Damir Kreilach

Started by m, 19.07.2025, 15:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Najmanje što je zaslužio kapetan koji se vratio jest vlastiti topic na našem forumu. Onaj video sa službene stranice kluba gdje Damir šeće u dresu, a u pozadini svira "Najdraža Rijeko" mi spada u red najemotivnijih objava ikada, iako imam solidno godina u guzici već.

I Ižaka je ponijelo, tekst iz srca: https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/put-ga-je-vodio-daleko-srce-ga-je-vratilo-kuci/148271
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

H

M

Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Bez obzira na sve, mislim da bi ipak oproštajne 2 minute mogao/trebao dobiti da se oprosti igrajući s tribinama.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: D2 on 31.12.2025, 11:04Bez obzira na sve, mislim da bi ipak oproštajne 2 minute mogao/trebao dobiti da se oprosti igrajući s tribinama.

Upravo to. Ajde... ove godine klub stvarno ne zaslužuje nikakve primjedbe, ali svako toliko nas zviznu mokrom krpom. Baš si mislim ovih dana, pa je li moguće da se nitko u klubu nije sjetio upriličiti mu oproštajku. Pa koja mu je zadnja bila? Koja je da je, jadno.

Da ne pričam o tome da bi se mogla i neka prijateljska složiti u vrijeme priprema... da rastrube kako je to oproštajna Damira Kreilacha, imaš tribine kao i u HNL-u. 4 soma, moja procjena.

V
Quote from: SandroB on 31.12.2025, 13:47
Quote from: D2 on 31.12.2025, 11:04Bez obzira na sve, mislim da bi ipak oproštajne 2 minute mogao/trebao dobiti da se oprosti igrajući s tribinama.

Upravo to. Ajde... ove godine klub stvarno ne zaslužuje nikakve primjedbe, ali svako toliko nas zviznu mokrom krpom. Baš si mislim ovih dana, pa je li moguće da se nitko u klubu nije sjetio upriličiti mu oproštajku. Pa koja mu je zadnja bila? Koja je da je, jadno.

Da ne pričam o tome da bi se mogla i neka prijateljska složiti u vrijeme priprema... da rastrube kako je to oproštajna Damira Kreilacha, imaš tribine kao i u HNL-u. 4 soma, moja procjena.

Nedaj bože još i organizirat ko nastavak provratka na kantridu pa da se i to napuni..

I tako nakon 7 minuta u dresu Rijeke ove sezone, ode nam Krajla u penziju.

Od toga je 6 izgledao kao klaun trčeći za loptom u 0:2 od Dinama, i ušao je poput kadeta u Irskoj u 90. minuti da sačuvamo vodstvo protiv poluamatera. Da li je to sve bilo potrebno - apsolutno nije.
Sad razumijem kako se osjećaju navijači Hajduka kad im svako ljeto serviraju 3-4 PR bombe, ovi pokupuju dresove i zapale se, kad ono kajla :nisamja:

A sad mu sretno u novoj ulozi, štogod ona bila, uz nadu da će imati veći značaj nego ove polusezone. Lijepo je da smo konačno umirovili jednu od rijetkih klupskih legendi na prirodan način (unatoč ovom iznad). :)
#navodninavijač

Z
dosadni su s tim Kreilachom više. To bi im napisao da me nisu blokirali.

I
Baš sam htio nešto napistati na tu temu, čak se i evo jedan Pitur sa mnom i ja sa njim slažem...

Uvod bi bio : "da postoji opcija minus, dobio bih je hrpu..."

Konkretno, oproštajno pismo mi djeluje onako...pomalo "odrađeno" , a i mislim da njemu Rijeka nije u No1 emotivno mjesto.

Ne bih nikoga prozivao nego napravio paralelu sa drugim topicom gdje se priča o nekakvoj "pripadnosti" na osnovu potenicjlanog ili već rješenog transfera igrača iz konkurencije.

U 2026. pričati o nekakvim emocijama i pripadnosti nečemu je pomalo arhaično. Možda 2% tih igrača ima pripadnost nekom klubu, a i kod nas konkretno je to više izraženo kod južnih konkurenata. Kod sjevernih je ko i ovo sa Damirom. Postoji, ali i pomalo isforsiarano.

D
Jedino osoba koja Damira ne pozna osobno može ovako razmišljati i ovakvo nesto napisati.

Iscudavamo se zasto nema vise igraca/sportskih djelatnika koji vole i zive Rijeku ali zato jednog takvog preispitujemo i kritiziramo. Damire hvala na svemu, jedan od nas!
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Hvala kapetane!

P
Hvala na svemu Damire. Dečko za primjer, navijač Rijeke. Imao je želju dat nešto i igrački, nije išlo, nema veze, nadam se da će na novoj funkciji bit koristan. Žalosno je da stalno pričamo kako nema igrača koji imaju emociju prema Rijeci, a kad imamo jednog takvog, onda nam ni to ne valja nego ga maltene pljujemo.