Komentari tekstova

Started by TIR, 05.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

Ris, Navodni navijač and 1 Guest are viewing this topic.

M
Nažalost, kad napišeš "svako normalan ne vjeruje mainstream medijima " dobiva zastrašujuće konotacije jer je jako puno onih koji slijepo vjeruju tv-u.
Točno to, odgovornosti više nema, u doba najveće mogućnosti informiranja ljudi su dezinformirani.

Govna na sportnetu zabranila linkove portala jer se jučer neki tovar bunio. Jebeno se pogađa s tekstovima kada su počeli drukati moderatorima da miču vaše tekstove i uradke . Bravo i samo tako nastavite.   :svakacast:
alkoholom protiv droge

Jedan član tamo je rapidno pobrisan kad je rekao neš tipa "Nepresušan je nakon mjesec dana postojanja relevantniji nego što ste vi ikad bili".
#degenerik

Ja sam se izbrisao od tamo, toplo preporucam svima, mi smo im najjaca populacija tamo nakon magaradi, zapeklo bi.
Ionako nas baniraju kad im se digne k..., bas jucer gledam kako jedan nas komentira tekmu sam sa sobom, pomalo zalosno.
Ne treba im dat gusta, posebno kad imamo ovako kvalitetan forum a onaj pokoji dobar upis iz suprotnih tabora uvijek mozete procitat ispod radara.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

B
Apsolutno se slažem orjunaški forum sa iskomplesiranim moderatori na kojem navijači Rijeke nisu poželjni pa zašto biti tamo kamo nisi poželjan?
A par pojedinca koji pišu tamo očito imaju stockholmski sindrom.
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Prvo i osnovno hvala svima na praćenju i spominjanju toga, nisam uopće bio upućen u situaciju.

Sama činjenica da to rade vam je dovoljan razlog da tamo ni ne odlazite. Višegodišnje šikaniranje pod strogo južnjački naklonjenom moderaturom prelazi sve granice razuma pa me nešto ovakvo niti ne čudi, a očito se to neće mijenjati na bolje.

Ciljana publika projekta Nepresušan sigurno nisu forumaši na Sportnetu pa samim time nemam nikakvog interesa niti volje ulaziti u rasprave sa njihovom administracijom oko ove odluke. Za tu i slične anti-riječke stranice (nažalost, nisu uvijek bili) mene kao osnivača iskreno boli k kako funkcioniraju.

Tu smo za navijača Rijeke koji želi znati više. Pratite nas na portalu i društvenim mrežama i dalje, i najbitnije: širite dobru riječ, shareajte članke kad vam se svide sa prijateljima jer smo prije svega volonterski projekt bez prihoda i troškova oglašavanja.

Brisati postove koji spominju ili linkaju Nepresušan - i to na SN koji je ironično osmišljen za navijače svih domaćih klubova, da se razmjenjuju različita mišljenja - ide na dušu mozgovima koji su tako odlučili. :)
#navodninavijač

Z
Svaka ti čast TIR pročitao sam tvoj odgovor na onom sranju od portala....volim kad se tako NETKO s argumentom na koji nema odgovora posere u usta gazdi tog istog foruma

Što se tiče Sportneta a i ostalih elektroničkih medija koji imaju opciju komentara ili forum, da se nekome da zajebavati i složiti prijavu, po slovu zakona, svi bi najebali i brzo bi se promijenile stvari.
Primjerice, složi post na forumu Sportneta, da nikoga ne vrijeđaš, prijetiš, diskriminiraš... npr. "Jakobušić ima iza sebe kaznenu prijavu dok je bio predsjednik VK Jug zbog isplate plaća" na ruke". Koliko je moguće da to sada čini i u Hajduku, te može li on biti predsjednik kluba? "
Ovaj post će bit obrisani, no ne smije biti po više točaka o slobodi govora i pisanja.
Komentar na članak o Rijeci, npr." Riječki Srbi ", ne možeš prijaviti jer to nije uvreda, no" Cigani s Kvarnera " je.
Može svatko napisati neka svoja pravila, no i oni podliježu" glavnom pravilu ", Ustavnom pravu na slobodu govora, i ako se tebi to ne dozvoljava, a brisanje postova i baniranje to je, onda ti koji brišu i baniraju podliježu prijavi. No, kome se da zajebavati...

Nadam se da nitko više neće ici raditi profile i komentirati na taj sportnet pa da krepa i ta tema od Rijeke . Možete vi argumentirati i biti upravu ali briga tu tovarsku zajednicu. Postali su prava sekta moderatora i trolera koja nas samo provocira i onda se naslađuje kada brišemo profile ili nas baniraju . Nemojte im više davati povoda i gušta pa neka se u budućnosti međusobno kolju.

BTW - škicaju oni ovdje , vrag im neda mira.  :nisamja:

https://sportnet.hr/sportnetklub/sve-je-relativno-3/birtija-362009/564/
alkoholom protiv droge

Jebo vas više tovari i pušači tovarskog kurca na SN :D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ajoj šta ćemo sad, 15 godina mojih bajtova na nekom disku izbrisano u 3 klika, jao tragedije. Otvorim malo vidit šta misli prosječni navijač nekog drugog kluba, a ono maksimalno degenerizam u raspravama. Uz vodstvo koje samo čeka da te omalovažava pogledom s visoka i ismijavanjem. Da uvrijeđenost, ishitrene odluke...

Dosta tu, selidba u chat ako vam se piše dalje o toj temi. :)
#navodninavijač

https://twitter.com/nepresusan/status/1751895156221989340

:vijesti:  :vijesti:

A ovaj tjedan imamo u planu puno puno zanimljivosti ;)
#navodninavijač

Hm, Kolaric je odlučio upropastiti tekmu puno prije odluke o rekordnih 11 minuta i puno prije KVARA.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

#navodninavijač