Coppa 25/26 - RASPRAVA

Started by Gnjusna Izdajica, 20.07.2025, 11:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Quote from: Gnjusna Izdajica on 02.11.2025, 11:03
Quote from: Kikos250 on 02.11.2025, 10:41Meni se čini da mi je netko odigrao "pajača" pa da mi nije dao bodove za neke utakmice u kojima sam imao postavu   :jbg:
Jednom sam zaboravio staviti ekipu, a vidim da mi je bodovano 20 utakmica umjesto 22 (od 23)

@Kikos250 Problem je bio što su neki imali dvije utakmice viška - Varaždin i Lincoln.
Ponekad, kada nije sve usklađeno s rasporedom, dogodi se da čim upišeš postavu dobiješ max bodova iako utakmica nije odigrana. Na kraju sve 'dođe na svoje' - da citiram kolegu @Iqteam
To i Bruno Marić kaže, negdje ti sudac da, negdje uzme  ;)

Kakva pila naopako! Prvi je, a vrši ovakav pritisak na suce i komisiju. Podsjeća na južne prijatelje.  :neretljak:  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Rekao sam vam lijepo na početku - HNL je kamilica prema onome što se događa na Coppi  :neretljak:
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Kemijam malo sastav za Hajduk i moram priznati da se ne sjećam kad je bilo teže izabrati tko je u prvih 11. Victor je toliko raširio kadar da imam bar 4 igrača koja se mogu zarotirati i da ne vidim koja od tih rotacija donosi više. Da mi je biti muha na zidu Rujevice i čuti što se dešava.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Pa dobro gdje je zapelo?
Dajte nam da pogađamo sastav.

M
Protiv Vukovara ide opet kemijanje, protiv Celja nominalno najjači sastav,jedino ako se neko ne istakne toliko protiv Vukovara da primora VS-a da ga uvrsti protiv Celja.
To bi trebao biti velik motiv dečkima da pokažu i daju sve od sebe da se potakne zdrava konkurencija jer zaista floskula "svi će dobit šansu " kod Victora stoji. Osim za Rukavinu koji izgleda svojim zalaganjem i pristupom na treningu sam sebe isključuje.
Nadam se da će ih takva situacija potaći da rade na sebi više jer svaki od njih ima neke određene kvalitete ali i mane koje im nedaju da zablistaju.

Će bit ča za Vukovar  ;D

Ili računamo da će toliko izmiksat da se ne isplati pogađat  :P
Dobro, dobrooo! Fuć!

Gnjus je gori od Maminja. Stavit ce Vukovar 5min prije zakljucavanja.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

I
20 sati do utakmice.
Mogli bi se svjetovi početi rušiti.
Je li Rijeka jednako važna bez Coppe?

TREBA LI GALAMITI
@Gnjusna Izdajica

Isprike. Omeo me život. Sada radi.

B
I stoji Varazdin kao protivnik?

B
Vukovar ne Varaždin  ;D

Ovo kolo je neregularano samim time i prvenstvo ovaj coppa tražim poništenje natjecanja i strane povjerenike ! 😅
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Za sljedeće kolo ćemo pozvati nekog sa zonadinamo da odradi Coppu.

Dotad s nestrpljenjem čekamo Gnjusov izvještaj I audio zapise odluka...  :nisamja:
#navodninavijač

HNL odgovor:
Problemi? Kakvi problem? Ja ne vidim nikakav problem osim što je tepih malo nabreknuo. A i metla izgleda malčice istrošeno.
Miško odgovor:
Kupite si svoju Coppu pa se igrajte.
Moj odgovor:
A jeb... ga..

Nepresušan pe***i Coppu ste nam sjebali!
Vratite nam našu Coppu, od ove nam suze teku!!!  :neretljak:  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...