HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

MoloLongo and 1 Guest are viewing this topic.

Vrlo zrela utakmica Hajduka. Iznenađujuće zrela. Istra potpuno nemoćna.

R
Yesterday at 17:33 #751 Last Edit: Yesterday at 17:36 by robil
Krila gostiju rade što žele. Almena je bio stalno sam i probavao je dok nije ušla.

B
Quote from: LenRi on Yesterday at 17:06
Quote from: Bobic on Yesterday at 16:31
Quote from: robil on Yesterday at 16:18Naginje gospodin sudac za Ajduka. Sve neka povjačenja rukama tovara ni ne pomišlja požutit.  Gledam Lončara i švičem. Mi uzmemo Dantasa i N'dockyta a ovaj je bolji od obadvojice skupa

Meni je Ndockyt ogledni primjerak ovog prielaznog roka i sposobnosti onog koji ga je obavljao. Yankov, Sijaric-Ok nisi znao te igrace, mislio si mozda iznenade. AMJ-ok mislio si mozda da je stasao malo na grijanju klupe u Italiji. Al Ndokit-ti si svjesno kao prvak drzave doveo rotacijskog igraca Gorice koji ima uglavnom neuspjesne epizode po HNLu. Znaci gledamo ga vec sezonama po nasim terenima. Sta je netko nas ocekivao? Dokazano los igrac u nasoj ligi. A mi prvaci.

Kao da Real Madrid nakon osvojenog prvenstva dovede rotacijskog igraca Celte Vigo i onda im nije jasno kako nije pojacanje
Radiš krivu usporedbu, to bi ti bilo kao da Sociedad ili Bilbao budu prvaci, pa dovedu igrača iz Celte.
Odnosno Levante

O
Quote from: robil on Yesterday at 17:33Krila gostiju rade što žele. Almena je bio stalno sam i probavao je dok nije ušla.

Ovu ligu treba ukinuti, ovdje se ne radi toliko o suđenju, koliko se radi o puštanju, igrači Istre su samo izašli na teren i vjerojatno dobili koji euro da puste utakmicu, prvi gol kad vidim sve je jasno, nitko ne napada igrača smiri onak loptu i namjesti se i pogodi, pušteno.

B
Istra je jednostavno loša i to je sve

M
Povlačenje Lončara od strane Pajazitija s leđa na rubu hajdukovih 16m nekažnjeno, nesvirano. Kod aktivnog rezultata. Kolaric mlada nada sudackog saveza. Meni je to sramotno.

Drugo, Demoni su se nabrijavali na tovare cijelu šetimanu, a ono kamilica.

D
Quote from: moreplovac on Yesterday at 23:14Drugo, Demoni su se nabrijavali na tovare cijelu šetimanu, a ono kamilica.

Ne mogu oni protiv svoje druge ljubavi..

Today at 12:39 #758 Last Edit: Today at 12:40 by NdockytovaLinijaKretanja
Istra je tri utakmice prije ove od dolaska Riere (Vž, Ri i Os) bila u svakoj lošija ekipa a osvojili su 7 bodova, naravno da takvom igrom u kontinuitetu nemožeš bodove osvajat. Kakvo puštanje?