Krepat ma ne molat podcast

Started by Navodni navijač, 02.07.2025, 20:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Pardon hehe mislio sam da sam u Djalovic temi.

1) sto mislite o Djalovicevoj mogucnosti prilagodbe i guranju novih/mladjih igraca u kadru?
Butic - gol i asistencija pa klupa
Lasickas jos nije clan prve postave
I dalje puno igramo Fruk 9 zasto sad kad imamo 2 spic igraca
podpitanje:
  Da li mislite da bi Djalovic kao trener davao dovoljno prilike mladim igracima sa 0 utamica seniorskog nogometa (npr. ovi Englezi o kojima se spekulira) ili bi i dalje igrali Menalo i Ndockyt na krilima a Fruk u napadu?

2) sto mislite o Djalovicevom 'majmuniranju' tijekom utakmica? Meni je iskreno susramlje to gledati.

Mislite li da Lasickas treba biti starter?
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

S
Quote from: moreplovac on 01.09.2025, 09:56Zamisli da klub objavi: "Nesto se desava ali je poslovna tajna, uskoro sa vise vijesti"

Bis popizdio vise ili bi te to smirilo? ;D

Daj, nemoj me vrijeđat. Normalno da ne mislim tako. Možda vrijeđaš i klub... ili si realan, ako oni nisu u stanju bolje od toga.

J
Ja ne znam o čemu će bit podcast kada nitko ne zna apsolutno ništa o situaciji u klubu (ili ne smije reć), a to je jedino što nas stvarno zanima.

M
Quote from: SandroB on 01.09.2025, 11:23
Quote from: moreplovac on 01.09.2025, 09:56Zamisli da klub objavi: "Nesto se desava ali je poslovna tajna, uskoro sa vise vijesti"

Bis popizdio vise ili bi te to smirilo? ;D

Daj, nemoj me vrijeđat. Normalno da ne mislim tako. Možda vrijeđaš i klub... ili si realan, ako oni nisu u stanju bolje od toga.

Banalizirao sam,ali namjerno,jer smatram da takve stvari ne idu van, druga je stvar sto informacije cure ko stara bacva.
Ne zelim spamat ovu temu tako da ni necu dalje o ovome.

Zajednicko pitanje od Sandra i mene, mislite li da bi klub trebao izlaziti s informacijama o mogucoj prodaji, i ako da, na koji nacin, u smislu korak po korak izvjestavat ili nacelno pocetak i kraj.

Ako se kolega slaze. Bez vrijedjanja.

J
Ja mislim da bi 50% emisije trebali bit paok i hadjuk, a 50% očekivanja od viteza. Jer nemojmo se pravit blesavi, promjena u klubu se već događa dok nas za papirologiju boli kurac.

01.09.2025, 12:08 #96 Last Edit: 01.09.2025, 12:12 by D2
Vjerojatno će te kao i svi najviše vremena posvetiti trenutnoj situaciji oko prodaje. Volio bih kad bi suhoparno i taksativno naveli sve kombinacije koje su se pisale o prodaji. Mislim da bi samo to bilo samom sebi dovoljno i zorno bi prikazalo kako se radi o sezoni kiselih krastavaca, jer kad se čuje što se sve pisalo i dalo pročitati vidi se da se generalno pojma o pojmu nema. Sigurno je tu bilo i točnih ili točnijih informacija, ali generalno većina je nastala jer "Indijanci pripremaju drva za zimu".
Drugo možete li se na bazi trenutnog sastava staviti u ulogu trenera i sastaviti vaše sastave u par formacija čisto da se stekne dojam kako imamo raznih opcija u igri, a ne samo ovu koju igramo. Posebno bi me radovalo čuti prijedlog sastava u formaciji s 2 napadača koju nismo igrali ne pamtim od kada 352 i 442.

Za one koji ne znaju vic, nije mi se dalo pisati pa sam prepisao s neta.
"Indijanci odu kod vrača i pitaju ga kakva će zima biti.
– Jaka i hladna, kaže on.
Oni spreme gomilu drva, ali zima bude blaga, pa potroše samo pola. Naredne godine opet odu kod vrača.
– E, ova će da stvarno bit žestoka! – kaže on.
Indijanci spreme još više drva nego prošle godine, a zima opet bude blaga. Treće godine opet oni kod vrača, a vrač kaže:
– Dođite sutra.
Sutradan ode vrač u grad kod meteorologa i pita ga:
– Kakva će zima biti?
– Jako duga i jako hladna.
– Kako znaš? – upita vrač.
– Pa, eno Indijanci u planini već treću godinu spremaju drva za ovu zimu."
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

G
Evo pitanje!!

Zasto se ne bavite malo vise sa sudjenjem na utakmicama Rijeke???
Nije normalno da u 1.pol.7-7 u prekrsajima, ok pustio je musku igru ali 0-4 u zutim kartonima?!?!
KRITERIJ je najveci problem u sudjenju kod nas!!

A
Pozdrav, ako moze kratki osvrt na izvucene protivnike u KL

D
Zasto ne pozovete Đalovica u goste

N
Hvala od srca svima na postavljenim pitanjima - novi podcast s osvrtom na situaciju oko Radomira Đalovića je tu:

https://youtu.be/QBx2Hbfpsf8?si=23OGteToXelxBHcc

Taman na vrijeme, prije nego što odem u krpe  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Kraći za minutu i pol od prošle :neretljak:

S obzirom na to da je studio sad riješen pa je samim time proizvodnja na razini jedino Tribine i Inkubatora, a znajući da kvaliteta sadržaja nikad nije ni bila upitna pa vjerujem da kvalitetnih gostiju neće faliti, jedino što preostaje riješiti je moderatura tajminga. Ono da to bude fiksno 1 sat svaki put + Q&A, koliko god teško bilo ne reć još nešto na svaku temu u ovako opuštenoj atmosferi :)

Uglavnom totalna ste avangarda i, od zlatnog doba Koradovog PSK kad se on uhodao, ne pamtim boljeg netekstualnog sadržaja oko kluba, bravo svima.
#navodninavijač

N
Quote from: TIR on 01.09.2025, 23:14Kraći za minutu i pol od prošle :neretljak:

S obzirom na to da je studio sad riješen pa je samim time proizvodnja na razini jedino Tribine i Inkubatora, a znajući da kvaliteta sadržaja nikad nije ni bila upitna pa vjerujem da kvalitetnih gostiju neće faliti, jedino što preostaje riješiti je moderatura tajminga. Ono da to bude fiksno 1 sat svaki put + Q&A, koliko god teško bilo ne reć još nešto na svaku temu u ovako opuštenoj atmosferi :)

Uglavnom totalna ste avangarda i, od zlatnog doba Koradovog PSK kad se on uhodao, ne pamtim boljeg netekstualnog sadržaja oko kluba, bravo svima.

Hvala, još jednom :)

Da, trebat ćemo malo skraćivati, i zbog nas samih, a i zbog obiteljskih života  ;D

Ali sad su turbulentna vremena, pa je samim time i tema više...

J
Samo vam fale zanimljivi gosti. Najveća prednost podcasta je da možeš izrešetat gosta bez cenzure.