Komentari tekstova

Started by TIR, 05.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Citat: "Iako Rijeka živi od prodaja, ovog ljeta su u izlogu Labrović, Galešić, Veiga, Vukčević, Selahi i Ampem. Puno je tu milijuna u priči, i nije nužno da će uz nekoliko navedenih otići Hodža i(li) Frigan. Odnosno, obojica imaju priliku nastaviti svoj razvoj u Rijeci. Njihova prodaja nije ljetni imperativ, a izgledno je da obojica nisu još dosegli svoju maksimalnu vrijednost u Rijeci."

Točno da točnije ne može biti! Čudi me što iz kluba ne idu jasno i glasno takve poruke već posve obrnuto. Kad se priča o financijama u klubu ispada da se nema ni za papar, nekako čisto sumnjam da bi klub propao isti čas ako se oni ne prodaju na ljeto.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
TIR nastavlja jako

Dvije stvari su ovdje bitne.
Prvo, Frigan je domaci decko iz skole nogometa i za igrace iz nase skole trebaju vrijediti druga pravila kao sto je jasno naznaceno u tekstu. Nevistic, Stefulj i ekipa nrema problema, ali ako igraci iz nase skole opet idu u Dinamo za napredak u karijeri, onda si Miskovicu đaba krecio.
I drugo, jebali te Miskovicu igraci iz Dinama. Mi vise nekog Kramarica dobit ne mozemo jer u Dinamu sad ce ipak bit drugacija selekcija od one da nisi potpisao za Mamicevu agenciju, a ove koje mozemo dobit se redom pokazu kao Karrice. Jebale te Karrice

Dobar tekst ali samo se ne slažem da igrač treba demantirati odlazak u dinamo. Ti koji su demantirali i tetovirali se su ispali najveći šupci.
Neka šuti i zabija

Quote from: 19ks87 on 15.05.2023, 19:16Dobar tekst ali samo se ne slažem da igrač treba demantirati odlazak u dinamo. Ti koji su demantirali i tetovirali se su ispali najveći šupci.
Neka šuti i zabija

Sve je stvar karaktera. Meni je to sve vrlo jednostavno. Iz Rijeke si, navijaš za taj klub (valjda) a imaš i sreću da igraš u tom klubu... e pa onda nema mjesta šutnji nego izvoli demantirat odlazak u dinamo. Ako si siguran da iz Rijeke želiš isključivo u inozemstvo ja ne vidim problem u demantiranju i ujedno začepiš usta svima, i agentu i novinarima. Ako duboko u sebi znaš da si šupak (jer rođeni Riječanin koji odlazi u dinamo je šupak i amen)  onda je isti kurac da li ćeš šutit ili nećeš.

Meni će ovi naši koji idu gore uvijek biti veći šupci od stranaca koji su izjavljivali vječnu ljubav.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Si bi igrači stigli da svako malo demantiraju sumnjive novinarske članke? Jel ima kraja tome?

Ne govorimo o "svako malo" niti o jednom članku.

Budi faca pa reci javno: je, pregovaram sa Dinamom jer želim ići tamo. Ili izjavi čisto da ne želiš ići u Dinamo ni ako prihvate ponudu jer voliš Rijeku previše.
#navodninavijač

B
Oke tekst ima logike i nije jasno da bi presidente stao usput u zg pregovarati sa mordorom i djeluje kao narucena destabilizacija...s druge strane nesto je ocito dogavarano cim je toliko tekstova izaslo iz dinamovih medija, i sam menager je nedvosmisleno rekao da je dinamo sljedeci korak...ja se nadam da cemo bar jednom mi navijaci dobiti nekoga tko ce stati iza ovog grba i dresa, a ne se posrat po nama na prvi mig..
Najporaznije je i dalje sta najpotentniji igrac hnla a dobiva se realno sitnis i par polovnjaka...jos samo fali Deni Jurica da ukljuce u transfer.
Tovari guraju onog wunderkinda kiksera za 12 mil(nece dobiti toliko al nece ga dat ni za djabe  kao sta bi mi)

Pustit Frigana u Dinamo za 3 mil EURa i par Karrica moze samo idiot.

Vrijeme ce pokazat da li je Misko idijot  8) .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

26.05.2023, 12:55 #102 Last Edit: 26.05.2023, 12:56 by Projeto Shalom
Predsjednik, tajne službe, izbornik reprezentacije, domaći izdajnici...

Koliki obim urote, truda, ljudi, novaca radi jedne nogometne utakmice u banana ligi.

Ali u usporedbi sa današnjim prgavim penalima, beskonačnim krađama (koje sad možeš na VARu vidjeti, prije si bar imao blagost neznanja), zatim odvratnim medijima, mrziteljima djece sa Down sindromom i njihovom neograničenom nasilju,  beskonačnim naslovima Dinama (osim 1)...

Tada su nas barem pošteno krali.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Boli, mira ne da činjenica da se tog dana, ajde odmah sljedećeg, 27.05., nije u statut kluba unijela stavka da se momentalno i trajno prekidaju sve veze sa savezom i dinamom. Osim nužnih kao što su participacija u domaćim natjecanjima i tih par međusobnih utakmica u sezoni s ovima. Poderati sve papire i zapaliti sve rokovnike, brojeve, kontakte, telefonsku liniju iščupati iz zida. I rampu na Gornje Jelenje.

Mater vam jebem. Tada, sada. Govnima domaćim koja su vam tada dale ruke, a svesrdno je daju i danas, još i stoput više. Prokleto vam bilo sve što ste uzeli!