Coppa 25/26 - RASPRAVA

Started by Gnjusna Izdajica, 20.07.2025, 11:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

@Gnjusna Izdajica znam da D10S ovo ne bi napravio da je na mom mjestu  8) , ali ja sam falio jednog igrača i odigrao 2:0 na Rijeku. Trebao bih imati 12, a ima 13 bodova.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Quote from: D2 on 01.09.2025, 16:41@Gnjusna Izdajica znam da D10S ovo ne bi napravio da je na mom mjestu  8) , ali ja sam falio jednog igrača i odigrao 2:0 na Rijeku. Trebao bih imati 12, a ima 13 bodova.

Ja imam 12 a fulao sam dva igrača. Igrao 0:2.
Možda tako treba

K
Quote from: Iqteam on 01.09.2025, 16:48
Quote from: D2 on 01.09.2025, 16:41@Gnjusna Izdajica znam da D10S ovo ne bi napravio da je na mom mjestu  8) , ali ja sam falio jednog igrača i odigrao 2:0 na Rijeku. Trebao bih imati 12, a ima 13 bodova.

Možda tako treba

Natjecateljski dio boduje se prema sljedećim pravilima:
- pogođen igrač: 1 bod
- pogođen sastav: 15 bodova (poništava bodove po pogođenom igraču)
- točan ishod: 1 bod (1x2)
- točan broj golova Rijeke: 2 boda
- točan rezultat: 5 bodova (poništava bodove točnog broja golova Rijeke i bodove točnog ishoda)

I
Quote from: KadOkrenemSe on 01.09.2025, 16:51
Quote from: Iqteam on 01.09.2025, 16:48

Možda tako treba

Natjecateljski dio boduje se prema sljedećim pravilima:
- pogođen igrač: 1 bod
- pogođen sastav: 15 bodova (poništava bodove po pogođenom igraču)
- točan ishod: 1 bod (1x2)
- točan broj golova Rijeke: 2 boda
- točan rezultat: 5 bodova (poništava bodove točnog broja golova Rijeke i bodove točnog ishoda)

OK. Kod mene 9 igrača i točan broj golova Rijeke = 11, a ja imam 12.
Neću što nije moje.
Možda je zbog gola u 96-oj.

Ovaj Coppin sustav korumpiraniji je nego kad je Mamić drmao HNS-om  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

01.09.2025, 21:38 #80 Last Edit: 01.09.2025, 21:43 by Gnjusna Izdajica
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 01.09.2025, 17:05Ovaj Coppin sustav korumpiraniji je nego kad je Mamić drmao HNS-om  8).
Hvala bogu da netko kuži kako stvari stvarno stoje.

Moja greška - ručno sam ubacivao bodove za točan rezultat i (iz ni meni jasnog razloga) dodjeljivao 3 boda umjesto dva onima koji su pogodili 2 gola Rijeke.
U postupku ispravljanja....
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

I sada je valjda sve dobro... a vi javite ako uočite nepravilnosti.

Dakle sve se mora desiti ove godine.

Kup s Maksimirom je orginalno bio predviđen za 10.09. vani. Pogađanja su već neko vrijeme bila otvorena.
Sada ispada da igramo 17.09. doma i prije toga imamo Lokomotivu.

Upravo sam prebacio utakmice i otvoreno je pogađanje za Lokomotivu.

VAŽNO!!!
Svi vi koji ste upisali sastave za Maksimir: sastavi i vrijeme unosa ostaju zabilježeni. Nakon što završi tekma protiv Lokomotive, i ponovno se otvori Maksimir, ponovno će te vidjeti svoje unose. Naravno, od tada će te moći i mijenjati nešto - ako to smatrate potrebnim.

Dodaj Vignata  ;).

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 08.09.2025, 08:40Dodaj Vignata  ;).
Dodao - iako ga nemaju još na stranicama kluba :sta:

Glavno da su Đaleta makli - ostatak stožera je još tu, novog trenera nema. A jbg, bio je vikend, reprezentativna pauza i slično....

@Gnjusna Izdajica možda bi mogao dodati sustav 3-5-2  :).

Hmm... Maksimir u gostima... jel dobijem roza oćale ako sam prognozirao pobjedu  8)
Dobro, dobrooo! Fuć!

Coppa je očekivano pukla zbog ove Kup lakrdije.
Ekipe su na terenu, ulažu se nadljudski napori...

Nadljudski napori su urodili plodom.

Ako koga zanima, zbog promjene domaćinstva, iako je službeno Maksimir domaćin, Sofascore ovo tretira kao novu utakmicu u odnosu na najavljenu.... volio bi im pogledati 'ispod haube' jer ova logika i nema baš smisla.

Quote from: D2 on 18.09.2025, 07:51
Quote from: kircipijanci on 18.09.2025, 07:16
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.09.2025, 18:38Ja sam na Coppi optimisticno prognozirao 5-0  8) .
Ja sam prvotno stavio 4-0 i kolega napise kako su na začelju svoje lige i promjenim u 9-0  :neretljak:
Samo ponavljam, opet se vidi slabo bodovanje u Coppi gdje točan rezultat poništi razliku između 5 pogođenih igrača naspram 1 pogođenog rezultata. Meni je Coppa zbog tog "kladioničarskog" dijela i toga što više cijeni rezultat od sastava i igre sve manje interesantna. Veoma jednostavno jučer nas je svih više zanimalo tko će osvanuti u sastavu nego hoće li rezultat biti 4,5,6 ili 12 golova u njihovoj mreži, ali Coppa se ne vodi tom logikom pri bodovanju.

Ajmo prebaciti rapspravu na pravo mjesto.
Slažem se da pogađanje rezultata je uvelike pitanje sreće i da velika nagrada od pet bodova anulira uspješnu prognozu prvog tima. Tome je tako jučer bilo u kupu.
No, netko će reći, gledaj kod Đalovića i Sopića si mogao gotovo uvijek predvidjeti prvu jedanaestorku pa zato i treba nagraditi pogođen rezultat.
Po meni možda bi tih 5 bodova moglo i ostati ako se uvedu dvije novine:
a) ako se pogodi 9 igrača dobiva se +1 bod, ako se pogodi 10 +2 boda. Time se nagrađuje one koji su bolji u prognoziranju početnog sastava i donekle se eliminira faktor sreće.
b) više bodova bi trebalo dati za pogođen ishod utakmice (1, x ili 2). Bod ili dva više.

Eto na Gnjusu kao doktoru Coppe je da razmisli i vidi koliko to ima smisla.