Krepat ma ne molat podcast

Started by Navodni navijač, 02.07.2025, 20:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Moja sugestija je prvo Q&A a onda ostalo.

Pitanje za podcast.
Josko Jelicic je jasno i glasno rekao da ne vidi namjeru i da je suđenje Pajaca osim crvenog Misicu bilo u 5 deka.
Pa me zanima da jasno i glasno komentirate jel ste vi vidjeli namjeru u ovom suđenju Pajaca?

(Necu sad navodit laktove i gazenja situaciju po situaciju i zasto ja mislim da je namjera bila ocita, ali ako nista drugo, sudacka nadoknada je sve pokazala sto se mene tice.)

G
You got 76% right!
Score
31/41
Timer
00:00
Nemogu si oprostit Hr. Dragovoljac

Pitanje za podcast:
Što mislite o rotaciji igrača koju Sanchez primjenjuje? Čini se da je njome proširio roster sa Đalovićevih 14 na nekih 17 igrača. Je li to kako bi trebala izgledati rotacija igrača ili imate neki prijedlog kako ju izmijeniti? 

Z
Mislite li da su usprkos ovom proširivanju rostera od strane Sancheza otpisani Rukavina, Ilinković i  Yankov? Također što mislite o statutu Butića i vidite li njega u Rijeci na proljeće?

Navodni navijači u goste pozvali nenavijača sa Radio Rijeke :nisamja:

#navodninavijač

R
Svi ti podcasteri i komentatori ne smiju i neće reć ništa protiv državnih a kad i nešto kažu naprave bevandu. Govna smrdljiva svi skupa. I ja kreten što to slušam.

N
Pretpostavljam da vi imate materijalne dokaze kojima možete nekoga odvesti na sud i biti ne-govno smrdljivo, za razliku od nas, pa vas stoga pozivam 54-godišnji gospodine da ne budete kreten i svoje materijalne dokaze protiv državnih mafijaških klubova iznesete u našoj emisiji, dat ćemo vam prostor.

Mir, mir, mir

Nitko nije kriv

Ava, ava, ava

Nitko nije krava

Ključ, ključ, ključ

Nećemo se tuć'

Led, led, led

Idemo na sladoled!

:nisamja:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Ja ću samo reci da sam pogledao podcast i samo jedna mala opaska  :neretljak:

Slucajuči Zg novinare u podcastima,često nisu znali tko može igrati zbog ozljede ili kartona,a da ni jedan od vas nije shvatio da Janokovic ima pauzu zbog kartona i dijelite mu minute na Gibraltaru je kiks veliki

N
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 04.11.2025, 12:35Ja ću samo reci da sam pogledao podcast i samo jedna mala opaska  :neretljak:

Slucajuči Zg novinare u podcastima,često nisu znali tko može igrati zbog ozljede ili kartona,a da ni jedan od vas nije shvatio da Janokovic ima pauzu zbog kartona i dijelite mu minute na Gibraltaru je kiks veliki

Jao... 🙊 veliki propust! Znaš što, toliko ga nije bilo da smo potpuno predvidjeli da ga sad stvarno ne može biti...

K
Quote from: robil on 04.11.2025, 11:39Svi ti podcasteri i komentatori ne smiju i neće reć ništa protiv državnih a kad i nešto kažu naprave bevandu. Govna smrdljiva svi skupa. I ja kreten što to slušam.
Ovo je stvarno ružno pretjerivanje, ljudi se trude, stavili su Ri na podcast mapu, konačno.
Jako ružno barba

I
Quote from: Kostrena on 04.11.2025, 12:58
Quote from: robil on 04.11.2025, 11:39Svi ti podcasteri i komentatori ne smiju i neće reć ništa protiv državnih a kad i nešto kažu naprave bevandu. Govna smrdljiva svi skupa. I ja kreten što to slušam.
Ovo je stvarno ružno pretjerivanje, ljudi se trude, stavili su Ri na podcast mapu, konačno.
Jako ružno barba

Evo i moja podrška ekipi.
Do unazad par mjeseci mi je bilo nezamislivo da ću slušati neki podcast, a sada kada poslušam najnoviji se vraćam u daleku prošlost s istom zainteresiranošću.
Samo naprijed i Forza Fiume.

N
Hvala ekipa, negativni komentari nas stvarno ne diraju, ali anonimna vrijeđanja i generaliziranja bez ikakve osnove stvarno neću dopustiti. Ako netko očekuje da ovo bude hukački podcast na razini kafanskih naklapanja, onda definitivno nismo nešto na što treba trošiti vrijeme, a hvala Bogu takvih sadržaja na internetu danas ima na desetine pa - široko polje.