Krepat ma ne molat podcast

Started by Navodni navijač, 02.07.2025, 20:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nakon odgledanog podcasta proslog ponedjeljka dobili smo odgovor na jedno pitanje a ono je da nista od borbe za 2.mjesto a treba braniti i ovo trenutno 3. s obzirom da se nikako odvojiti od konkurencije iako smo vrlo lako mogli napraviti razliku svakako da nismo bzvz prosipali bodove protiv ekipa koja je u najgoroj formi ili na zadnjem mjestu
Forza Fiume ale!

Ajd da i ja postavim jedno pitanje, odnosno komentar na dvije utakmice između zadnjeg pokasta.
Devetak protiv Strasbourga 0/5 dueli, Bodetić protiv Istre 0/8 dueli. Kratak komentar na ovu defanzivnu rapsodiju lijeve strane?

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 16.03.2026, 13:14Ajd da i ja postavim jedno pitanje, odnosno komentar na dvije utakmice između zadnjeg pokasta.
Devetak protiv Strasbourga 0/5 dueli, Bodetić protiv Istre 0/8 dueli. Kratak komentar na ovu defanzivnu rapsodiju lijeve strane?
Ma te statistike su krasan kikić. Nema šanse da su brojke točne. Jučer je mali imao par prolaza samo tako, a i nije da nije oduzeo ni jednu loptu u direktnom kontaktu s igračem.
Ne znam što i kako oni to vode, ali gledali smo utakmicu i vidjeli sve s par metara udaljenosti.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ajde da cujemo i vase misljenje: na ljeto trebamo dovest:
a) krilni napadac
b) spica

b)
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

16.03.2026, 16:20 #560 Last Edit: 16.03.2026, 16:21 by Vado Magnar
Na ljeto ostajemo bez Radeljića i Petorviča. K tome sigurno će se prodati bar dva igrača iz ove skupine: Fruk, Dantas, Oreč, Adu, a možda i AJM i Vignato ulaze u tu skupinu. Prema tome i tu će nastati neke rupe u sastavu.

Meni se čini da je već sada jasno, bez obzira na sustav koji ćemo koristiti, da nam uz Barca treba još jedan zadnji vezni. Nadalje, ako mislimo nastaviti s tri iza onda nam treba još jedan štoper.
A trebat će i neka ofenzivno orijentirano pojačanje (ne prinova) jer ćemo tamo sigurno izgubiiti na kvaliteti zbog prodaja.

A u biti me najviše zanima u kojem će smjeru ići Sanchez i uprava. Kojem profilu igrača će oni težiti. Vjerujem da će naglasak biti na motoričnim igračima.

I
16.03.2026, 18:22 #561 Last Edit: 16.03.2026, 18:24 by Igor
Sad sam odgledao ovaj specijal iza strasbourgha. Starki i ovaj dečko ne znam mu ime. Usput poprilicno razocaran starkijevim domobranskim pristupom revanšu, dok je sugovornik pravilno (po meni) primijetio da srednji blok ima smisla ako imas brzance (a nemamo), pa da visoki presing donosi benifit osvojene lopte u njihovoj trecini. Dakle, starki...negativno brojanje.

Pitanja :
1. Sta mislite o brancu na desnom stoperu i ako da ko bi bio ispred stopera jer je petrović, po meni, glavom vani ?
2. Mozemo li odigrati onakav presing ko na 1. pol na rujevici, a da nam paničeli ne dođe u 4 zicera.
Pozdrav, super ste i fora mi je vidjet onog dalmoša u ofanzivi

Pozdrav, pitanje za podcast: Mrzite li slaviti poraze odnosno biti koliko puta vec u životu razočaran, ljut, tuzan kada protiv velikog protivnika budes tako blizu a opet na kraju daleko i sto to Rijeci fali svih ovih godina da se to izmijeni/popravi i da konačno naprave neki skalp koji Ce to ubuduće biti sasvim normalan dan u uredu ako želimo biti veliki klub kao sto i jesmo ali izvan okvira Hrvatske u Europskom smislu a ne da se od te momčadi s kojima Rijeka igra naprave kao da su Real Madrid ili Manchester City za nas uz preveliku dozu respekta/straha (s izuzetkom Stuttgarta davne 2013. godine i Copenhagena u korona sezoni)?
Forza Fiume ale!

S
Znam da nije mjesto za raspravu, nego za pitanja... ali čini mi se da si malo pretjerao. Ovo je više nego realno za klub formata Rijeke. Pod "format" mislim na sve... ne samo na budget. Korak više nije ni Braga mogla napraviti, a imala je "para k'o blata" nakon finala UEFA lige 2011. Da ih realnost ubije i zakuca do kraja, u finalu ih je dobio - Porto. Tek toliko, da im objasni tko je gazda u kući.

J
Luzeri gube od lošijih ekipa, mi ispadamo za dlaku od puno jačih ekipa.

Pitanje za podcast: očekujete li sad najjačih 11 u hnl-u i pobjednički niz ili emotivno pražnjenje u hnl-u te ozbiljni napad na kup.

Joj nemoj, kosa mi se dize od stalnih propitivanja Sanchezovih rotacija pa cak i na ovom podcastu. Igrati ce najbolji u tom trenutku, uopce ne sumnjam u posao koji radi nas Trener.

J
Quote from: Snjesko on 20.03.2026, 10:45Joj nemoj, kosa mi se dize od stalnih propitivanja Sanchezovih rotacija pa cak i na ovom podcastu. Igrati ce najbolji u tom trenutku, uopce ne sumnjam u posao koji radi nas Trener.
Uopce to ne radim niti namecem temu. Zanima me misljenje ekipe da li ocekuju manji broj rotacija kad su manja opterecenja. To bi znacilo da je sanchez rotirao kako bi imao svjezu ekipu, a ne kako bi "svi dobili sansu". Meni je to bitno za shvatit covjekovu metodu rada.

Mislim da će biti manje rotacija protiv Gorice. Neće igrati oni koje je ova euro utakmica baš premorila, ali nema potrebe čuvati energiju za slijedeću utakmicu kad će ona doći tek za tjedan dana. Možda eventualno nekog dodatno zamijeni, radi održavanja forme i tonusa. Samo se ne nadam Čopu i Petroviču na terenu. Radije i Gabi ako baš mora.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

23.03.2026, 17:27 #569 Last Edit: 24.03.2026, 11:54 by Snjesko
Par pitanja iz rubrike statistika ako mozda imate: koliko je najvise utakmica Rijeka odigrala ikad u jednoj sezoni?

Pitanje broj 2 ako ima negdje statistika: nakon utakmice gostovanja u europi, kakve rezultate postizu nasi klubovi ako nakon toga gostuju u HNLu?

Pitanje broj 3. Koliko je minuta jedan igrac Rijeke najvise odigrao u tekucoj sezoni do ove?

Ako imate podatke, bilo bi korisno da ih prokokentirate i onda i mi svi skupa, jer znamo da od DVa ne mozemo ocekivat nikakave objektivne podatke i suvisli strucni doprinos, vec samo gluposti na razini djecjeg vrtica.

EDIT: probao sam izvuci podatke sa AI i ispalo je da je Dantas od 14.2 do 20.3 odigtao najvise minuta u usporedbi sa ostalim igracima u Europi, pa me zanima komentar koje su to zamjene proriv Gorice bile pretjerane?
I zadnje moje pitanje glasi: stavite igrace Rijeke u 3 kategorije:
1. Level iznad HNLa
2. Vrh HNLa
3. Prosjek HNL
Pa da vidimo jos jednom koliko je dobar posao napravio DRS kad je znao da cemo igrati na 3 kolosjeka.