LP kval. 2. Pretkolo 22.07.2025 20:45 Rijeka (Cro) - Ludogorets (Bul)

Started by Hololulu, 19.07.2025, 19:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Quote from: TIR on 21.07.2025, 15:13

merveil može par riječi o utakmici, tvoja očekivanja
- hvala na tom pitanju :svakacast:

šefe koji igrači su prijavljeni na uefa listu, je znaš
- pa nije bitno :svakacast:  :svakacast:

ndockyt any chance you will play on right winger
- i dont know :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

Lijepo da nakon 9 i pol minuta monologa Vukušića netko drugi dobije priliku, ali kasnije se ipak vraća :nisamja:

"Dosao si da igras sa Ludogorecom ligu prvaka i samo o tome trebas razmisljat" svaka cast za ovo

"...Kako se nece priviknut, zive u Rijeci u prekrasnom gradu...." a za ovo neznam,svaka cast dupla.

Quote from: Igor on 21.07.2025, 13:04Kako igrati sutra ? Opci juris, kost na kost ili pomalo strpljivo, čekati kontru. Osim sto dobro navijam sa tribina totalni sam takticki laik. Ja bih izabrao ono prvo jer su ovi puni brazilaca koji su meki i koji mogu pasti pod nasu agresiju. Ako im pustimo posjed (svjesno ili jer drugacije ne ide) mogli bi nas uhvatiti u ševu, pa da onda vječno trčimo za loptom. Zato usput rađe bi vidio gojaka umjesto dantasa, pa prednjih 6 petrović, gojak, fruk, janko, ndokit i AMJ...sta mislite

ma sutra pametno, ne ici ni u opci bunker ni u opci juris, igramo na ruji to jednostavno mora lopta bit u nasoj kontroli... Ja predvidam 2 0 za nas

A

A mislim, to i je blizu onom sta ce bit, samo su prepisali sa zadnje pripremne. Al ja mislim da ce par zadnjih bit Endo i Deki, a Fruk bi trebao u napad, pa na desetku netko drugi. Al vjerujem da ce to bit sastav uz zamjenu Endo/Dantas.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Ja ću ubaciti kontru pa reći da je pitanje hoće li Dantas odmah u prvu, jer su njihove dvije bandere u srcu veznog reda 190cm svi, a možda krenu sva tri od prve.

Možda Đale iznenadi povlačenjem Jankovića u sredinu uz Fruka i pretvori to u 4141 pa će velebni Ndockyt na krilo.
#navodninavijač

Ja bih svakako Janka vise volio u sredini obzirom na njihovu vezu. Al pitanje je tko ce ti zatvarat onda lijevu stranu. Rukavina sigurno nece, a Menalo je vise desno krilo. A i ako stavis Janka na LW, onda Fruk mora u spicu, jer ako je Fruk na 10 ce se izvlacit lijevo i gusit Janka. Ipak, ja bih najradije:

Orec Majstorovic Radelja Devetak
Petrovic
Janko Dantas
Endo Fruk Menalo
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Menalo je prvenstveno lijevo krilo, i to je igrao kroz karijeru puno vise nego desno. To je uostalom i sam rekao.
Ali ja vjerujem da Jankovic ide na lijevo krilo zbog njihovog beka.

Blizu je Imbex. Jedina razlika što meni igra Ndokit a ne Dantas.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Mislim da neće biti nikakvih kemijanja. Ide sastav s kraja sezone s Čopom u špici, jedina izmjena je umjesto Selahia Ndockyt.
Jedina sumnja mi je hoće li Rukavina ili Menalo biti u prvih 11 jer s tim je šarao ovisno  o trenutku.
Druga mogućnost je s Frukom naprijed, ali mislim da ide prvo oprezno ispitivanje snaga pa mi je zato ovo varijanta B.
Đale ne mijenja sastav osim ako ne mora. Nažalost ta njegova crta je još uvijek nešto što me koči gledati u njemu nekog tko će ostati Kekovski dugo na našoj klupi.
BTW Unaprijed se posipam pepelom ako me iznenadi, što bi jako, jako želio i volio.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Zlomislić

Oreć Majstorović Radeljić Devetak
Petrovič Dantas
Menalo Fruk Janković
Čop

3:1
Janković, Čop, Devetak
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Obzirom na način igre protivnika, ne bi me začudilo da krenemo zatvorenije, s Petrovičem i Amerom na def. veznima, Dantasom na of. veznom i Frukom na 9-tki, bez Čopa.

B
Mislim da će početi sa Frukom u špici i da će dati priliku Dantasu i Ndockytu od početka a izvadit će ih klasično oko 60. Minute i onda će vratit Fruka na desetku a mislim AMJ bi mogao dobiti priliku prije Čopa.

Stadion nije rasprodan? Šteta. Mislio sam da će biti pun kao šipak. Za brojne pretpostavljam da su na GO.

L
Ostalo je manje od 200 ulaznica na zapadu, znači praktički rasprodan stadion.