Komentari tekstova

Started by TIR, 05.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

at72 and 5 Guests are viewing this topic.

Želimo čuti Vaša mišljenja - što Vam se svidjelo, što ne. Zanima li Vas neki podatak kojeg smatrate prikladnim, a propustili smo ga spomenuti?

Ova tema poslužit će za komentare svih članaka objavljenih na portalu.
#navodninavijač

Twitter nije baš popularan u ovim krajevima, čak ni službeni klupski account nema neki engagement.

Preporučujem Instagram.
#degenerik

To sam i ja mislio dok nisam otvorio pa vidio koliko medijskog prostora na Twitteru imaju neki južnjački profili. Ne dam da čitava mreža, koliko god se srozala ovim posljednjim promjenama, bude tako dominantna člancima o jednom klubu. A začudio bi se koliko zanimljivih portala i pojedinaca sam našao, tako da nije da se ne koristi. Facebook gledam kao platforma koja je u padu, a Instagram je više onako, marketing i slike. Ali imamo svo troje pa ćemo pokušati maksimizirati što se da.

Da se razumijemo, ja ponekad ovdje linkam twitter objavu umjesto direktnog članka čisto zato što se sa Twittera vidi automatski grafika/preview, naslov i kratki opis teksta umjesto da samo ostavim link. :)
#navodninavijač

10.04.2023, 15:47 #4 Last Edit: 10.04.2023, 16:12 by Fornax
Quote from: TIR on 10.04.2023, 14:53To sam i ja mislio dok nisam otvorio pa vidio koliko medijskog prostora na Twitteru imaju neki južnjački profili.
I sve te profile treba masovno reportat jer su sve redom krkani totalni zadojeni mržnjom.

Gnjusan, primitivan, krajnje malevolentan narod.

Ne svi naravno, ali ovi koji nisu takvi su odavno odustali od održavanja nekog privida ravnoteže.

*nije generaliziranje o Južnjacima, nego se odnosi na Hajdukovce na društvenim mrežama, prvenstveno Twitteru
#degenerik

Istina, nisam htio ulaziti u off-topic ovdje, ali baš sam neki dan skrolao Twitterom da vidim koliko dosad nepoznatih stranica i profila zanimljivog sadržaja postoji. OK, našao sam ih hrpu zanimljivih i sve pet, ali količina nekakvog huškačkog sadržaja je strašno velika.

Ne krijem Scorijinu "pozitivnu zabrinutost" što ih brojčano jednostavno ima više pa statistički dobiju veći dio torte. Ali na dosta profila sam naletio, otvorio i nakon 2-3 objave već vidim koji je motiv u pozadini. Vrlo tužno moram priznati.
#navodninavijač

Na ovaj tmuran dan stvarno treba malo veselja... Ili još malo tuge? Jeste li Vid ili Vito? :)

https://twitter.com/nepresusan/status/1646116619465240577
#navodninavijač

Odlican clanak. Ja sam naravno Vito  :neretljak: . Samo se nadam da na kraju oni skroz doli nece uzet Kup :neretljak: .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Imam problema s:
"Gledaj buhati, sada će se prodati Frigan za milijune, od toga ćemo kupiti Crnca i još jednog Hodžu iz Slavena, Hujbera iz Istre, vratit će se i mali Mitrović iz Gorice, sigurno Kreilach, možda i Vešo. Profesor će srediti najbolje što Premijer liga nudi. I Bišćan će nam posuditi Kulenovića, ali s pravom otkupa ovaj puta, ej!" U jednome dahu izusti sve planove za ljetni mercato.

Ajd Hujber, valjda je simpa tip. Ajd i stari Vešo. Opake uspomene. Ajd i Crnac, dobro igra! Ali Kulenović... ej!!! I to posudba s pravom otkupa. Koja noćna mora! :jbg:

Quote from: Vado Magnar on 12.04.2023, 15:48Imam problema s:
"Gledaj buhati, sada će se prodati Frigan za milijune, od toga ćemo kupiti Crnca i još jednog Hodžu iz Slavena, Hujbera iz Istre, vratit će se i mali Mitrović iz Gorice, sigurno Kreilach, možda i Vešo. Profesor će srediti najbolje što Premijer liga nudi. I Bišćan će nam posuditi Kulenovića, ali s pravom otkupa ovaj puta, ej!" U jednome dahu izusti sve planove za ljetni mercato.

Ajd Hujber, valjda je simpa tip. Ajd i stari Vešo. Opake uspomene. Ajd i Crnac, dobro igra! Ali Kulenović... ej!!! I to posudba s pravom otkupa. Koja noćna mora! :jbg:

Da te zovemo Vito ili Vid   :) ?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ja se ne vidim ni u Vidu ni u Vitu.
Oba su pi*ce spaljene na svoj način i trebaju intervenciju prijatelja. Prvi je očito kroner kojem je vrijeme da, napokon u skladu s godinama, prestane lokat i počne živjeti. Drugi bi trebao izvući glavu uz sponzorušine riti i umjesto njenom, malo misliti sa svojom. Isto tako ne bi mu bilo zgorega zapitati se ulazi li u brak zbog nje ili njenog slatkog BFF koji ih prati posvuda. Koji posjet uživo Rujevici, umjesto pronalaženja streama utakmice bi mu isto bio od koristi.
Ja sam onaj treći. Izgubljeni i ima nas još, kojima zaista puca ona stvar za finale kupa kad mi nismo tamo, ali kojima se zaista diže kosa na glavi i para izlazi na uši što će slijedom naslućujućih okolnosti morati čitati u danima nakon kupa o orgijanju i divljanju tovara na našem stadionu. Isti onaj kojeg zaboli koliko će k€ ili M€ utržiti bilo koji loptogurač, ali ga jako zaboli kako se taj loptogurač ponaša kad igra u dresu sa sitno ispisanim "Krepat ma ne molat" na koletu. Onaj koji u svakom trenutku želi Rijeku vidjeti ispred svih, kako gazi na terenu, ali isto tako i onaj koji ostane zapljeskati ekipi i nakon n-tog poraza u nizu dok mu kiša nesmiljeno pada po mokroj kabanici. Onaj koji voli Kantridu, ali je sretan što imamo i Rujevicu. Ma jednostavno onaj kojem je Rijeka sve i ne može bez nje.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: TIR on 13.04.2023, 16:30:vijesti:  :vijesti:

https://twitter.com/nepresusan/status/1646520670740938752

Odličan članak, prepun zanimljivih podataka (npr ovo o 20-godišnjacima u HNLu s 10+ golova nisam znao). Je li u rečenici "ali Rebićevih 5 milijuna eura.." trebalo stajati Rogovih?
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Kakav tekst! Kad gledam šta je sve autor s
skužio i primjetio oko Frigana i kako je prezentirao siguran sam da je od 4 trenera Rijeke ove sezone jači od njih 3, a nema papire kao ni Tadić za klupu!

Jebote kako je uzeo Šutalu loptu i dodao odmah petom. Baš poseban skill ima.

Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

M
Quote from: Projeto Shalom on 13.04.2023, 19:01Kakav tekst! Kad gledam šta je sve autor s
skužio i primjetio oko Frigana i kako je prezentirao siguran sam da je od 4 trenera Rijeke ove sezone jači od njih 3, a nema papire kao ni Tadić za klupu!

Jebote kako je uzeo Šutalu loptu i dodao odmah petom. Baš poseban skill ima.

Voli igrat nogomet, ne odrađivat, to je razlika
Dobar tekst, tj odličan