HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

Deba, Fiume e basta, PIVA, LenRi, Pesimista, istrijan96, deo123, bitagno, Boy3006, oggy and 19 Guests are viewing this topic.

B
Igrala bi se majstorica da Dugopolje nije odustalo. Nismo direktno ispali.

L
Prvo se je trebala igrati majstorica sa inter Zaprešićem, a nakon toga poraženi sa dugopoljem

K
31.08.2025, 14:39 #482 Last Edit: 31.08.2025, 14:39 by Krkan
Quote from: LenRi on 31.08.2025, 14:08Prvo se je trebala igrati majstorica sa inter Zaprešićem, a nakon toga poraženi sa dugopoljem

Mislim da ne. Samo majstorica s Interom za ostanak. Smanjivala se liga sa 16 na 12 klubova. 4 kluba je izravno ispalo, a za 5 bi se igrala majstorica. Dugopolje da je htjelo u 1. ligu bi ušlo, a ispali bi još ili mi ili Inter. Te godine nije nitko iz 2. lige ušao u 1.

Ajd bar su šarani još uvijek gori od nas  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Oni su skoro uvijek gori od nas  ;).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 31.08.2025, 20:34Oni su skoro uvijek gori od nas  ;).
Samo nek ostane tako i ove sezone  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Z
nama je jedini način da se vratimo na vrh je pobjeda na maksimiru i na Ruji protiv hajduka.
ako to izostane očekujem taj raspon 6-10 bodova zasotatka i dalje. Čak i na  proljeće.
a s nekakvim dodatnim porazima tonemo i dublje.

J
Quote from: Zelko Maler on 01.09.2025, 10:46nama je jedini način da se vratimo na vrh je pobjeda na maksimiru i na Ruji protiv hajduka.
ako to izostane očekujem taj raspon 6-10 bodova zasotatka i dalje. Čak i na  proljeće.
a s nekakvim dodatnim porazima tonemo i dublje.
Ne pretjeruj. U pet kola odradili smo tri derbija od čega dva na gostovanju gdje smo neporaženi. Dinamo nam se provukao (utakmica u stvarno nezgodno vrijeme), a jedini pravi kiks je varaždin. Ako to znači da smo popušili prvenstvo onda sam ja lud.

Prvenstvo smo izgubili u prelaznom roku, a ne na utakmicama.
Mi smo jucer krenuli samo sa Dantasom od novih igraca, i usao je Lasickas na poluvremenu. Ukupno su odigrali 97 minuta.
A fali nam barem 170 minuta Naisa i Selahija.

Dakle, prvo sto smo slabiji, drugo sto nista nismo zaradili na prodajama i trece sto osim Dantasa nikog nismo doveli za prvih 11. Doveli smo "ajmo rec" Lasickasa i Ndokita za rotaciju, ali to nije dovoljno za ovako gust raspored.

Imamo jos 36 sati, pa cemo vidjet kako stojimo.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

01.09.2025, 23:00 #490 Last Edit: 01.09.2025, 23:01 by vMario87
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 01.09.2025, 22:54Dobar članak.

https://www.index.hr/sport/clanak/misli-li-hajduk-da-smo-bas-svi-ludi/2705567.aspx?index_tid=765664&index_ref=naslovnica_sport_prva_d

Jebote nemoš vjerovat koje "faulove" oni stavljaju u taj video..

Prave skandal od onog ulaska Dantasa u Bambu..

Šta ne stave antinogometni potez di idioti podbacivanje izbacuju u aut umjesto da vrate loptu normalno?

Zašto ne pokažu za šta je Devetak dobio žuti?

Zašto ne pokažu kako je srbo uletio Radeljiću?

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M
Tovarska mašinerija radi svoje, mazu oči ljudima i micu pozornost od problema u klubu. Sviraj penal!

M
Quote from: vMario87 on 01.09.2025, 23:00

https://www.index.hr/sport/clanak/misli-li-hajduk-da-smo-bas-svi-ludi/2705567.aspx?index_tid=765664&index_ref=naslovnica_sport_prva_d

Šta ne stave antinogometni potez di idioti podbacivanje izbacuju u aut umjesto da vrate loptu normalno?

.....Ono čega u tim videima nema je i druga strana priče. Ako je jedini cilj Hajduka bolje suđenje u SHNL-u, onda ostaje nejasno kako se na kompilaciji nije našla situacija u kojoj Livaja faulira i gazi Radeljića u trenutku kada lopta više nije kod njega.....

Svaka cast autoru koji je osvjedoceni navijac kluba sa juga. Respect

K
Quote from: moreplovac on 02.09.2025, 05:49
Quote from: vMario87 on 01.09.2025, 23:00

.....Ono čega u tim videima nema je i druga strana priče. Ako je jedini cilj Hajduka bolje suđenje u SHNL-u, onda ostaje nejasno kako se na kompilaciji nije našla situacija u kojoj Livaja faulira i gazi Radeljića u trenutku kada lopta više nije kod njega.....

Svaka cast autoru koji je osvjedoceni navijac kluba sa juga. Respect
[/b]

Iako se zove Vice, mislim da je dinamovac.