Da bi i Prevljak mogao takvim putem... A Lončar igra očajnu polusezonu pretpostavljam iz istih razloga.
#navodninavijač

Ljudi su u bunilu jer se taj lik više ne bi uopće bavio nogometom da mu nije "rvacke"

Čak mu se ne zamjera ni prelazak za Kanadu jer nije ni blizu dovoljno kvalitetan za Hrvatsku nego mu se zamjera ona kretenska izjava kako mu je gol Daviesa protiv Hrvatske najsretniji trenutak u životu..

Nešto kao Pulišić kojem smeta "š" i "ć" u prezimenu, ali mu nije smetalo hrvatsko državljanstvo koje je iskoristio za prelazak u BvB..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ne pobijedi li Osijek danas, a Vukovar da moglo bi biti zanimljivo u Gradskom vrtu za dva kola. Nije nerealno gledati Osijek u Gradskom vrtu i na Kantridi u 2026. Sportska retro Opatija. Pobijedi li Osijek, na Rujevici bi mogli prijatelji s juga izgubiti naslov matematički uz Dinamovih 100%.

Veliki minus Osijeku u borbi za ostanak je što do kraja sezone ne igra protiv nas.

B
Sanjam dan kad cemo mi pocet zabijat ovako nakon kornera kao Bubanja hajduku..bar da zapucamo tako oštro i u okvir, makar svaki 20. korner  :bo:

21.04.2026, 20:20 #1704 Last Edit: 21.04.2026, 20:20 by Silvio Dante
Ja sanjam dan kad će Rijeka ponovo imati vratara kakvog Osijek npr. ima u Marku Malenici.
Neizmjeriv je broj bodova koje je ovaj čistim obranama matnih šansi donesao. Što da se ne lažemo, i je golmanski posao.

Martine, vrime je!

L
Quote from: Silvio Dante on 21.04.2026, 20:20Ja sanjam dan kad će Rijeka ponovo imati vratara kakvog Osijek npr. ima u Marku Malenici.
Neizmjeriv je broj bodova koje je ovaj čistim obranama matnih šansi donesao. Što da se ne lažemo, i je golmanski posao.

Martine, vrime je!
Imao je i Malenica svojih brutalnih kikseva, sjetimo se samo utakmice u Maksimiru, od sedam primljenih njegovih su barem četiri.

Quote from: LenRi on 21.04.2026, 20:30Imao je i Malenica svojih brutalnih kikseva, sjetimo se samo utakmice u Maksimiru, od sedam primljenih njegovih su barem četiri.
Ja pričam o čistim, matnim šansama koje protivnici Osijeka imaju par komada svaku utakmicu. I broju obrana Malenice udaraca koje većina vidi u golu.
Toga u Zlomisliča više nema. Ako je ikada i bilo. Na prste jedne ruke naime se može izvući broj utakmica koje je on svojim učešćem i odlukama izvukao.

To je premalo, nedostojno Rijeke kao kluba. I to ovako plastično treba reći.
Novi golman je nužnost. Odnosno ovom sadašnjem je rok istekao. Hvala.

L
Slažem se da nam treba bolji golman od Zlomislića, ali Malenica sigurno nije taj. Todorović i Kovač bi po meni bila sasvim solidna kombinacija za iduću sezonu.

Svake sezone se nariče za hit-igračem tog tjedna/mjeseca/polusezone. Pa Rozici, Mamuti, Loncari, Belcari, Bogojevici itd.

Sad vec vapimo i za Malenicom.

Kako bi jedan moj kolega rekao - "ok, u losem smo periodu, al imajmo malo samopostovanja".
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

D
Jel taj Todorovic dobar? Za Kovaca kazu da je strasan talent, a za Todoro nisam čuo nis jako?