Komentari tekstova

Started by TIR, 05.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Odličan tekst gdje se nije ušlo u ničiji "rov" i opalilo po ovom drugom.

Hvala za fotogaleriju iz Sigeta, kakav Flashback, kakvo gostovanje je to bilo  :svakacast:
MAGICA FIUME

Bio sam uvjeren da je Lovren ozlijedio Mocinica.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

15.08.2024, 14:31 #454 Last Edit: 15.08.2024, 14:49 by D2
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 15.08.2024, 13:45Bio sam uvjeren da je Lovren ozlijedio Mocinica.
Nije nego govance iz teksta. Čak se pričalo namjerno. Tad mu je realno prestala karijera.

Ispravak post dva ispod ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ne mogu nigdje naći tko je bio u pitanju osim ovdje u NL ali moguće je da je Rivetti bio u krivu:

Bio si u Praja do Forte u Brazilu, dva dana prije početka mundijala 2014. Lovren je na treningu uklizao i ode gležanj?

– Teška ozljeda u svakom pogledu. Mundijal samo što nije počeo. Nije izgledalo strašno, a onda sam pauzirao tri mjeseca.

https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/mocinic-se-oporavlja-u-selcu-lako-za-mene-bitno-da-franko-bude-zdrav-i-da-zabija-golove/

Čagalj!?
Hmm onda bi to trebala biti ekipa sa cojonesima. Stariji će znati zašto baš taj dio. ;)

Nego tih 5 crvenih mislim da neću slagati ako kažem da si 3 od njih pet bili u jednom nizu bez prekida.
Tad je bio na najnižem odnosu s navijačima da bi se nakon toga vratio kao preporođen i u kratkom vremenu postao ljubimac publike.
Takvog terijera uvijek treba imati u ekipi. Tjelesno van svih predpostavki kako bi stoper trebao izgledati, ali srce i stav na terenu za glavu viši.
Sretno im!
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

15.08.2024, 14:47 #457 Last Edit: 15.08.2024, 17:48 by D2
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 15.08.2024, 14:34Ne mogu nigdje naći tko je bio u pitanju osim ovdje u NL ali moguće je da je Rivetti bio u krivu:

Bio si u Praja do Forte u Brazilu, dva dana prije početka mundijala 2014. Lovren je na treningu uklizao i ode gležanj?

– Teška ozljeda u svakom pogledu. Mundijal samo što nije počeo. Nije izgledalo strašno, a onda sam pauzirao tri mjeseca.

https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/mocinic-se-oporavlja-u-selcu-lako-za-mene-bitno-da-franko-bude-zdrav-i-da-zabija-golove/

Imaš pravo, panj Lovren da bi mu prijatelj Ognjen Vukojević bio pozvan.

Quote from: D2 on 15.08.2024, 14:47
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 15.08.2024, 14:34Ne mogu nigdje naći tko je bio u pitanju osim ovdje u NL ali moguće je da je Rivetti bio u krivu:

Imaš pravo, panj Lovren da bi mu prijatelj Ognjenović bio pozvan.
Ha? Šta nije Milan Badelj?
#degenerik

Ja sam čuo priču za Vukojevića. Ajde upitat ćemo nekom prilikom pa ćemo znat.
#navodninavijač

Siguran sam da će nam pomoć slonovsko pamćenje Sandra  ;).

Lovren ako me pamćenje ne vara.

Ali... ajd da netko sa 100% sigurnošću to potvrdi.

M
Pitat Močota, to je najsigurnije, a i Sandro je ok opcija

Ja stavljam na Vukojevića dok ne dođe Sandro.

Ozlijedio ga je Lovren, a onda je umjesto Močota poziv dobio Badelj.