HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

Istegnuće kralježnice and 1 Guest are viewing this topic.

I
Quote from: Kostrena on 30.08.2025, 23:13Zelenika
Jovanov Mladenovski Ba Boršić
Marina Duvnjak
Latković Belcar Tavares
Mamut

Ova ekipa je bolja od naših 11?
Da dovedemo nekog od ovih igrača sutra dali bi itko rekao svaka čast pravo pojačanje?

Ali au momčad. I vrlo lako bi izbacili Bugare.

To i pišem cijelo vrijeme. Prijelazni rok je los , ali dovoljan da se prodju prepreke koje su bile pred nama i ako ne ima koji bod vise, onda da se ostavio bolji dojam

K
Quote from: Kostrena on 30.08.2025, 23:13Zelenika
Jovanov Mladenovski Ba Boršić
Marina Duvnjak
Latković Belcar Tavares
Mamut

Ova ekipa je bolja od naših 11?
Da dovedemo nekog od ovih igrača sutra dali bi itko rekao svaka čast pravo pojačanje?

Ali uzmi nasih 11 protiv varazdina i 5/11 ti ne igraju svoju poziciju  :bo:
Kod Varazdina eventualno jedan nije na prironoj

D
Trebaju nam bolji igraci, jer uvijek moze bolje..

Ali daj molim te nije da nemamo igrace..

Kao da smk doveli Lisicu svi bi rekli uuuu jebeno pojacanje za krilo
Hahahahah LISICA hahaahahahh daj molim te

Nemamo sustav i trenera koji za uigrati sustav

Fruk Dantas Petrovic Jankovic Yankov je vezni red koji uigran je najbolji vezni red u ligi
Dodaj jos i Ndokita ako ti treba trke
Aj neka mi netko kaze da tu nema znalaca koji mogu napraviti visak i sloziti sanse za spicu
Jos kad im se dodaju Lasickas i Orec po boku
A i tak AMJ nije da nije pokazao da se zna zagradit, ostavit loptu, proigrat
Nego nema uigravanja, nema mehanizama, nema linija kretanja...
O obrani ne trebam, pa nismo prodali nikog
Doveli Husica koji je isto dobar igrac...

J
Duvnjak je igrac, trebalo ga je dovest umjesto kite.

Quote from: Johnson on 31.08.2025, 08:17Duvnjak je igrac, trebalo ga je dovest umjesto kite.
Je mali je dobar i mogao bi biti sve bolji. Mislio sam da je stariji, protiv nas je izgledao odlično.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

L
Opet bi ispalo da uzimamo Dinamov škart

Baš divno izgleda tablica jutros, 8. pozicija  :neretljak:
Imam fleševe 😵�💫
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

K
Quote from: Uzaludni on 31.08.2025, 11:05Baš divno izgleda tablica jutros, 8. pozicija  :neretljak:
Imam fleševe 😵�💫

mozda navecer i 9. :jbg:

Quote from: KadOkrenemSe on 31.08.2025, 11:07
Quote from: Uzaludni on 31.08.2025, 11:05Baš divno izgleda tablica jutros, 8. pozicija  :neretljak:
Imam fleševe 😵�💫

mozda navecer i 9. :jbg:

mozda nevece 3.  8)
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
S porazom ( i nerjesenm) smo u velikom problemu sto se lige tice.
Ali s pobjedom se sve okrece. Danas pobjeda, novi trener u rep pauzi, novi igraci, na tu novu energiju dobijamo Vukovar i Loksu i vec to bolje izgleda.

31.08.2025, 11:24 #475 Last Edit: 31.08.2025, 11:25 by Vado Magnar
Peto je kolo od trideset šest. I da budemo predzadnji nije previše bitno jer je to mjesto rezultat promjene strukture vlasništva (naravno ne samo toga). Promjena koja slijedi se može usporediti s onom iz 2012 kad su uletili Volpi i Mišković. Teanna i odlazak Volpija su bile stucco e pittura. Ovo je "the real thing".
Zato valja potrpiti još neko vrijeme i opustiti se. Slijede još bolja vremena.  8)

D
Ma nista ovo do sad je nebitno..ako se odradi preko pauze sta treba sve to je lako uhvatljivo.. kiksat ce oni ohoho

A
31.08.2025, 12:14 #477 Last Edit: 31.08.2025, 12:15 by ArmadaZg
Quote from: deo123 on 31.08.2025, 11:36Ma nista ovo do sad je nebitno..ako se odradi preko pauze sta treba sve to je lako uhvatljivo.. kiksat ce oni ohoho

Naravno da hoce, samo nije isto jesi li im nakon pet kola na -5 ili na -12, jer ako si na -12, moras imati momcad koja ce dobiti sve do kraja prvenstva (a neces), uz pobjede u svim medusobnim utakmicama da bi se vratio, jer svakim tvojim iducim kiksom razlika - raste.
Takoder, oni imaju neke unaprijed upisane pobjede koje ti nemas, sjeti se proslosezonskih utakmica sa Sibenikom i Slaven Belupom, protiv  nas i protiv njih....Lagane vikend setnjice Subicevcem igraca u narancastim majicama, gdje im je u ruci falio sladoled ,koji bi se od sporog presetavnja sam rastopio ili Kovaceviceve 'stednje igraca prije prve utakmice kupa, gdje je samo falio i pokoji pionir, dok je na u zadnjem kolu isao u punom sastavu, mada je 3 dana iza toga imao uzvratnu utakmicu kupa s aktivnim rezultatom'.
To su te neke sitnice, uz kucne majstorije Bela i Kolarica, zasto ti je uvijek ama bas svaki bod bitan.

K
Quote from: Vado Magnar on 31.08.2025, 11:24Peto je kolo od trideset šest. I da budemo predzadnji nije previše bitno jer je to mjesto rezultat promjene strukture vlasništva (naravno ne samo toga). Promjena koja slijedi se može usporediti s onom iz 2012 kad su uletili Volpi i Mišković. Teanna i odlazak Volpija su bile stucco e pittura. Ovo je "the real thing".
Zato valja potrpiti još neko vrijeme i opustiti se. Slijede još bolja vremena.  8)

Daj ne coprnjaj, te godine smo do zadnjeg kola strepili, navodno i platili Dugopolju da ne uđe u 1. ligu

..koma od tebe nisam očekivao da ćeš vjerovati tovarskim mitovima..dugopolje te godine je imalo 10(deset) igrača na profi ugovoru, ostalo stipendijski i prema propozicijama nisu ni kandidirali za prvu ligu..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..