Krepat ma ne molat podcast

Started by Navodni navijač, 02.07.2025, 20:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Zadnjih 8 utakmica u hnl-u 1 gol iz igre i 4 iz penala a imali 119 udaraca

I
Quote from: Arci1984 on 26.04.2026, 20:38Zadnjih 8 utakmica u hnl-u 1 gol iz igre i 4 iz penala a imali 119 udaraca
Ja bih tu dodao i kornere. Fascinantno je da na toliki broj kornera, mi ne stvorimo niti polu priliku.

A
Quote from: istria bianco / blu on 26.04.2026, 23:47
Quote from: Arci1984 on 26.04.2026, 20:38Zadnjih 8 utakmica u hnl-u 1 gol iz igre i 4 iz penala a imali 119 udaraca
Ja bih tu dodao i kornere. Fascinantno je da na toliki broj kornera, mi ne stvorimo niti polu priliku.
To sam komentirao jučer pred kraj utakmice

Pozdrav ekipa!

Što mislite o Keku na nekim drugim pozicijama u klubu a da nije trener, recimo kao sportski direktor i dali mislite da je potrebna promjena trenera i sportskog sektora?

Na stranu samo bodove i statistika oko Sancheza dojma sam da se rijetko spominje afirmacija raznih mlađih igrača.
Koliko mislite da je on faktor kod odluke igrača tipa Barišić i Pavić da dođu u Rijeku? Da li mislite da bi recimo Sopić i Đalović ih takoder odmah bacili u vatru i bi li uopće koristili Bodetica (i nešto Thaqi)?

Dojma sam da tzv. "2nd & 3rd order effects" tih odluka nekako dobija malo pažnje, a moze postati solidna prednost Sancheza i Rijeke u ljetnom prijelaznom roku. Međutim cijeli taj manager/scouting dio nogometa i način razmišljanja istih mi nije poznat tako da bubam ovdje, ali evo prijedlog profila gosta za ljetni dio  :)

Upravo to je i moje pitanje - možete li izvući statistiku, postoji li ekipa u HNLu koja ima lošiju konverziju kornera od nas? Kakvi su europski standardi? U zadnje vrijeme se uopće ne radujem kad dobijemo korner jer se ništa neće dogoditi nakon toga.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

I
27.04.2026, 09:49 #636 Last Edit: 27.04.2026, 09:50 by ispod stijena
Kad smo već kod prekida  ... :)

Meni se pak čini da smo dosta toga u recentno vrijeme zabili iz prekida. Jedanaesteraca u našu korist je puno više nego lani, možda su u pitanju i neki HNL rekordi.

Isto tako sam dojma da smo dosta toga zabili iz prekida (korner, skraćeni korner, akcije koje su neposredno nakon prekida).

Možda bi bila zanimljiva statistika koliko smo zabili takvih golova iz prekida?

Quote from: m on 27.04.2026, 09:46

Upravo to je i moje pitanje - možete li izvući statistiku, postoji li ekipa u HNLu koja ima lošiju konverziju kornera od nas? Kakvi su europski standardi? U zadnje vrijeme se uopće ne radujem kad dobijemo korner jer se ništa neće dogoditi nakon toga.

Bolje izvucite kojeg to mi dobrog skakača imamo u ekipi da uopće zna i može dat gol glavom?
Radeljića koji ne skače?
SPORTSKI ODLAZI!

Z
mislte li da su kasne izmjene i izmjene samo 3 igrača protiv Dinama, Varaždina i Hajduka, Sanchezova poruka upravi i sportskom sektoru o kvaliteti rostera?

K
Pozdrav

po mom mišljenju, ako se između redaka čitaju članci Danijela Vukušića, prilično je jasno da će Sánchez najkasnije na kraju sezone odstupiti i da će ga zamijeniti Kek. Vidite li to i vi tako? Kakvo je vaše mišljenje, odnosno kako vi to tumačite?

Hvala

I
27.04.2026, 15:00 #640 Last Edit: 27.04.2026, 15:05 by Istegnuće kralježnice
Da mozete biti bilo koji sastojak za pizzu, koji biste sastojak bili i zasto?
Takoder, sto mislite da moze biti krajnji domet adjeija? Hoce li to ikada biti igrac za nesto puno vise od hnl-a? Iako naravno ima puno neistomisljenika, ja jednostavno ne mogu u njegovoj igri pronaci nesto sto bi mi reklo da se radi o igracu koji u sebi krije veliki potencijal. Od primanja lopte, brzine reakcije, udarca pa nadalje

Quote from: Istegnuće kralježnice on 27.04.2026, 15:00Da mozete biti bilo koji sastojak za pizzu, koji biste sastojak bili i zasto?

Would you rather pee out a marble, or poop out a bowling ball.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Vaše mišljenje o Paviću?

I
Treba li sanchez ostati i slijedecu sezonu. Ako ne iz kojeg razloga ? Ako ne tko bi ga trebao zamijeniti ?