HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Quote from: Vado Magnar on 15.09.2025, 09:15
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 15.09.2025, 08:31
Quote from: aahzinho on 15.09.2025, 08:28
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 14.09.2025, 21:24E to sam si promrmljao u bradu prije nekih pola sata. A mi smo face pa smo im dali prednost 8 bodova prednosti i remi protiv Lokse  8)

Pa da dokažemo pinamu da se tih 8 bodova može prestići, kad već oni nisu lani.  :neretljak:
Cini mi se da Kovacevic nece docekat bozic na klupi dinama. Bit ce zabavno sad kad krenu europske tekme  :neretljak: .

Nemoj tako! Većina forumaša misli suprotno.  :neretljak:
Šalu na stranu, ovo mu je tek prvi i to mali kiks. Ja sam očekivao da će lošije startat.
Ali da ga sada čeka Galipolje - čeka ga! Valjda će ga Turci prvi bacit u more, pa onda još par puta tako i eto frke.  :)
Nije mu to prvi nego drugi kiks. Koliko god Vz bio tvrd orah pise mu se kiks.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Brojni su kiksali s Varaždinom, i opet će.
Kvalitetna, dobro posložena i vođena momčad.

Quote from: D2 on 14.09.2025, 21:59Ma siroti mali, bući, bući, bući...
https://www.index.hr/sport/clanak/luka-stojkovic-se-rasplakao-nakon-sto-je-dobio-crveni-karton-protiv-gorice/2709697.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0
Koji proljev od članka.

Proljev na stranu, Stojković je good guy. Nešto kao Juranović u Hajduku, normalna osoba u moru šljama. Samozatajan i uvijek u sjeni napuhanog Kačavende, još iz doba Lokomotive. Žao mi je što nije nikad završio kod nas, iako pitanje da li je postojala šansa i kako bi se proveo s obzirom da je 100% ZG.
#navodninavijač

B
Ma nije stvar samo kiksa dinama jucer. Ne izgledaju goropadno, odnosno protivnici ih se ne useru (ok gledao sam ih 3 i pol utakmice ove sezone ukljucujuci jucerasnju i nasu medusobnu i Osijek prvo kolo), al npr jucer nije Gorica dobila kako inace netko iz hnla dobije dinamo-dinamo zapuca 10 sansi, protivnicki golman skida sve zivo i nakraju dinamo primi krumpir. Prvo pol Gorica je imala jedno 4 tranzicije gdje na ogromnom prostoru dolaze sa jednakim brojem ili cak viskom igraca. Blizi su bili za 2-0 vec prvo pol nego dinamo za 1-1. I drugo pol, dinamo neka jalova dominacija, vratio ih je Kulenovic onim nemogucim golom.

Prava pojacanja su im se pokazali ovi Hnlovci-Valincic, Lisica, cak i Goda bolje izgleda od onom wunderkinda na lijevom beku. Ostatak pojacanja djeluje super na papiru ali traze se i trazit ce se jos neko vrijeme, sredina im je djelovala jucer skroz suplja.

Uglavnom , steta da smo tako nepripremljeni usli u sezonu, jer mozda opet nece trebati neki ogroman postotak bodova za naslov. A da smo bar uspjeli nekidan doc na -5, uz medusobni susret blizanaca i nas Vukovar dosli bi nekom od njih na 2 boda..

Quote from: SandroB on 14.09.2025, 21:20
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 14.09.2025, 20:08Šteta što smo u kurcu jer su blizanci banana. Imali smo lijepu priliku da uhvatimo priključak, pogotovo jer slijedi večiti derbi. 

Počeo je chi fa meno.

Moraju kladionice na neki način omastit brk i mora se povećat gledanost obzirom na jadno stanje lige...
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Quote from: Plumbum on 15.09.2025, 13:51Moraju kladionice na neki način omastit brk i mora se povećat gledanost obzirom na jadno stanje lige...

Di tu onda ulazi naš rezultat od subote?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

A
15.09.2025, 18:55 #576 Last Edit: 15.09.2025, 18:57 by ArmadaZg
Ne mogu se danas cijeli dan oteti dojmu da je ova sezona preslika prosle samo sa zamijenjenim ulogama.

Jucer sam prvi put ove sezone pomislio da je stvarno sve gotovo sta se tice naseg naslova ove sezone, kad ono, napravili +1 u odnosu na prije 2 tjedna 😳

Prosle godine blizanci stalno kiksali, pa ih mi vracali  u zivot.
Call me crazy, ali jos ce na kraju d spusiti bodove na Poljudu, pa zaglavinjat, a mi uci u neku seriju i stici ih oboje.

Kod Gorice se vidi i dobar rad trenera. Carević zna što radi.

Gorica danas dobila novog glavnog, Črnko odjezdio, neki Karamatić, lokalni intimus rusa lovatora Štenglova koji je kupio Zvečevo
HNL pomalo postaje sve manja i manja bara

Quote from: ri5gile on 15.09.2025, 21:08Gorica danas dobila novog glavnog, Črnko odjezdio, neki Karamatić, lokalni intimus rusa lovatora Štenglova koji je kupio Zvečevo

Nije to manja bara, samo su novi krokodili u njoj....

K
Quote from: T.T.N.Y. on 16.09.2025, 08:54
Quote from: ri5gile on 15.09.2025, 21:08Gorica danas dobila novog glavnog, Črnko odjezdio, neki Karamatić, lokalni intimus rusa lovatora Štenglova koji je kupio Zvečevo

Nije to manja bara, samo su novi krokodili u njoj....

K
Vukovar protiv nas bez trenera, Polovanec v.d.

U svjetlu nadolazećeg susreta, Vukovarci vidjeli druge pa i oni krenuli.
https://www.index.hr/sport/clanak/gordon-schildenfeld-vise-nije-trener-vukovara/2710924.aspx
Znači, pa pa Gordon. Ne znam, ono malo što sam ih gledao u sažecima nisu djelovali uopće loše. Ne znam što njihova uprava misli, kako bi trebao izgledati novi prvoligaš koji je na jedvite jade u zadnjim sekundama ušao u prvu ligu. Klub koji ne igra na vlastitom igralištu... Mislim da su se malo zaigrali.
Pošto ga zamjenjuju pomoćnici vjerojatno neće puno kemijati pa bi naši možda i mogli znati kako ovi misle igrati.
Dolazimo im nakon što ih je Osijek potopio, mi u stvaranju mislim da su kladionice presretne ovakvim parovima.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Kostrena on 18.09.2025, 08:52Vukovar protiv nas bez trenera, Polovanec v.d.
Lako tako, dok ja postam link na vijest napišem neki osvrt, odgovorim na telefonski poziv ti uletiš s minimalno proširenom rečenicom i ispadneš insider.  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo