Komentari tekstova

Started by TIR, 05.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

kircipijanci, Indeficienter and 6 Guests are viewing this topic.

Jos nam je i Admin postao podcaster  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Meni je jučer Nepresušan iskočio na Google news feedu.  :svakacast:
#degenerik

:vijesti:  :vijesti:  :vijesti:

https://nepresusan.com/dale-u-dobru-i-u-zlu/

Radomir Đalović je par sati pred Jadranski derbi na naslovnicama već smijenjen. Kome paše takav tajming objava? Klubu sigurno ne. 🤔

Komentar Anite Fućak samo na našem portalu. ⚪

#navodninavijač

Lajkam crno bijelu sliku Đalovića, dodaje na dramatičnosti trenutka.

Ono što čitam online vs. onoga na tribini je razlika dan i noć, izuzev uvreda Jankoviću koji je zabio gol za naslov prvaka.

QuoteOno što je sigurno: Đale naš, riječka tribina je uvijek uz tebe.
VSDA. Nothing is impossible.

B
Nerado, no dat cu negativnu recenzciju na tekst.

Nema neke zle krvi i narugivanja iz pera Matteonija u ovom kontekstu, dapace- pise ono sto tvrde i insajderi na ovom forumu, a nesto cemu se i vecina (nazalost i ja) nadamo- da nas od sutra vodi spanjolac. Naravno da su prije pisali o Jurgenu kloppu, takav je trenerski zivot, danas jesi, sutra nisi. Rezultat i igra su sve. A nemamo ni jedno ni drugo.
A ako mislimo da nas sportske namjerno buse (naravno bilo je takvih slucajeva), sada isto ne vidim takvu namjeru. Zelimo li se usporedivati s blizancima, naucimo da onda pozicija trenera nosi velik medijski pritisak. A kao trener prvaka sada ga i Djalovic ima.
Odnosno zamislimo da trener dinama ili hajduka u ovom trenu ima situaciju kao mi:
- zaostatak 8 bodova i losu igru
- blamaza u europi
- javno prozove predsjednika da mu nije doveo pojacanja i igrace koje ima nazove losima

Bila bi jos veca paljba, iz svih medija, jos i zesce.

A Matteoni- cak me pozitivno iznenadio sa nedavnim osvrtom na nase nove vlasnike- pozitivnim ocekivanjima za Rijeku i da su to ozbiljni igraci...

A da cemo podrzati danas Djalovica makar i odlazi, pa to ne trebamo ni spomnjati.

Uostalom, i sam Đalovic zna da mu je ovo zadnja utakmica, tako da se potpuno slazem sa kolegom @Bobic

:vijesti:  :vijesti:  :vijesti:

https://nepresusan.com/kocka-je-bacena/

Potencijal, i s trenerske i igračke pozicije, je tu. Pitanje je samo kojeg ćemo Sancheza dobiti: genijalca iz prošle sezone, ili lutalicu iz ranijih sezona. Vrijeme će pokazati.

#navodninavijač

12.09.2025, 09:30 #834 Last Edit: 12.09.2025, 09:33 by Snjesko
Pa ne bih se bas slozio s tekstom.
Prvo i osnovno ovo nije nikakva kocka. Covjek je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Deportivo, Betis, Malagu i Olympiakos. Koji od trenera Rijeke se moze pohvalit barem s priblizno takvim CVom? Da, mozda se nije dugo zadrzao u tim klubovima, ali zbog necega su ga doveli klubovi tog ranga.
S druge strane, napravio je odlican posao s Ljubljanom lani i to smo imali prilike i dozivjet iz prve ruke. Nakon prve utakmice i izjave Đalovica kako nas nicim ne mogu iznenadit u drugoj.
Trece, covjek je vjerojatno najskuplji trener u povijesti kluba i kao takav sigurno nije kocka vec strateska odluka, sto je totalna novost. Kao sto stoji u tekstu, doveden je trener koji je puno kompatibilniji s ovim kadrom. Ovo nije jos jedan trener kojeg je doveo Miskovic na isti foru kao prethodne. Ovog su doveli novi vlasnici. Jedinu slicnost kod dovođenja trenera mozemo pronac jos kad smo Keka doveli vodeci se određenim standardima i kritetijima koji nemaju veze s HNLom.

Imam osjećaj za ovog trenera da će bit odličan ako dobro krene, ali ako uleti u pizdarije nisam siguran da ima mentalitet borca. Smrdi mi na one koji će optužit svih oko sebe, posvađat se i dobit pedalu. Rekao bih dijametralno suprotan tip od Đaleta. Nadajmo se najboljem, ali bez euforije ;D

Quote from: Johnson on 12.09.2025, 09:49Smrdi mi na one koji će optužit svih oko sebe, posvađat se i dobit pedalu. Rekao bih dijametralno suprotan tip od Đaleta.

..da, đale nije nikoga spominjao u svojim izjavama.. :bo:
#vranićuizdrži

Djale i samokritika 😁.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D
Teško je biti samokritičan kad si u prvom koraku uzeo sve  ;D . Zaje..se naravno ali mislim da bi ovaj Sanchez mogao biti vrlo osjetljiv tip, takav dojam mi ostavlja. Bilo bi dobro da krene kako spada pa da dobije zdravu podršku, i za nas i za njega

Quote from: waf on 12.09.2025, 10:03
Quote from: Johnson on 12.09.2025, 09:49Smrdi mi na one koji će optužit svih oko sebe, posvađat se i dobit pedalu. Rekao bih dijametralno suprotan tip od Đaleta.

..da, đale nije nikoga spominjao u svojim izjavama.. :bo:
Brkaš stvari, đaletu je ekipa dala 100% od sebe na zadnjoj utakmici. Sjeti se zadnjih partija tomića i rožice. Đale ima pravo kad kaže da mu se u godinu dana ekipa raspala samo dva puta i ja to itekako cijenim.