HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ma ja se iskreno nadam da ce svi igrat neke skupine. Haj i din igranje na dva fronta nam znacajno povecava sanse obrane titule  8)
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

K
Quote from: Uzaludni on 24.07.2025, 06:13Ma ja se iskreno nadam da ce svi igrat neke skupine. Haj i din igranje na dva fronta nam znacajno povecava sanse obrane titule  8)

Jedino ako ih onda mi ne igramo. Ako ih igramo, onda se i mi trošimo po Europi. Kako nama tako i njima.

24.07.2025, 08:05 #167 Last Edit: 24.07.2025, 08:07 by Uzaludni
Quote from: Krkan on 24.07.2025, 07:01
Quote from: Uzaludni on 24.07.2025, 06:13Ma ja se iskreno nadam da ce svi igrat neke skupine. Haj i din igranje na dva fronta nam znacajno povecava sanse obrane titule  8)

Jedino ako ih onda mi ne igramo. Ako ih igramo, onda se i mi trošimo po Europi. Kako nama tako i njima.

pa bas i ne, u tome i je poanta da nam kako god (igrali mi evropu ili ne) ide u prilog da i oni igraju a ne da odmaraju kroz tjedan
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Situaciju kako nama tako i njima potpisujem uvijek. Evo počnimo odmah od ... ajmo recimo tretmana u reprezentaciji, HNS, državi,...
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Quote from: D2 on 24.07.2025, 08:29
Situaciju kako nama tako i njima potpisujem uvijek. Evo počnimo odmah od ... ajmo recimo tretmana u reprezentaciji, HNS, državi,...

u repki i HNS-u stojimo bolje od njih. mislim na hajduk.

A ovo "kako nama tako njima" se odnosi na igranje u euro skupinama što iziskuje veći broj težih utakmica,putovanja, trošenje igrača itd. I da je ekipa koja to ne igra ,u  HNL-u u stanovitoj prednosti nad drugima.
isto kao što je dinamo u prednosti jer ne igra europu sve do kraja 9. mjeseca,a mi ćemo dotad odigrat 6 zahtjevnih utakmica po najvećim vrućinama usred tjedna.
A to sve nema veze s politikom,Repkom i HNS-om.

Quote from: Krkan on 24.07.2025, 09:22
Quote from: D2 on 24.07.2025, 08:29

u repki i HNS-u stojimo bolje od njih. mislim na hajduk.

A ovo "kako nama tako njima" se odnosi na igranje u euro skupinama što iziskuje veći broj težih utakmica,putovanja, trošenje igrača itd. I da je ekipa koja to ne igra ,u  HNL-u u stanovitoj prednosti nad drugima.
isto kao što je dinamo u prednosti jer ne igra europu sve do kraja 9. mjeseca,a mi ćemo dotad odigrat 6 zahtjevnih utakmica po najvećim vrućinama usred tjedna.
A to sve nema veze s politikom,Repkom i HNS-om.
Ne u HNSu i repki ne stojimo bolje od njih i nikad ni nećemo.
Znam da si mislio na utakmice koliko će se njih igrati ja sam se samo malo ubacio u vlakić s pozicije kako nama tako i njima gdje bi volio biti uvijek i u svemu u istoj početnoj poziciji.
Tako se vode razgovori, krene se od toga kako je konobar donio previše pjene u macchiato, a završi na tome koje su stolice bolje one stare na Kantridi ili ove sada na Rujevici.
Uostalom ti si krkan ne kužiš ti to pa se nemoj ni zamarati nego opali par svjetlećih iz tog kalaša.  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
PS stavio sam smailiće na kraj.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Quote from: D2 on 24.07.2025, 09:41Uostalom ti si krkan ne kužiš ti to pa se nemoj ni zamarati nego opali par svjetlećih iz tog kalaša.  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Sad su u điru "pijane ustaše"

24.07.2025, 09:58 #172 Last Edit: 24.07.2025, 09:59 by D2
Quote from: Krkan on 24.07.2025, 09:44
Quote from: D2 on 24.07.2025, 09:41Uostalom ti si krkan ne kužiš ti to pa se nemoj ni zamarati nego opali par svjetlećih iz tog kalaša.  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Sad su u điru "pijane ustaše"
Kako se zovu ljudi koji su imali kartu, ali nisu mogli biti na koncertu MPT?
Odustaše.

Dobro je, tema je na neki način kao i razgovor u kafani uspjela doći do točke usijanja. Sada nam još samo fale partizani i možemo zaključiti kako je otišla u papar samo tako.  8)

Nego da post ne bi bio OT prema slovenskim obavještajcima HNL travnjacima ove godine će se razlijevati samo idila i međusobno uvažavanje.
https://www.index.hr/sport/clanak/slovenci-pisu-o-gesti-dinama-bi-li-maribor-ili-olimpija-napravili-nesto-takvo/2692784.aspx

A jbg, ne znaju slovenci da dinamo = gospoština  :neretljak: .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
"Novosti nema puno osim što igrači neće morati pauzirati nakon tri nego nakon četiri žuta kartona"

ufff...čekam prvo da mi prođemo Ludogorec, prije nego se krenem smijati tovarima i njihovom ispadanju od Gzire, Zire, Ire, Re itd.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Osijek u generalci pred početak prvenstva demolirao Belupa. 4:0.
Popratit će se. I Osijek ove sezone, pod Simonom. Koji će imati puno lagodniju poziciju sad nego u onom trenutku na proljeće kad je padobranski uletio. Sad ipak ima mir, povjerenje i vrijeme u konačnici da implementira svoje ideje, svoj način rada i postavke na ovu ekipu Osijeka. A i Belupa bogami. Što će s njima biti nakon što su kroz dobar dio prošle sezone bili uvjerljivo najpozitivnije osvježenje? Njima slutim ponovo povratak u gorku realnost, ne bi me iznenadila i teška i grčevita borba za očuvanje prvoligaškog statusa. Pitanje je i kako će se mladi Gregurina u svemu tome snaći i postaviti.

Od 10 prvoligaskih trenera samo su dvojica sigurna koji mogu odraditi cijelu sezonu- Safaric (VZ) i nas Đale kod drugih to nije tako pogotovo ako budu zaredali sa losim rezultatima i dobiju nogu a tu uključujućujem i Rozmana gdje nakon nas se nije ni u jednom klubu proslavio  :vijesti:

Nadam se nakon 3 godine konačno bez promjene u RI.  :neretljak:
Forza Fiume ale!

Quote from: tomyrijeka on 26.07.2025, 10:14Od 10 prvoligaskih trenera samo su dvojica sigurna koji mogu odraditi cijelu sezonu- Safaric (VZ) i nas Đale kod drugih to nije tako pogotovo ako budu zaredali sa losim rezultatima i dobiju nogu a tu uključujućujem i Rozmana gdje nakon nas se nije ni u jednom klubu proslavio  :vijesti:
Nadam se nakon 3 godine konačno bez promjene u RI.  :neretljak:
Nije siguran ni jedan trener.

K
U nedjelju nam sudi Pajač