Komentari tekstova

Started by TIR, 05.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

vMario87 and 5 Guests are viewing this topic.

Quote from: ispod stijena on 19.09.2023, 09:20
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 18.09.2023, 14:09
Quote from: ri5gile on 10.09.2023, 19:31pa odrone jbt, već imaš račun tu  ili ti je to alter ego  ;D
dobrodošao  :svakacast:

Nemam više pojma gdje su koje šifre i koji mailovi pa sam napravio novi accaunt.

Otkad su djeca u điru više ne stignem ni toliko pisati,ali čitam bar redovito bar kad zaspu :)  ;D

Vidim da vam je i na sport netu zanimljivo sa moderaturom:sta:

Tko si sad ti?  :sta:  ;D

Mislim...ono...dobrodošao...samo nemoj da sam ti ja poticaj...ono...

Pa recimo da je to moj nick star jedno 12 godina,ali nisam znao da netko ovdje piše pod tim nickom. U svakom slučaju drago mi je ,trebao sam ga patentirati  :vijesti:

Lmao.

Drugi forum, brale. Zakasnija si.  ;D
#degenerik

Mental note za sebe: Kad malo cugnes napravi nick Ispod stijena 4 (da se čude svi gdje je broj 3) i trolaj po forumu.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Projeto on 19.09.2023, 12:26Mental note za sebe: Kad malo cugnes napravi nick Ispod stijena 4 (da se čude svi gdje je broj 3) i trolaj po forumu.

Eto... a ja se mislio napraviti Ispod stijena III i reći: "Tata! Deda!" Ali tvoja fora je bolja.  ;D

:) meni je tvoje bolje

Familija ispod stijena. Zamislite da sam dodao na slici ispod "under".

Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: ri5gile on 10.09.2023, 19:31pa odrone jbt, već imaš račun tu  ili ti je to alter ego  ;D

Nemam više pojma gdje su koje šifre i koji mailovi pa sam napravio novi accaunt.

Otkad su djeca u điru više ne stignem ni toliko pisati,ali čitam bar redovito bar kad zaspu :)  ;D

since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

I
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 19.09.2023, 10:43

Pa recimo da je to moj nick star jedno 12 godina,ali nisam znao da netko ovdje piše pod tim nickom. U svakom slučaju drago mi je ,trebao sam ga patentirati  :vijesti:

E...jbg sad,  sad sam kao ja nugodan  ;D

Pretpostavljam da cemo se stilski razlokovati u izričaju pa neće biti problema  ;)

Dobrodošao još jednom preče moj. Valjda  ::)

Nakon afere "Nadimak" koja je potresla šire riječko područje, evo malo i on-topic sadržaja :vijesti:  :vijesti:  :vijesti:

https://twitter.com/nepresusan/status/1704401315676180990
#navodninavijač

Hrpa statistika koga zanima (hint: zanimat će vas) :vijesti:  :vijesti:  :vijesti:

https://twitter.com/nepresusan/status/1709488757081100591
#navodninavijač

Počelo se malo previše potencirati to što se ove godine napokon puca po golu da ne bi uskoro ponovno počeli plakati kako žele s loptom ući u gol.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Hvala k... da nam napadači nisu kao Petković koji "nesebično asistira" unutar 16 metara do iznemoglosti...a nesebičan je zato  jer ne zna šutirati na gol pa se boji da se ne osramoti... jednostavno

Quote from: ZZZZ7777 on 04.10.2023, 12:17Hvala k... da nam napadači nisu kao Petković koji "nesebično asistira" unutar 16 metara do iznemoglosti...a nesebičan je zato  jer ne zna šutirati na gol pa se boji da se ne osramoti... jednostavno
Sviđa mi se kod tebe što se ne bojiš nepopularnog mišljenja, ali svako kontraštvo ima granice.
#degenerik

Quote from: D2 on 04.10.2023, 11:53Počelo se malo previše potencirati to što se ove godine napokon puca po golu da ne bi uskoro ponovno počeli plakati kako žele s loptom ući u gol.

Ne slažem se, svakako legitmna opcija obzirom na kadar koji je odličan za naše prilike i ne treba im puno prostora za udarac. Uspoređujem to sa primjerice Liberom kojem bi trebalo tri, četiri dodira da namjesti loptu taman kako želi. Toga više nema.

Ali pored te pucačke moći, dva razlike smo zadnje dobili Istru doma. Rudeš, Slaven, Osijek, Varaždin sve minimalno ili remi. Zato sa više strana dolazi pitanje kad je previše. Odnosno da treba limit na pokušaje Jankovića i Fruka prije svega koji puno puta opale nepotrebno iz daljine, odnosno sebičnost Ivanovića koji je stil Krame, al jebiga ako ne zabija na traci, isto legitiman komentar zašto ne digne glavu koji put.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 04.10.2023, 14:45
Quote from: D2 on 04.10.2023, 11:53Počelo se malo previše potencirati to što se ove godine napokon puca po golu da ne bi uskoro ponovno počeli plakati kako žele s loptom ući u gol.
Ne slažem se, svakako legitmna opcija obzirom na kadar koji je odličan za naše prilike i ne treba im puno prostora za udarac. Uspoređujem to sa primjerice Liberom kojem bi trebalo tri, četiri dodira da namjesti loptu taman kako želi. Toga više nema.
Ali pored te pucačke moći, dva razlike smo zadnje dobili Istru doma. Rudeš, Slaven, Osijek, Varaždin sve minimalno ili remi. Zato sa više strana dolazi pitanje kad je previše. Odnosno da treba limit na pokušaje Jankovića i Fruka prije svega koji puno puta opale nepotrebno iz daljine, odnosno sebičnost Ivanovića koji je stil Krame, al jebiga ako ne zabija na traci, isto legitiman komentar zašto ne digne glavu koji put.
Samo se bojim da zbog toga što se krenulo dosta komentirati to pucanje, da se dečki zbog straha od reakcije i komentara ne okrenu drugoj krajnosti. Nisam govorio o optimumu koji je poželjan. Mladi su naučit će, ali neka su oni nama gladni golova i pobjeda.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo