Komentari tekstova

Started by TIR, 05.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

istrijan96 and 1 Guest are viewing this topic.

F
TIR, zato sada objavi sva tri koja se još čekaju , pa si na miru i bit ćeš prvi  :vijesti:  :neretljak:

Quote from: Navodni navijač on 09.01.2026, 17:23Vrhunsko pojačanje! Dobro došao Ariane 😎

Doktorsko pojačanje ;)
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

#navodninavijač

Bez spajanja kuteva i dalje izgleda nakaradno nazalost.

Ali bar nisi mokar na buri

Quote from: TIR on 19.01.2026, 07:56:vijesti: :vijesti:
https://nepresusan.com/natkrivena-rujevica-dok-rijeka-ceka-ulaganje-u-kantridu-moze-li-modernizirati-zamjenski-stadion/
Malo AI pomoći I kako bi to možda izgledalo u najjeftinijoj varijanti.

Dobro da si upozorio, jer ovakvo rješenje (iako sumnjam da bi se to ikad tako išlo raditi, a i pitanje je je li najeftinije) je više u Pehlin stilu. Ljudi ne bojte se, nema šanse da se idu radit ovakvi krovići od valovita na Ruji.  ;D  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Odvratno bez spajanja.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Da se spoji i dogura do 10.000 mjesta, pa onda natkrije, e to bi bio odličan potez.
Dobro, dobrooo! Fuć!

F
19.01.2026, 09:48 #892 Last Edit: 19.01.2026, 09:56 by Fiume e basta
Evo Miško upravo na Radio Rijeci rekao kako nema pojma o natkrivanju Rujevice i sastanku u Županiji  :neretljak:
Smijao se tome baš jako....isto kao i kad je prodaja bila u pitanju.

Quote from: Fiume e basta on 19.01.2026, 09:48Evo Miško upravo na Radio Rijeci rekao kako nema pojma o natkrivanju Rujevice i sastanku u Žaupaniji  :neretljak:
Smijao se tome baš jako....isto kao i kad je prodaja bila u pitanju.
Znači nema smisla popravljati TIRovu sliku  ;D  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Misko se opet pravi nemust sa skrivenim kartama koju igraju drugi igraci.Inicijatori oko natkrivanja Rujevice dolaze iz politike tako da se on ne moze optuziti da nije ispunio obecanje oko Kantride. Probni balon koji ce mozda i proci.

Natkrivanje Ruje po tebi treba probne balone? Pa to bi aklamacijom trebalo biti dočekano u svakom normalnom okruženju, a mislim da je okruženje oko Rijeke apsolutno normalno. Čak i vise od toga.

Ne trebaju uopće probni baloni. Samo neka spoje I i S i natkriju ih.

K
Okruzenje oko Rijeke je normalno. Ako natkrivanje Rujevice postane trajno rjesenje, onda Kantrida prestaje biti opcija. Uvijek ce biti onih koji su za Rujevicu ili Kantridu. Oba dva stadiona mislim da nisu realna. To je barem logican zakljucak.

19.01.2026, 12:03 #897 Last Edit: 19.01.2026, 12:04 by Snjesko
Natkrivanje sadašnje Rujevice je glupost samo takva i jasno je samim time da dolazi iz politike.
Treba nam normalan stadion sa svim sadrzajima kakvi su danas, 2026. godine standardni i normalni svugdje u svijetu, cime ces osigrat da se taj stadion i odrzava kako treba u buducnosti, a da ne spominjem da građani grada Rijeke i okolice imaju koristi od tog stadiona 365 dana u godini. Ovo bi bilo cisto bacanje love.
Dakle, ponavljam, natkrivanje Ruejvice je nonsens koji moze past na pamet samo ljudima koji barataju tuđom lovom i ne misle ni 6 mjeseci unapred niti misle na potrebe grada i građana Rijeke i okolice.
Umjesto toga neka konacno naprave dozvole za novu Kantridu i ne trose vrijeme ni nase novce na gluparije.

R
Meni je najrealnija opcija kako neće bit ni krova ni stadiona.

Rujevicu je trebalo graditi kao stadion a ne kao zamjenski stadion i to je kraj price.