HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

Primorac and 4 Guests are viewing this topic.

E
Teren u Gorici katastrofalan,  a rađen pred par mjeseci.

Gorica 2 jako obećavajuće šanse, šteta da nisu kapitalizirali
Dobro, dobrooo! Fuć!

D
Quote from: encosell99 on 31.01.2026, 15:15Teren u Gorici katastrofalan,  a rađen pred par mjeseci.
Razvalio ga led, isto se i Ruji desilo samo je kraće trajalo srecom

Quote from: FTM on 31.01.2026, 15:20Gorica 2 jako obećavajuće šanse, šteta da nisu kapitalizirali

Zato su trecu  ;D

hadjuk smjesan klub

Nasjeo sam na priču o dici u Hajduku. Danas prosjek dobi 24.6 :nisamja:
#navodninavijač

D
Ovo sudjenje a i komentator je odurno. Jebo ih Hajduk da ih jebo

B
Alaves pokupio Istri Koskia.. tj. Istra posudila Koskia Alavesu u jeku borbe za europu wtf. ??

Bi li tako nama Crni Vitezovi razmještali figure vamo tamo kako kome trebe?

31.01.2026, 17:27 #1342 Last Edit: 31.01.2026, 17:27 by Silvio Dante
Naravno da bi. Cijenu neku i ti ti tvoj ponos morate platiti. Na ovaj ju način Istra u Baskonia strukturi plaća. Dobro je, barem im Kumara nisu uzeli. Još.

Šalu na stranu. To je tako, to je život, kad si dijelom strukture imaš se ponašat u skladu s politikama i smjernicama strukture. Piramidalno. Cilj ti je barem ne bit zadnji, na dnu piramide. Uzmi ili ostavi.

Ne bi jer u Rijeci nema igrača koji je instant pojačanje za Bournemouth.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I
A Koski ide u Alaves kao veliko pojacanje? Da Bournemouthu treba, uzeli bi Fruka, pa makar i za rotaciju.

R
Kako Varaždin tambura Belupo. A mi se guzinjali............

R
I sad je Mamić dobio crveni

I to kakav drugi žuti. Glupo je što se var ne uključuje kod ovakvih slučajeva. To pravilo treba mijenjati

I
A išao je u neko objašnjavanje zato jer je 10 sekundi prije ovaj njega faulirao, a sudac nije sudio.
Ovaj je jedva dočekao, naglasio kontakt i Mamić je ispao glup. Nema se šta zabijat u igrače kad nije zadovoljan sučevim odlukama.
Neka se zabije u suca.  8)

Možda je zabio u njega malo pretjeran izraz, jedva su se dotakli, a drugi žuti bi ipak trebao biti oštar start. Doduše, mogao je hladno dobiti crveni za onaj šut u glavu u prvoj minuti